Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Lively Hukuk Bürosu

Başlatan BeeKaa, 30 Aralık 2021, 23:21:12
Okunma sayısı 1694 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı BeeKaa

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 27 Mayıs 2024, 01:02
Toplam oynama: 295 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
Köken: İtalyan
Son giriş: 23 Mayıs 2024, 16:48
Toplam oynama: 1 gün, 16 saat
Carl Ortiz Lv.31
Son giriş: 24 Nisan 2024, 14:53
Toplam oynama: 1 gün, 23 saat
Köken: Kanadalı
Son giriş: 24 Nisan 2024, 14:52
Toplam oynama: 1 gün, 17 saat
Birlik: ******* ****ica
Köken: Rus
Son giriş: 21 Mayıs 2024, 16:59
Toplam oynama: 5 gün, 3 saat
Lively Hukuk Bürosu
« : 30 Aralık 2021, 23:21:12 »

LOS SANTOS AVUKATLAR BAROSU
ADIM 1 / ÖN BAŞVURU FORMU

BÖLÜM A / KİŞİSEL BİLGİLER

A1. Adınız: Carl
A2. Soyadınız: Ortiz
A3. Cinsiyet: Erkek

A4. Boy (cm.): 1.83
A5. Kilo (kg.): 78
A6. Göz Rengi: Mavi
A7. Saç Rengi: Kahverengi

A8. Doğum Tarihi: 13.03.1993
A9. Telefon Numarası: 710-49-88
A10. İkametgah Adresi: 1052, Marina, Los Santos, San Andreas

A11. Köken: Amerikan
A12. Vatandaşlık: Amerikan

A13. Bilinen Diller (İngilizce dışında, dil seviyelerini de belirtiniz.):C2 Almanca, B2 Rusça

BÖLÜM B / EĞİTİM
* Avukat olarak ofis veya büro açmak istiyorsanız ABD hukuk alanında Yüksek Lisans diplomasına sahip olmanız gerekmektedir.
* Aşağıdaki soruları kendinize göre eksiksiz bir biçimde yanıtlayınız.

B1. Yüksek Lisans eğitiminizi tamamladınız mı?: Evet, eğitimimi tamamladım.

B2. Tamamladıysanız nerede tamamladınız?: University of California, Los Angeles (UCLA)
B3. Tamamladıysanız mezuniyet derecenizi yazın: 3.81

B4. Eğitim hayatınız boyunca herhangi bir şekilde disiplin cezası aldınız mı?: Hayır, hayatım boyunca herhangi bir disiplin cezası almadım.

BÖLÜM C / DEVLET KADROLARI

C1. Daha önce herhangi bir devlet kurumunda bulundunuz mu? Bulunduğunuz mevki ve ayrılma gerekçelerinizi listeleyin:
    Evet, Polis Departmanında uzun süre boyunca çalışmışlığım oldu Police Officer III+1 kıdeminde bulunuyordum. Fazla çalıştığım ve hayatımda kendime daha fazla vakit ayırmamın gerektiğini düşündüğüm için ayrıldım.
C2. Daha önce devlet kadrosundan çıkartıldınız mı? Hayır, kadrodan çıkarılmadım.

BÖLÜM D / YETERLİLİK

Aşağıda belirtilenleri kendinizce doldurunuz, herhangi bir kopya işlemi tespit edilirse başvurunuzun direkt olarak reddedileceğini unutmayınız. Cevaplarınızın uzun olması durumunda alt satıra geçiş yapabilirsiniz, fakat cevabınız bittiğinde bir sonraki soru ile cevabınız arasında bir boşluk bırakın.

