Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Alysha Militello

Başlatan Zenti, 02 Ocak 2022, 13:38:13
Okunma sayısı 1042 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Zenti

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 22 Eylül 2023, 12:16
Toplam oynama: 145 gün, 6 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 30 Ocak 2023, 18:26
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
Alysha Militello
« : 02 Ocak 2022, 13:38:13 »
Alysha Militello

Alysha, Alysha Militello Amerika'nın Los Santos şehirinde 1998 yılının, 14 Temmuzunda ailenin ikinci kız çocuğu olarak dünyaya geldim. Annem Rus, babam ise Amerikalıdır. Küçük iken eğitim konusunda bir takım sıkıntılar çeksemde eğitim hayatımı sürdürdüm. İlk okulda pek arkadaşım olmadığı için çok sosyal takılmıyordum, içime kapanıktım. Orta okula geçince bu asosyalliğim düzeldi. Daha çok iletişim kuruyordum, neyse. Polisliğe, koru ve hizmet et sloganindaki "KORU" kelimesine sevgim ortaokul yıllarımda başladı. Liseye geçince meslek seçimime yavaş yavaş karar vermeye başlamak zorundaydım, çünkü liseye geçince işler biraz daha ciddileşti. Lisedeyken abim Freddie hukuk bölümünü kazandı, üniversite bölümü olarak. Bende onun gibi olmak istiyordum, çünkü artık onun ciddi bir işi vardı. İş demişken, bana göre herkesin kendi tercihi olmalı iş seçimi. Eğer o işi yapan kişi, yaptığı işi sevmiyorsa neden yapsın ki? Bu tarzında bakıyordum lise yıllarında o olaya, şu andada hala o bakış açısıyla bakıyorum, neyse. Liseye geçince daha fazla arkadaş edindim, çok sosyal birisiydim. Derslerime diğer eğitim yıllarından daha fazla önem veriyordum. Lise üçe geçince annem ve babam ayrıldı. Bunun yüzünden Amerika'ya taşınma kararı aldık. Bu durum beni fazlasıyla üzdü. Amerikada kalan lise yıllarımı bitirdim. Üniversiteye geçince Coventry üniversitesini kazandım. Şuanda Polis akademesi sınavında derece yaparak başarılı oldum ve yakında sahada görev göreceğim, hayatımı boyutlandırarak düzene sokmaya karar verdim. - 02.01.2022

Ad: Alysha   |   Soyad: Militello
Doğum Yeri: Los Santos   | Doğum Tarihi: 14.07.1998
-Sevdiği Şeyler-
• Araba sürmek      • Gece Mavisi rengi       • Saygılı ve dürüst olmak      • Düzenli ve kurallı iş yapmak

• Soğuk kola ve gazoz içmek      • Kadınlar      • Sinirli köpekler      • Gerekli konuşanlar insanlar
-Sevmediği Şeyler-
• Saygısız ve dürüst olmayan kişiler      • Kuralsız kişiler      • Kediler      • Kokan kişiler      • Düzgün iş yapmayan kişiler

• İşine karışan kişiler      • Küfür edenler      • Sıcak kola ve gazoz getirenler      • Gereksiz konuşan kişiler

• Bilgisayarını ve cep telefonuna bakanlar

• RİBONLAR

Örnek Akademi Öğrencisi
Açıklama: Polis Akademisi sınavında 97 ya da daha yüksek puan alan öğrencilere verilir.

Hava Destek Birimi ödülü
Açıklama: Bu ödül Hava Destek Birimindeki memurlara verilir.

Saha Eğitiminin Tamamlanması
Açıklama: Saha eğitiminin tamamlanmasıyla verilir.

Çevrimdışı Zenti

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Alysha Militello
« Yanıtla #1 : 02 Ocak 2022, 13:39:41 »

Çevrimdışı Zenti

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 02 Ocak 2022, 13:39:54 »
#rezerve

Çevrimdışı Elo

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Slav
Son giriş: 13 Ağustos 2022, 01:27
Toplam oynama: 88 gün, 4 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 04 Haziran 2022, 09:31
Toplam oynama: 3 gün, 9 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 11 Haziran 2022, 07:42
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
« Yanıtla #3 : 02 Ocak 2022, 13:52:09 »
iyi roller
1

Çevrimdışı N0SY

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Chan Wu Lv.45
Son giriş: 14 Nisan 2024, 21:18
Toplam oynama: 546 gün, 11 saat
Köken: Alman
Son giriş: 17 Mart 2024, 16:57
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #4 : 02 Ocak 2022, 14:18:23 »
1

Çevrimdışı sawxieor

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 27 Kasım 2023, 19:52
Toplam oynama: 48 gün, 21 saat
« Yanıtla #5 : 02 Ocak 2022, 14:42:48 »
iyi rollers
1

Çevrimdışı w0xic

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Şubat 2024, 22:47
Toplam oynama: 235 gün, 17 saat
Son giriş: 02 Mart 2023, 19:10
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 15 Temmuz 2023, 23:33
Toplam oynama: 45 gün, 6 saat
« Yanıtla #6 : 02 Ocak 2022, 15:00:54 »
ufaktan bı hande yenere benzıyo basarılar
1

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 16 Temmuz 2024, 14:44
Toplam oynama: 302 gün, 9 saat
Son giriş: 05 Temmuz 2023, 01:36
Toplam oynama: 0 gün, 22 saat
Son giriş: 09 Haziran 2023, 21:11
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
Birlik: ****** *ANG
« Yanıtla #7 : 02 Ocak 2022, 15:07:07 »
Alysha Militello 🌼

Alysha, Alysha Militello Amerika'nın Los Santos şehirinde 1998 yılının, 14 Temmuzunda ailenin ikinci kız çocuğu olarak dünyaya geldim. Annem Rus, babam ise Amerikalıdır. Küçük iken eğitim konusunda bir takım sıkıntılar çeksemde eğitim hayatımı sürdürdüm. İlk okulda pek arkadaşım olmadığı için çok sosyal takılmıyordum, içime kapanıktım. Orta okula geçince bu asosyalliğim düzeldi. Daha çok iletişim kuruyordum, neyse. Polisliğe, koru ve hizmet et sloganindaki "KORU" kelimesine sevgim ortaokul yıllarımda başladı. Liseye geçince meslek seçimime yavaş yavaş karar vermeye başlamak zorundaydım, çünkü liseye geçince işler biraz daha ciddileşti. Lisedeyken abim Freddie hukuk bölümünü kazandı, üniversite bölümü olarak. Bende onun gibi olmak istiyordum, çünkü artık onun ciddi bir işi vardı. İş demişken, bana göre herkesin kendi tercihi olmalı iş seçimi. Eğer o işi yapan kişi, yaptığı işi sevmiyorsa neden yapsın ki? Bu tarzında bakıyordum lise yıllarında o olaya, şu andada hala o bakış açısıyla bakıyorum, neyse. Liseye geçince daha fazla arkadaş edindim, çok sosyal birisiydim. Derslerime diğer eğitim yıllarından daha fazla önem veriyordum. Lise üçe geçince annem ve babam ayrıldı. Bunun yüzünden Amerika'ya taşınma kararı aldık. Bu durum beni fazlasıyla üzdü. Amerikada kalan lise yıllarımı bitirdim. Üniversiteye geçince Coventry üniversitesini kazandım. Şuanda Polis akademesi sınavında derece yaparak başarılı oldum ve yakında sahada görev göreceğim, hayatımı boyutlandırarak düzene sokmaya karar verdim. - 02.01.2022

-Sevdiği Şeyler-
• Araba sürmek      • Gece Mavisi rengi       • Saygılı ve dürüst olmak      • Düzenli ve kurallı iş yapmak

• Soğuk kola ve gazoz içmek      • Kadınlar      • Sinirli köpekler      • Gerekli konuşanlar insanlar
-Sevmediği Şeyler-
• Saygısız ve dürüst olmayan kişiler      • Kuralsız kişiler      • Kediler      • Kokan kişiler      • Düzgün iş yapmayan kişiler

• İşine karışan kişiler      • Küfür edenler      • Sıcak kola ve gazoz getirenler      • Gereksiz konuşan kişiler

• KARİYER

Eklenecek*
allahu ekber

Çevrimdışı Zenti

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #8 : 02 Ocak 2022, 15:10:34 »
ufaktan bı hande yenere benzıyo basarılar
iyi rollers
iyi roller
Alysha Militello 🌼

-Sevdiği Şeyler-

-Sevmediği Şeyler-

• KARİYER

Eklenecek*
allahu ekber
iyi roller

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.  :like:

Çevrimdışı Parlak Ahmet

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook: