Amerika Birleşik Devletleri
Fabron Hukuk Bürosu Başvuru Formu 1. KİŞİSEL BİLGİLER(( IN CHARACTER ))1.1 Cinsiyet: Kadın
1.2 Adı: Madeleine
1.3 Soyadı: Connell
1.4 Köken: Amerikan
1.5 Yaş: 23
1.6 Öğrenim Durumu: Yüksek Lisans
-
1.7 Telefon Numarası: 6732677
1.8 Doğum Tarihi: 23/08/1998
1.9 İkamet Ettiğiniz Yer: Los Santos
1.10 Herhangi bir sağlık sorununuz, zihinsel veya fiziksel engeliniz var mı ?: N/A
1.11 Eğer varsa buraya yazın: N/A
2. DİL YETERLİLİĞİ(( IN CHARACTER ))2.1 İngilizce düzgün ve etkin iletişim kurabiliyor musunuz?: Evet.
2.2 İngilizce dışında başka diller konuşabiliyor musunuz? (Evet ise hangi diller): Almanca.
3. RUHSAT VE İZİNLER(( IN CHARACTER ))3.1 Geçerli bir San Andreas araç ehliyetiniz var mı?: Evet.
3.2 Evetse, ehliyetiniz üzerine işlenmiş bir ceza bulunuyor mu?: N/A
3.3 Daha önce hiç ehliyetinize el koyuldu mu?: N/A
3.4 Geçerli bir diplomanız var mı?: Evet.
4. BAŞVURULARIN ONAYLANMASI(( IN CHARACTER ))Büro Kayıt Formunda yazdığım bilgilerin tamamen bana ait olduğunu ve bilgim dahilinde hiç bir bilgiyi saklamadığımı kabul ederim. Bu formu imzalayarak, formdaki bilgiler hakkında ve işe alım sürecimle ilgili, hakkımda yürütülecek her türlü araştırma ve soruşturmayı kabul ediyorum. Araştırmalar sonucunda vermiş olduğum yanıltıcı bilgilerden dolayı hukuki sorumluluğum doğabileceğini bilerek ve öngörerek bu formu onaylıyorum. İşe alınmam durumunda vermiş olduğum bilgilerde sonradan ortaya çıkabilecek bir eksik veya yanıltıcı bilgi nedeniyle, herhangi bir açıklama gerekmeden işten çıkartılabileceğimin bilincindeyim. Bu formu doldurarak işimin gerektirdiği her türlü sorumluluğu özen göstererek yapacağımı kabul eder ve üstlerimin kararlarına hukuk içerisinde oldukları sürece sadık kalacağımın sözünü veririm.6.1 Yukarıda yazanların tümünü okudum ve kabul ediyorum: Kabul Ediyorum.