Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Lupertazzi Crime Family I Chapter Of Mulholland

Başlatan Anıl, 12 Ağustos 2018, 23:15:33
Okunma sayısı 23483 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Anıl

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 28 Ağustos 2022, 19:44
Toplam oynama: 189 gün, 6 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Omerta Crime Family I Chapter Of Mulholland
« Yanıtla #220 : 31 Ağustos 2018, 23:54:07 »
Omerta Crime Family olarak kısa bir revizyon sürecine gireceğiz. En kısa sürede rol paylaşımları devam edecek.

Çevrimdışı Frey_Lopez

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Frey Lopez Lv.25
Köken: Amerikan
Son giriş: 28 Temmuz 2024, 14:49
Toplam oynama: 153 gün, 14 saat
Birlik: * 1 2
Dean Hornet Lv.25
Son giriş: 26 Temmuz 2024, 02:21
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Son giriş: 26 Temmuz 2024, 02:22
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
« Yanıtla #221 : 01 Eylül 2018, 00:17:52 »
Geri dönmenize sevindim, tam destek arkanızdayım :D

Çevrimdışı Thanatost

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Louis Guiza Lv.17
Köken: Rus
Son giriş: 21 Ocak 2021, 22:17
Toplam oynama: 100 gün, 8 saat
« Yanıtla #222 : 01 Eylül 2018, 04:28:54 »

Arkadaşlar burada birliğin liderlerine de hak veriyorum.
Birlik tanıtımlarını inceliyorum,isim vermeden eleştiri hakkımın olduğunu da düşünüyorum.
Ancak öyle ss'ler var ki sırf rol sayılsın diye LSRP programı ile 4-5 satır editlenip
''hey corç versene borç olmaz maykıl bendede yok'' teması üzerinden hareket edilmiş sözde roller(!) var.
Birliklerin içinden güzel rol yapanlar varmı, illaki var beğendiğim bir kaç birlikte var ancak isim vermenin doğru olacağını bu açıklamamda düşünmüyorum.
Bu sözde rolleri geçtim,sırf sayfa kasılsın diye ss alıp efekt çakanlar var.
ARTIK TÜM YÖNETİMDEN RİCAM
Birlik ve Hood onayları, Kişi sayısına ve sayfa sayısına değil de ROL KALİTESİNE bakılsın.
10 kişilik çok iyi rol bilen manga sırf sayfa sayısı ((Yada neye bakılıyorsa)) doldurmadığı için silah dahi alamıyor.
Yeni güncelleme ile illegale vurdular da vurdular. İllaki legal takılın diyorlar adeta.
Idlewood ./smoke  ./lean
Momentum olarak manga sayısında childs ile birşeyler yapmaya çalıştık,adamın biri gelir toz lazım mı veledler,diğeri gelir cr atar sopayla vurur.
Öbürü gelir çükünüzü keserim der.
Bir çok oyuncu arkadaşım oyunu bıraktı.
Yeni Onaysız Birlik Baskın Kuralı vb. geldi.
Hep açık aramayın denilen Legal oluşumda sorgu rolü altında bir ss gördüm olmaz bir derece.
Adam sorgu rolünü yapıp chat'i buğulasa ve censored yazsa bile onada rağzıyım.
Eskiden ne editlemeyi bilen ne bişey yapan birisiydim. Sırf Legal oluşum yönetiminde bulunan admin,bizi fotoğraflar üstünde oynamalar yapın breaking news yazın diyerek uyardığı için böyle bir işe başladım, hobi edinecek kadar sevdim editleme işini.
Güzel ss'ler vardı,editleyecektim ancak birlik tanıtımlarında öyle ss'ler gördüm ki emeğimizin karşılığının bu olmadığını düşünüyorum.
Hood onayını geç, birlik onayı bile verilmedi kaç gündür.
Adımız 20-22 Ağustos civarlarında DM'ciye çıktı elimize 6-7 gündür silah almıyorken.
Tüm ekip arkadaşlarıma yaptığı rollerden tut,sergiledikleri üslüpları olsun yeni bir aile ortamı yarattıkları için
Sizlerle olmaktan kıvanç duyuyorum.
Bu yazdıklarım bir veda mektubu değil
Ancak denemesi olabilir.

Eski ortamları arıyor olduk,artık onayı bile düşünmüyoruz, geçti bolu pazarı sür ... niğdeye kıvamındayız.
O kadar çok söyleyecek sözlerimiz var ki
Söylesem tesiri yok,sussam gönül rağzı değil.

Bir açıklama ile tüm durum ortaya sunulmuş. Bu ne zaman anlaşılıcak, hakkı olana hakkı ne zaman verilicek bilmiyoruz..

Çevrimdışı Anıl

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #223 : 01 Eylül 2018, 14:15:49 »
Spoiler:

Arkadaşlar burada birliğin liderlerine de hak veriyorum.
Birlik tanıtımlarını inceliyorum,isim vermeden eleştiri hakkımın olduğunu da düşünüyorum.
Ancak öyle ss'ler var ki sırf rol sayılsın diye LSRP programı ile 4-5 satır editlenip
''hey corç versene borç olmaz maykıl bendede yok'' teması üzerinden hareket edilmiş sözde roller(!) var.
Birliklerin içinden güzel rol yapanlar varmı, illaki var beğendiğim bir kaç birlikte var ancak isim vermenin doğru olacağını bu açıklamamda düşünmüyorum.
Bu sözde rolleri geçtim,sırf sayfa kasılsın diye ss alıp efekt çakanlar var.
ARTIK TÜM YÖNETİMDEN RİCAM
Birlik ve Hood onayları, Kişi sayısına ve sayfa sayısına değil de ROL KALİTESİNE bakılsın.
10 kişilik çok iyi rol bilen manga sırf sayfa sayısı ((Yada neye bakılıyorsa)) doldurmadığı için silah dahi alamıyor.
Yeni güncelleme ile illegale vurdular da vurdular. İllaki legal takılın diyorlar adeta.
Idlewood ./smoke  ./lean
Momentum olarak manga sayısında childs ile birşeyler yapmaya çalıştık,adamın biri gelir toz lazım mı veledler,diğeri gelir cr atar sopayla vurur.
Öbürü gelir çükünüzü keserim der.
Bir çok oyuncu arkadaşım oyunu bıraktı.
Yeni Onaysız Birlik Baskın Kuralı vb. geldi.
Hep açık aramayın denilen Legal oluşumda sorgu rolü altında bir ss gördüm olmaz bir derece.
Adam sorgu rolünü yapıp chat'i buğulasa ve censored yazsa bile onada rağzıyım.
Eskiden ne editlemeyi bilen ne bişey yapan birisiydim. Sırf Legal oluşum yönetiminde bulunan admin,bizi fotoğraflar üstünde oynamalar yapın breaking news yazın diyerek uyardığı için böyle bir işe başladım, hobi edinecek kadar sevdim editleme işini.
Güzel ss'ler vardı,editleyecektim ancak birlik tanıtımlarında öyle ss'ler gördüm ki emeğimizin karşılığının bu olmadığını düşünüyorum.
Hood onayını geç, birlik onayı bile verilmedi kaç gündür.
Adımız 20-22 Ağustos civarlarında DM'ciye çıktı elimize 6-7 gündür silah almıyorken.
Tüm ekip arkadaşlarıma yaptığı rollerden tut,sergiledikleri üslüpları olsun yeni bir aile ortamı yarattıkları için
Sizlerle olmaktan kıvanç duyuyorum.
Bu yazdıklarım bir veda mektubu değil
Ancak denemesi olabilir.

Eski ortamları arıyor olduk,artık onayı bile düşünmüyoruz, geçti bolu pazarı sür ... niğdeye kıvamındayız.
O kadar çok söyleyecek sözlerimiz var ki
Söylesem tesiri yok,sussam gönül rağzı değil.

Eline sağlık.

Çevrimdışı Anıl

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #224 : 03 Eylül 2018, 11:29:07 »

Rollerden kareler

Çevrimdışı Ghajua

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 29 Ocak 2021, 21:09
Toplam oynama: 26 gün, 4 saat
« Yanıtla #225 : 03 Eylül 2018, 16:35:44 »
Arkadaşlar, olağan bir şekilde içten söylüyorum; birlik lideriniz çok iyi. Birliğin içinde maalesef sevmediğim birkaç kişi bulunmakta, ancak yapabileceğim birşey yok. Birlik arayanlara tavsiye ettiğim bir birlik. Anıl ile çok önceden tanışmıştık, ben onun birliğine girmiştim adı Enzo Lupertazzi'ydi. Hala roleplay'a devam ediyor, hem karakter olarak hem de rolünü çok beğendiğim bir kişi. Rollerinizin KARAKTERSİZ İNSANLARLA yapılmaması dileğiyle. berk

Çevrimdışı Stayrexx

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Sean Garnett Lv.20
Son giriş: 10 Ekim 2023, 20:34
Toplam oynama: 109 gün, 3 saat
« Yanıtla #226 : 06 Eylül 2018, 11:48:38 »
Pasif.

Çevrimdışı Anıl

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #227 : 06 Eylül 2018, 13:53:48 »
Pasif.

Gözünden hiçbir şey kaçmıyor. Tebrik ederim.

Çevrimdışı barroviola

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #228 : 06 Eylül 2018, 14:52:42 »
Birliğin büyük bir değişimden geçmesi gerekiyor, Cosa Nostra'ya uymak için bunları yapmanız şart.

"Omerta" diye adlandırılan bu yemin, Cosa Nostra'da aileye alınma töreninde verilen sadakat ve suskunluk yeminidir. Suç ailesinin herhangi bir ismi olamaz, suç ailesinin baştaki soyadı; ilk kurucunun soyadı olmalıdır.(bkz: DiMeo Crime Family.)

Rollerinizi fazla incelemedim, ancak kullandığınız modellemeler ve yapmış olduğunuz roller, ailenin kazancını veya saygınlığını arttıran rollere benzemiyor. En yakın zamanda Cosa Nostra yöresinin çıktığı ilk yıllarda yapılan kaçakçılık, şantaj, cinayet, soygun, gasp ve haraç gibi işlemlere koyulun. Sunucuda eğer işletme sayısı fazla değilse, rolsel olarak oyunun haritasında bulunan ancak oyunculara açılmamış mekanları tercih edip onlara karşı Quest-RP rolleri çevirebilirsiniz.

Yaklaşık olarak 22 kişilik bir ekipsiniz ve sadece bir suç takımı var. Bu suç takımını 2'ye çıkartıp Wannabe'lerinizi arttırmalısınız, gördüğünüz her İtalyan olmayan adamı Enforcer, her İtalyan olan adamı Soldier yapmayın.

Çevrimdışı Wiggle

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 08 Temmuz 2022, 21:37