Merhabalar değerli konu sahibi yali.
Yeni bir profil resmi yaptığınızı görüyorum ve bu profil resmi bana bir çok duyguyu bir anda yansıttı, konuya girmek gerekir ise. Profil fotoğrafınızdaki ayının masumca zorla gülerek baktırılması, elinizin ayıyı.. MASUM VEDE SUÇSUZ BİR AYIYI zorla alıkoyar bir vaziyette istismar etmesi.. Ayının çaresizliği ve o hâldeyken bile gülümsemesi gerektiği zorunda olması, ayrıca elinizdeki öfkeyi, şiddeti, kini görebiliyorum. Bunlar bizleri, rina roleplay forum ziyaretçileri derinden etkileyen hususlardır. Bu konu hakkında sizden tek bir ricam var. LÜTFEN AYIYA ACIYIN........ LÜTFEN.
➀ Konu sahibi masum ayıları koruma derneğine şikayet edildi.
➁ Teslim olmak için en yakındaki hapishaneye gidin.. 
Merhabalar ben yali, savunmam ektedir
sevgili oyuncak ayım hiçbir zorlama altında değildir kesinlikle ve kesinlikle kendi özgür iradesi ile gülümsüyor, avatarımdaki el ayıyı seviyor bu ayının rahatsız olduğu değil hoşuna giden bir şeydir, kedilerin sevilmesini örnek verebilirim, ayının sevilirken gülmesi gayet normal bir durumdur, o saydığınız kötü duyguları yaşamanız için hiçbir neden yoktur, sorun tamamen sizde, en yakın zamanda psikolog elif hanima gitmenizi öneririm kendisi işinde çok iyidir, ayıyı ben değil bir site ile yaptığım el sevmektedir site:
https://benisland.neocities.org/petpet/ yapılan suçlamaların hiçbirini kabul etmiyorum büyük bir yanlış anlaşılma olduğunu belirtiyorum, iyi günler.