Merhaba,
Bu sistem yarışçı birliklerine özel değil. Tüm herkese açık olabilecek ve araba piyasasında oynamalar yapacak güzel bir sistem.
Arabaların belirli bir ücret karşılığında hızları yükseltilsin fakat abartılı bir şekilde değil. Örneğin 159 basan sultan 5.seviyeye kadar geliştirildiği zaman 169 basmaya başlayacak. Arabanın diğer ayarları değişmeyecek yalnızca hız olacak. Fiyatları ise pahalı olur mesela Sultanı 5. seviyeye kadar getirmek için bir araba daha parası ödenebilir. 20K - 30K gibi paralara 3-4km daha hız artar.
Bazı arabaların hızları gerçekten çok düşük benim istediğim şey fazla abartılı olmadan bazı arabalar dahada hızlandırılabilir. Sunucuda arabaların hızları sabit olduğundan dolayı yarışlarda veya diğer şeylerde araba farkı belli oluyor. Bu sistem ile beraber arabalar dahada detaylanacak ve araba piyasasında oynamalar olacak.
Sayılar sadece örnek bunu Hera eklerse kendi belirleyebilir. Ben sadece örnek olarak max 5.seviye dedim ama max 10.seviyeye kadar da çıkabilir veya geliştirme bedeli 20k - 30k değil 50k - 60k felan da olabilir.
Dipnot: Bu sistem yarışçı birliklerine özel olmayacak. Herkes yararlanabilecek herkes için geçerli olacak. AR-GE altına gelip gereksiz saçma bir tavır göstermeye gerek yok. Ek olarak AR-GE ile alakasız yarışçı birlikleri şöyle yapıyor böyle yapıyor diyenler olursa direkt olarak şikayet edeceğim, haberiniz olsun. Ona göre ileti atarken kelimelerinizi dikkatli seçerseniz sevinirim.