Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Politika Önerisi

Başlatan Rosenzwei, 31 Aralık 2021, 23:55:18
Okunma sayısı 3207 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 23 Mart 2024, 22:28
Toplam oynama: 162 gün, 8 saat
Birlik: ******OVA
Ynt: Politika Önerisi
« Yanıtla #20 : 02 Ocak 2022, 08:57:44 »
Kaç defa insan kaçırma rolü yaptım kaç defa kaçırıldım. İki tarafı da düşünürsek sürenin gayet makul olduğu ortada. Fear rpden zevk almaya çalışırsan zaten kimse seni 120 dakika tutmaz. Yani rolü yapanların da bir hazırlanma, toplanma süreci oluyor. Sürükledikten sonra mekana getir, güvenliği sağla falan uğraştırıyor yani. Zaten o arada yarım saat geçiyor 30 dakikada neyin rolünü yapacak ki. Bence süre gayet iyi zaten genelde 120 dakika kimse tutmuyor. Kaçırdığım insanlar en aşağı 90 dakika 80 dakika tutuyodum ben de. Çünkü konuşturman gerekiyor, belki farklı bir rol açacak sana. Sadece gasp etmek, işkence edip ezmek olarak bakmamak lazım. Kaç tane rolün ic nasıl yürüdüğünü bu rollerle öğrenmiştim. İllegal rol yapıyorsan sıktığında seviniyorsan kaçırıldığında da bunun o rolün bir sonucu olduğunu bilerek rol yapmak lazım.  :smile:

Çevrimdışı Metaxa

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 23 Ağustos 2024, 09:40
Toplam oynama: 206 gün, 22 saat
Birlik: (Yok)
Köken: İspanyol
Son giriş: 20 Şubat 2022, 19:00
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #21 : 02 Ocak 2022, 10:46:48 »
Destekliyorum.

Çevrimdışı Rosenzwei

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 19 Nisan 2025, 11:39
Toplam oynama: 120 gün, 14 saat
Birlik: * ***ION
Son giriş: 11 Şubat 2024, 01:05
Toplam oynama: 1 gün, 1 saat
Son giriş: 14 Şubat 2024, 03:49
Toplam oynama: 1 gün, 8 saat
Son giriş: 21 Şubat 2024, 15:06
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
Köken: Avustralyalı
Son giriş: 22 Şubat 2024, 07:53
Toplam oynama: 0 gün, 17 saat
« Yanıtla #22 : 02 Ocak 2022, 11:56:21 »
Kaç defa insan kaçırma rolü yaptım kaç defa kaçırıldım. İki tarafı da düşünürsek sürenin gayet makul olduğu ortada. Fear rpden zevk almaya çalışırsan zaten kimse seni 120 dakika tutmaz. Yani rolü yapanların da bir hazırlanma, toplanma süreci oluyor. Sürükledikten sonra mekana getir, güvenliği sağla falan uğraştırıyor yani. Zaten o arada yarım saat geçiyor 30 dakikada neyin rolünü yapacak ki. Bence süre gayet iyi zaten genelde 120 dakika kimse tutmuyor. Kaçırdığım insanlar en aşağı 90 dakika 80 dakika tutuyodum ben de. Çünkü konuşturman gerekiyor, belki farklı bir rol açacak sana. Sadece gasp etmek, işkence edip ezmek olarak bakmamak lazım. Kaç tane rolün ic nasıl yürüdüğünü bu rollerle öğrenmiştim. İllegal rol yapıyorsan sıktığında seviniyorsan kaçırıldığında da bunun o rolün bir sonucu olduğunu bilerek rol yapmak lazım.  :smile:
Valla iyi hoş diyonda ilk önce pdnin önünde kurşun yedim kaçırıldım 120 dakika tutuldum daha sonra doğu sahilinde sobeit tek attı yine kaçırıldım 120 dakika tutuldum geçende binco önünde 3 pd arabasının önünde kursun yiyip kaçırıldım pd hiç bişi yapmadı yine 120dk. Yani öyle toplanma süreci güvenliği sağla olmadı hiçbir zaman direkt sf lv felan götürülüp 120dk bu tarz rollerle uğrastim. Sana nasıl bunlar denk gelmiş bilmiyorum ama bana normali denk gelmiyor bilemiyorum. Ayrıca 30 değil 60 dakika demiştim.

