Olay şöyle; Kişi ile OOC herhangi bir tartışma yaşamadık şuana kadar, oyun sonuçta bu rolsel fikir ayrılıkları oldu tartışmalar oldu fakat bunu çok kez yaşadık. Hala bir birimizi terk etmedik bir daha tartışma yaşadık normal her zaman ki gibi sonra dağıldık sebepsiz bir şekilde başka birlik ile anlaşıp bana pusu kurmuş. Birlikte zaten 2 lider var biri kendisi biri de ben. Dediğim gibi hep beraberdik sadece rolsel tartıştık sonra normal devam ettik. Zaten ihanet ile ilgili hiç bir kanıt yok aksine ihaneti kendisi yaptı. Birlik lideri benim ck ederim gibi açıklamaları var birliğin iki lideri var ck olacaksak biri ikimiz karar veririz. Basit olayı çok büyüttü kafasında kurguladı ve sebepsiz bir saldırı düzenledi. Başta da belirttim OOC bir sorunum yok /f den arkadaş yanlışlıkla bden yazacağına /f den yazdı yasinde birlik şuan gibisinden bir muhabbettin bir parçası geldi zaten birliği ele geçirmek istesek rütbe verme kişi, atma yetkim var atardım kişiyi. Rolsel de ihanet etsem en son gece yaptığımız toplantıda sadace bende ve arkadaşlarım da silah vardı sıkabilirdim hiç bişey yapabilecek durumda değidli. Herşey için elimde fırsat vardı. Sadece aklımda böyle bir kurnazlık olmadığından yapmadım. CK olmamız için bir sebep yoktur. Kişi kendi kafasından birşeyler kurup OOC olayları da IC aktarıp kendi başına birşeyler planlamış, dediğim gibi hiç bir sebebi yok.