Verdiğim yabancı dilde özel derslerime devam edeceğim, ev işleriyle ilgileneceğim, ailemizdeki evlilik süreci bitene kadar ev işlerini devam ettireceğim ama sanırım bu son dönemim. Yaza kadar ösym puanı (yds, ales, kpss) toplamaya çabalayacağım. Yüksek hedeflerim var o yüzden sürekli girip çıkıyorum ama bir gün olacağına inanıyorum. Zihnimi dinlendirmek için yine Plates ve keman programlarıma devam edeceğim aynı şekilde. İngilizce ve kpss puanlarımı aldıktan sonra tercih yapıp evlenmeyi düşünüyorum. Eğer bu sene bir şey çıkartamazsam müstakbel eşimle yurtdışında bir yere geçip orada sıfırdan hayatı devam ettirmeyi planlıyoruz. Çünkü başka seçenek bırakmıyor bu ülke bir daha kpss denesek de ömür gidiyor bir şeyler biriktirmek lazım. Okumak çalışmak keyifli fakat tek başına ona ayırmak pek sağlıklı durmuyor, bir şeylerin ucundan tutmak lazım. Bu sene benim için kritik bir sene. İnşallah güzel geçer ve bu eşiği güzel atlatırım(z). Herkese zorluklarla dolu hayatlarında başarılar diliyorum.
Umarım herkes için iyi olur.