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 23 Mart 2024, 22:28
Toplam oynama: 162 gün, 8 saat
Birlik: ******OVA
« Yanıtla #23 : 02 Ocak 2022, 12:18:29 »
30 demedim zaten süreç 30 dakika sürüyor. 30 dakikada da o rolü sürdürmesi nasıl yetecek dedim yani. 30+30=60 dakika dediğin gibi.

Diğer saydığın şeyler gaspla alakalı bir durum olmuyor genelde. Ben de çok maruz kaldım seni iyi anlıyorum. Hooddan kaçırıldım, polislerin önüne kaçırdı beni. Yaramdan ötürü bağırdım diye muhbir jaili aldım. Sunucuda politikaları bilmeyenler olduğu gibi her yetkilinin yönetimi de adil değil.

Ya Roleplay oyuncu kitlesi çok düştü. Bu sürenin 120 den 60 a çekilmesi de bariz bir farklılık koymaz. Hileci yine hile kullanıyor dmci yine dm atıyor. Sunucuda kalıcı ban diye bir olay yok. Tamamen rol odaklı değil yani. En güzel tavsiyem illegal rol yapıyorsan ya da herkese diklenen bir karakterin varsa o karakterin güvenliğini sağlayıcı role girmen. Cepheni çok genişletme. Bir de birlik varsa uğraşıp durursun. O durumda da başarı sağlayabilirsin ama süresi uzar baya. Ya da hiç umursama sen de aynı şekilde yanıt ver. Sonuçta eğlence ortamı.  :smile:
1

Çevrimdışı Parlak Ahmet

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 23 Nisan 2022, 17:48
Toplam oynama: 54 gün, 2 saat
« Yanıtla #24 : 03 Ocak 2022, 20:53:25 »

Çevrimdışı kaplanelchavo

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 27 Haziran 2023, 01:21
Toplam oynama: 118 gün, 18 saat
Birlik: *** NOT
Son giriş: 27 Haziran 2023, 01:23
Toplam oynama: 1 gün, 9 saat
Köken: İtalyan
Son giriş: 26 Temmuz 2023, 19:24
« Yanıtla #25 : 23 Temmuz 2022, 04:22:47 »

Çevrimdışı Dopa

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 15 Mart 2025, 23:35
Toplam oynama: 477 gün, 6 saat
Son giriş: 04 Temmuz 2024, 22:47
Toplam oynama: 32 gün, 18 saat
Son giriş: 30 Haziran 2024, 06:04
Toplam oynama: 0 gün, 11 saat
Lenard Rodhe Lv.41
Son giriş: 09 Ocak 2024, 01:44
Toplam oynama: 1 gün, 7 saat
Son giriş: 14 Haziran 2024, 02:38
Toplam oynama: 0 gün, 5 saat
« Yanıtla #26 : 02 Ağustos 2022, 07:41:19 »

Çevrimdışı Rosenzwei

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 19 Nisan 2025, 11:39
Toplam oynama: 120 gün, 14 saat
Son giriş: 11 Şubat 2024, 01:05
Toplam oynama: 1 gün, 1 saat
Son giriş: 14 Şubat 2024, 03:49
Toplam oynama: 1 gün, 8 saat
Son giriş: 21 Şubat 2024, 15:06
Köken: Avustralyalı
Son giriş: 22 Şubat 2024, 07:53
Toplam oynama: 0 gün, 17 saat
« Yanıtla #27 : 11 Ağustos 2022, 03:44:36 »
kilit arkadaslar artik ayni fikirde degilim. bir daha boyle bir sey yasarsam direkt meta yapip adam cagiracagim. 120 dakika kacirilma rp yapacagima jail yer arkada dizi izlerim daha iyi.