Tanıtım baştan aşağıya fiyasko, MS-13'ten tut Fresno Bulldogs'dan fotoğraflar kullanmışsın. Ayrıca Cosa Nostra İtalyan Mafyası, 13 ile ne alakası var? Bilmiyorsan açma ya da bilen birilerinden yardım al. Ayrıca rollerde İspanyolca konuşmanıza gerek yok, günümüzün Hispanikler gayet akıcı bir şekilde İngilizce konuşabiliyor.
13 kültürü hakkında yardım almak istiyorsan ileti yoluyla ulaşabilirsin.
Eleştirilerinize açığım fakat bir birlik lideri olmadan sizden yardım almayacağım rol play sunucusu bir hayal ürünüdür bir kültürü gerçekten alırsın ve kendi hayal güçlerin ile rollerini yaparsın. Sen bu kültürleri gerçekten iyi biliyorsan neden oyuna ses getirecek bir birlik açmadın acaba merak ediyorum sende benim eleştirimi ciddiye alarak okursan sevinirim iyi roller dilerim.
Sadece eleştiri yapılmış, ne diye bu kadar kastın anlaması zor açıkçası. HighFeel dediklerinde de baştan sona haklı, yapacağınız konsepti tam olarak kavrayıp ondan sonra birlik kurma olayına girseydiniz hem sunucu adına, hem sizin adınıza daha iyi olurdu. En kısa zamanda konsept hakkında belli başlı araştırmalar yaparak hatalarınızı düzeltirseniz sizin için daha iyi olur. Şu an yaptığınız rol bir garip, aşure gibi, kolay gelsin.