Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Hitman | jevsertbcmwe.onion | Ödeme yöntemi BTC

Başlatan cihangirlee, 17 Ocak 2018, 18:13:52
Okunma sayısı 477 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı cihangirlee

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 03 Eylül 2022, 04:00
Toplam oynama: 23 gün, 12 saat
Birlik: (Yok)
Hitman | jevsertbcmwe.onion | Ödeme yöntemi BTC
« : 17 Ocak 2018, 18:13:52 »
En yakın dostunuz size ihanet mi etti? Karınız bir adamla sizi aldatıyor mu? Birisi sizin hayatınızı karartacak bilgiler mi biliyor?

Kişi önemli kişiyse 20.000$ ücrete kadar çıkabilir.
Kişi halktan birisiyse fiyatlar 10.000$-15.000$ değişiklik gösterir.
Kişi devlet memuruysa(Polis, savcı, avukat..) fiyatlarımız 30.000$'ı bulabilir.

Güncel BTC alım, satım fiyatları:
Spoiler:
Bitcoin güncel alım fiyatı:2.000$
Bitcoin güncel satım fiyatı:1.950$

Ödeme yöntemi:
Sadece "Bitcoin" aracılığıyla ödeme yapmaktasınız.Onun haricinde herhangi bir ödeme yöntemi yoktur.

Bitcoin Adress:
1HB5XMLmzFVj8ALj6mfBsbifRoD4miY36v(Hergün adres değişecektir.)

Ödeme nasıl yapılır?:
(Altta vermiş olduğum formu doldurarak yorum olarak atınız.Oyun içerisinden size "PM" yoluyla ulaşıp sahip olduğum ID'ye size sunulan ücretin yarısı kadar işin başında, yarısını işin sonunda BTC olarak bana göndereceksiniz.İş başarısız olursa ki olmaz, BTC'niz size geri iade edilecektir.)

Ödeme ve katili kiralama formu:
Kod: [Seç]
[color=black][size=12pt][font=arial][b]Adınız, soyadınız:[/b][/font][/size][/color][b]*Buraya*[/b]
[color=black][size=12pt][font=arial][b]Öldürülmesini istediğiniz kişinin adı, soyadı:[/b][/font][/size][/color]*Buraya*
[color=black][size=12pt][font=arial][b]Kişinin hakkında varsa biraz bilgi:[/b][/font][/size][/color][b]*Buraya*[/b]
[color=black][size=12pt][font=arial][b]Kişi sizce önemli birisi mi?:[/b][/font][/size][/color][b]*Buraya*[/b]
[b][color=black][size=12pt][font=arial]Kişinin varsa görüşünüşü, yaş ortalaması:[/font][/size][/color][/b][b]*Buraya*[/b]

Şartlar:
-Ödemenin yarısı alınmassa "CK" hakkı doğar.
-Beni polisle iş birliği yapıp tuzağa çekmeye çalışırsanız "CK" hakkı doğar.
-Beni tuzağa çekecek polis için "CK" etme hakkım doğar.
-Benimle yüz yüze asla görüşemessiniz, ben sizi istersem bulurum.
-Öldürülmesi istenen kişi üç gün içerisinde infaz edilir.Üç gün içerisinde öldürülmesse BTC'niz iade edilecektir.

*Kişi öldürüldükten sonra konu altından gerekli SS paylaşımları yapılacaktır ve ödemenin geri kalanı alınacaktır.Eğer katil kiralıyorsanız tüm şartları kabul etmiş sayılırsınız.*

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 14 Ocak 2019, 17:48
Toplam oynama: 17 gün, 13 saat
Birlik: (Yok)