D1. Hukukun işleyişi sizce nasıl olmalıdır? Uzun süre boyunca polis olduğum için hukuk hayatımda ayrı bir anlam taşıyordu, çünkü genel olarak hep içli dışlı olduğumuz bir konuydu. Hukuk konusunda adımlarımızı her seferinde en iyi şekilde atmalı ve mantıklı, gerekçesi olur bir yoldan devam ederek sorunlarda yardım etmeye çalışılmalı. Toplumda güven ve saygınlık kazanma amacı ile her zaman adaletli olunmalı. İnsanların sorunları her ne olursa olsun, duygularımızı kenara bırakarak yardım ve sonuç odaklı davranılmalı.
D2. Toplum ve Hukuk ilişkisini detaylandırın: Hukuk toplumun sarsılmaz direğidir, sorunlarda en ama en adaletli yol oldunduğu gerekçesi ile ilişkileri oldukça yüksektir. Güçsüz birini güçlünün ezmesini ve kişinin bir başkasının hakkını gasp etmesini engellemek, bir arada yaşamayı ve huzuru sağlamak için toplumsal adaletsizliği gidermek amacıyla hukuk devletin, insan topluluklarının ve birlikte yaşamanın olmazsa olmazıdır.
D3. Hukukun toplumdaki yeri hakkında düşüncelerinizi özetleyin: Hukuk bir ülkenin en temel yapısıdır, hukuk toplumda bütünlüğü sağlar. Hukuk toplumu adaleti ile düzen içerisinde, birlik ve beraberlik barındırarak toplumda kuralları ile güvenini sağlar. Hukukun olmadığı bir toplumda ahlak ve adaletsizlik baş gösterir, bu ise toplum içerisinde isyan ve halkın refah seviyesinin düşmesine sebebiyet verir.
D4. İnsan vicdanı ve hukuk arasındaki temel ilişkiyi özetleyin: Hukuk, insan vicdanına dayanarak iş yapmaz ve kendi, net olan kararlarını göz önünde bulundurarak yargısını sağlar. Hukuk ile insan vicdanının arasında bir işleyiş bulunamaz, eğer ki bulunursa hukuk yönünü saptırır ve ahlaksızlık, adaletsizlik baş göstermeye ve buna karşılık olarak düzensizlik ve iç sorunlar ortaya çıkar.
D5. 'Meşru Müdafaa' kavramını açıklayınız: Meşru Müdafaa kavramı, kendisine veya bir kişiye yönelmiş haksız olan saldırıya karşılık olarak o anki bulunduğunuz ortam ve durum ile savunma imkanları ile orantılı bir şekilde saldırıyı engellemek için kullanılan bir fiildir.
D6. Suçsuzluk Karinesini açıklayınız: Suçlu olarak bildiğimiz ve her ne olursa olsun önümüzde kelepçeli dahi duran bir kişiye suçlu gözü ile ve suçlu ithamı ile yaklayaşamayız, tüm net ve bu kişinin olduğunu belirten kanıtlar gösterilene veya görülene dek bu kişi suçsuz olarak adlandırılabilir. Eğer ki kişi suçsuz ise kanıtları ve kayıtları görmeden böyle bir ithamda bulunulur ise kişinin adı lekelenecek ve ömür boyu üzerinde taşıyacaktır.

BÖLÜM F / ADLİ SİCİL

F1. Daha önce herhangi bir suçtan dolayı gözaltına alındınız mı?: Hayır, herhangi bir suçtan dolayı gözaltına alınmadım.
F2. Daha önce herhangi bir suçtan dolayı hapise girdiniz mi?: Hayır, herhangi bir suçtan dolayı hapise girmedim.
F3. Halihazırda devam eden bir davanız bulunmakta mı?: Hayır, halihazırda devam eden bir davam bulunmamakta.
F4. Herhangi bir şekilde tazminat cezasına çarptırıldınız mı?:Hayır, tazminat cezasına çarptırılmadım.

BÖLÜM G / PSİKOLOJİ

G1. Daha önce herhangi bir psikolojik tedavi gördünüz mü?: Daha önce psikolojik tedavi görmedim.
G2. Kullandığınız ilaçlar var ise listeleyin: Kullandığım bir ilaç bulunmuyor.
G3. Herhangi bir bağımlılığınız var mı? (Alkol, uyuşturucu, sigara vs.): Hayır bir bağımlılığım bulunmuyor.
G4. Psikoloji durumunuz (İyi, normal, kötü):İyi

BÖLÜM H / OFİS BİLGİLERİ

H1. Ofis Adı: Lively Hukuk Bürosu
H2. Ofis koordinatları (/pos): 455.91, -1533.18, 29.56, 121.53
H3. Ofis Interioru: Orpesa Group
H4. Ofis ekletmek istediğiniz yerin görüntüsü (ss):

BÖLÜM I / OOC

I1. Yaşınız:
I2. Adınız ve Soyadınız:.
I3. Şehir:
I4. Ne kadar süredir RN:RP oynuyorsunuz?: Bir seneyi aşkın.

I5. Aşağıdaki kutucukları kendinize göre işaretleyin, kutucukları işaretlerken köşeli parantezlerin arasına 'x' koymanız yeterlidir.

[X] En az 10 level karaktere sahibim.
[X] Rina Roleplay politikalarına ve kurallarına bağlı kalabilirim ve ihlal yapmam.
[X] Ofis kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
[X] Politika ve kural ihlallerimde ofisimin elimden alınacağını onaylıyorum.
[X] Farklı bir oluşumda başvurum bulunmamakta.
[/list]
2

Çevrimdışı BeeKaa

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Carl Ortiz Lv.31
Ynt: Lively Hukuk Bürosu
« Yanıtla #1 : 31 Aralık 2021, 00:22:13 »

Çevrimdışı BeeKaa

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Carl Ortiz Lv.31
« Yanıtla #2 : 10 Ocak 2022, 03:28:59 »
Başvurum halen aktif.

Çevrimdışı Hera

Management
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 08 Kasım 2024, 15:22
Toplam oynama: 467 gün, 10 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 25 Şubat 2025, 20:57
Toplam oynama: 6 gün, 15 saat
Renee Cowan Lv.37
Son giriş: 05 Ağustos 2024, 01:22
Toplam oynama: 1 gün, 15 saat
Köken: Arap
Son giriş: 27 Temmuz 2024, 19:16
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
« Yanıtla #3 : 12 Ocak 2022, 03:42:12 »
Kabul edildi, teamspeak yoluyla bana ulaşınız.