Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

K/A SUTHERLAND SUÇ KLANI - Naserligan Organization San Andreas Bağlantısı

Başlatan Elif, 02 Ocak 2022, 16:52:01
Okunma sayısı 12762 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ciobabaflex

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ryan Hennesy Lv.11
Köken: İrlandalı
Son giriş: 01 Şubat 2022, 22:26
Toplam oynama: 7 gün, 3 saat
Birlik: *******AND
1

Çevrimdışı SkyBu

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 30 Kasım 2022, 23:17
Toplam oynama: 221 gün, 17 saat
Birlik: *******AND

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 23 Mart 2024, 22:28
Toplam oynama: 162 gün, 8 saat
Birlik: ******OVA

Ufak bir anekdot geçmek isterim. Karakterler yapı & görünüş ve skinler itibariyle bir filmden alındı da konsept tamamen bize özgü. Filmdeki karakterlerden birisi polis biz de ikisi de soyguncu ve mafya üyesi olarak tanınıyor. Filmle uzaktan yakından alakası yok yani anlayacağınız. Değinmek gerekirse İskandinav Mafyası kültürü çok geniş bir suç dünyası kültürü değil. Zaten zengin ve refah olan bir toplulukta mafya çok öne çıkmaz yıllarca savaş da görmüyor haliyle. Çoğu göçmenlerden oluşuyor o yüzden yine karma bir birlik olacak. Slavlar (Sırplar), Balkanlar olabilir farklı etnik kökenlere de rastlayacaksınız. Hikayeyi oluşturan temel karakterler İskandinav kültürünü yansıtacak. Zaten köken itibariyle orada doğan bir tek genel olarak ilk birkaç karakter var. Avrupa Birliği ilişkilerine kadar işleyebilirsem o kültürden nüveleri de rollere serpiştireceğim.

Konseptin ikinci kısmı yani rolde işleyeceğimiz hikaye ve birlik içi kısmını bizzat ben yazdım. İkinci yanıtta okuyacağınız hikaye bir alıntı değildir. Hem aşk hikayesi olacak (illegal aşıklar), hem mafya kültürü(kaçışlar, kaçakçılık ve sahtecilikler) tadımlık olacak hem de arkadaş grubu olacağı için samimi bir kültür olacak. Yani aramızda yarış düzenleyen eski soyguncu ekip de olacak (Cathrine, Lennox) gibi. Hiyerarşik mafyalarla başı belada olan (Kevin) gibi karakterler de olacak. Devletle küs olan hukukçu ama adalete inanmayan (Kordelya) gibi üçkağıtçı ama sevimli karakterler de olacak. O sert Rus mafyası ciddiyeti ya da İtalyan mafyası Godfather temasını burada görmeyeceksiniz. O yüzden birliğimize kim katılmak isterse kesinlikle diğerlerinden farklı bir rol işleyişi olmak zorunda. Yani konsepti aşırı uçuk hale getirmeyecek şekilde her karakterin zengin olduğu bir birlik olmasını hedefliyorum(z). Tadımlık, bu şekilde. Umarım güzel başladı güzel sürer. Bu filmle alakalı çıkabilecek potansiyel meraklandırıcı yorumları cevaplandırmak istedim.

Her şey emekle ve birlikte güzel, gününüz güzel olsun arkadaşlar.   <3 :like:

Böyle bir bilgi vermek istedim umarım güzel gider, sofistike(çok yönlü) bir şey olsun istedik. Güzel başladı güzel devam eder umarım.
1

Çevrimdışı Favian.jpg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Aralık 2022, 14:18
Toplam oynama: 213 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 05 Haziran 2022, 23:01
Toplam oynama: 3 gün, 22 saat
Değişiklik iyidir
1

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 31 Aralık 2020, 21:12
Toplam oynama: 44 gün, 4 saat
söze gerek yok, @softwarethemonarch var   :like: :onay:
3

Çevrimdışı fikofak

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jack Hughes Lv.17
Son giriş: 03 Ağustos 2023, 22:10
Toplam oynama: 44 gün, 18 saat
Birlik: ********* MC
Earl Cohen Lv.17
Son giriş: 03 Ağustos 2023, 03:05
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Birlik: ********* MC

Ufak bir anekdot geçmek isterim. Karakterler yapı & görünüş ve skinler itibariyle bir filmden alındı da konsept tamamen bize özgü. Filmdeki karakterlerden birisi polis biz de ikisi de soyguncu ve mafya üyesi olarak tanınıyor. Filmle uzaktan yakından alakası yok yani anlayacağınız. Değinmek gerekirse İskandinav Mafyası kültürü çok geniş bir suç dünyası kültürü değil. Zaten zengin ve refah olan bir toplulukta mafya çok öne çıkmaz yıllarca savaş da görmüyor haliyle. Çoğu göçmenlerden oluşuyor o yüzden yine karma bir birlik olacak. Slavlar (Sırplar), Balkanlar olabilir farklı etnik kökenlere de rastlayacaksınız. Hikayeyi oluşturan temel karakterler İskandinav kültürünü yansıtacak. Zaten köken itibariyle orada doğan bir tek genel olarak ilk birkaç karakter var. Avrupa Birliği ilişkilerine kadar işleyebilirsem o kültürden nüveleri de rollere serpiştireceğim.

Konseptin ikinci kısmı yani rolde işleyeceğimiz hikaye ve birlik içi kısmını bizzat ben yazdım. İkinci yanıtta okuyacağınız hikaye bir alıntı değildir. Hem aşk hikayesi olacak (illegal aşıklar), hem mafya kültürü(kaçışlar, kaçakçılık ve sahtecilikler) tadımlık olacak hem de arkadaş grubu olacağı için samimi bir kültür olacak. Yani aramızda yarış düzenleyen eski soyguncu ekip de olacak (Cathrine, Lennox) gibi. Hiyerarşik mafyalarla başı belada olan (Kevin) gibi karakterler de olacak. Devletle küs olan hukukçu ama adalete inanmayan (Kordelya) gibi üçkağıtçı ama sevimli karakterler de olacak. O sert Rus mafyası ciddiyeti ya da İtalyan mafyası Godfather temasını burada görmeyeceksiniz. O yüzden birliğimize kim katılmak isterse kesinlikle diğerlerinden farklı bir rol işleyişi olmak zorunda. Yani konsepti aşırı uçuk hale getirmeyecek şekilde her karakterin zengin olduğu bir birlik olmasını hedefliyorum(z). Tadımlık, bu şekilde. Umarım güzel başladı güzel sürer. Bu filmle alakalı çıkabilecek potansiyel meraklandırıcı yorumları cevaplandırmak istedim.

Her şey emekle ve birlikte güzel, gününüz güzel olsun arkadaşlar.   <3 :like:

Böyle bir bilgi vermek istedim umarım güzel gider, sofistike(çok yönlü) bir şey olsun istedik. Güzel başladı güzel devam eder umarım.
Ben kötü bir amaçla atmadım ki zaten. Ryan Gosling abimin filmlerini severim başlarda kalsın diye attım kolay gelsin başarılar  :smile:
3

Çevrimdışı Lyshia

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify: