Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

wheezy a.k.a zenc3

Başlatan wheezy, 08 Ocak 2022, 03:05:15
Okunma sayısı 290 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı wheezy

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 12 Aralık 2023, 18:52
Toplam oynama: 40 gün, 13 saat
Birlik: (Yok)
wheezy a.k.a zenc3
« : 08 Ocak 2022, 03:05:15 »

Merhabalar adım Eren. 19 yaşındayım ve istanbulda oturuyorum. Uzun süredir SA:MP camiasındayım fakat çok ortam yapmayı sevmediğim için takılmadım, yıllarca rol yaptım fakat sık sık ara verdiğim için çok aktif olamadım. Şu bir ay içerisin de çok boşluğum olduğu için aktifim. Müzikle uğraşıyorum producer ve ses mühendisiyim, kendime ait bir müzik şirketim bulunmakta.

Oyun içerisin de çok aktif değilim, aktif olduğum süre boyunca toptancı rolleri yapıyorum. Daha önce yapılmamış ve garip rolleri yapmayı tercih ediyorum hoşuma gidiyor.
Sunucu içerisin de en çok beni yıpratan ve üzen olay Abarti'nin aramızdan ayrılması kendisiyle çok yakındım ve o olaydan sonra sunucudan çok uzak kaldım. Şimdi aranıza bol bol çekiliş yaparak dönmek beni sevindirdi. Çekilişleri yapma amacım gerçekten ihtiyacı olan kişilerin bu oyundan birazda olsa zevk almasını istemem. Parayla oyundan zevk alınır mı? sorusuna evet alınıyor demek isterim.

Çok yakın olduğum birileri yok o yüzden kimseyi etiketlemiyeceğim. Herkesi tanımak ve tanışmak isterim. Sormak istediklerinizi sorabilirsiniz, her şeye açığım.

Sevgilerle.. @wheezy