GOV tüm oluşumlar tarafından kullanılan bir şey yanlış bilmiyorsam tekrar atmak için uzun bir süre geçmesi gerekiyor ve sonra tekrar atılabiliyor. Bu paylaşmaların etkisi daha iyi çünkü hala forum kullanmayı tam olarak bilmeyen var ben bunu kendim gördüm adam nasıl başvuracağını bilmiyordu veya alımların açık olduğunu böylece oyunculara duyurulmaktadır. Bu sokaktan sesler gibi bir şey kaldırılmaz ama ayarlarda açma kapama eklenebilir.
Nasıl başvurulacağını bilmiyorsa girsin foruma, rehberler bölümüne girsin veya biraz kurcalasın öğrenir. Ayrıca bunun için tek bir duyuru geçilebilir veya bir rehber hazırlanabilir, başvuru yapmasını bilmiyorlar diye sürekli atmak mantıksız.
Şimdi tekrar atmak için uzun bir süre geçmesi gerekiyor doğru zaten SD, PD felan akşamları sadece 1 defa atıyor ama 4 tane oluşum var, sd var, pd var, city hall var bunların hepsi her akşam attıklarından dolayı sık sık rol bölünüyor. LSFD ise alım bildirimi atmıyor dakikada bir mesaj atıyor, yok yangın mesajı, yok şey mesajı. En azından onu telefonu kapatıp çözebiliyoruz ama 3 oluşumun her akşam atması sinir bozuyor. Gerek yok, açma kapatma gelsin başvurmak isteyen gitsin foruma biraz kurcalasın öğrensin zaten resmi oluşuma girecekse bu tür forum işlerini öğrenmesi gerekiyor.