Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Neon Sistemi hk.

Başlatan N0SY, 23 Aralık 2021, 21:22:33
Okunma sayısı 3801 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Rosenzwei

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 19 Nisan 2025, 11:39
Toplam oynama: 120 gün, 14 saat
Birlik: * ***ION
Son giriş: 11 Şubat 2024, 01:05
Toplam oynama: 1 gün, 1 saat
Son giriş: 14 Şubat 2024, 03:49
Toplam oynama: 1 gün, 8 saat
Köken: Alman
Son giriş: 21 Şubat 2024, 15:06
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
Köken: Avustralyalı
Son giriş: 22 Şubat 2024, 07:53
Toplam oynama: 0 gün, 17 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Neon Sistemi hk.
« Yanıtla #30 : 24 Aralık 2021, 18:48:54 »
Arkadaşlar GTA-SAN gibi grafikleri olan bir oyuna neden HD bir neon efekti gelmesini kabul etsinler k? Bu GTA SAN'da Çok yüksek kaliteli model kullanmayla eşdeğer birşey.
Çok yüksek kaliteli model kullanılmasıyla eşdeğer bir şey değil. Bunu neye dayanarak söylediğini bilmiyorum. Altı üstü ışık saçan bir şey, arabaların daha güzel gözükmesini sağlayacak. Çöp bir sistemle oynarken mod olarak kullanıyorum ama hiçbir sıkıntı kasma çıkartmıyor.  GTA:SA eski bir oyun olduğundan dolayı arabalara yeni modifiye seçenekleri gelemiyor çünkü FPS , crash problemleri yaratıyor, neon sistemi ise arabalara getirilebilecek tek şey. Arabaların özelleştirilmesini sağlayacak.

Oyuncular istese bile yönetimin fazla desteklemediği bir şey, kendi aracıma bile komutla eklediğim zaman laflar alıyorum fakat sunucuda şu anda yarışcı birliği sayısı aşkın o yüzden dahada yarışcılara motivasyon için getirilmesinde bir zarar olmaz yada getirilir sadece birlikteki o uzman yarışcılar kullanabilir diğer türlü çünkü 20 araba neonlu gözükürse fps drop yapabilir.
Dediğim gibi getirilsin ama grafiti gibi bi yetkilendirmesi olsun ve onuda örneğin birlikteki ilk 3 üst yetki yada beş gibi kişiler kullansın.
Herkesin kullanması evet FPS droplar yaratabilir ama her birlik için sınırlı bir şekilde getirilirse güzel olabilir. Örneğin neon en fazla 3 arabaya takılabilir, kimin arabasına takılacağı birlik liderleri kendi karar verir veya farklı bir sınırlandırılmış sistem gelebilir.
1

Çevrimdışı Hera

Management
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 08 Kasım 2024, 15:22
Toplam oynama: 467 gün, 10 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 25 Şubat 2025, 20:57
Toplam oynama: 6 gün, 15 saat
Renee Cowan Lv.37
Köken: İtalyan
Son giriş: 05 Ağustos 2024, 01:22
Toplam oynama: 1 gün, 15 saat
Köken: Arap
Son giriş: 27 Temmuz 2024, 19:16
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
« Yanıtla #31 : 24 Aralık 2021, 18:56:14 »
Son güncellemede neon yanlış hatırlamıyorsam ya crash yarattığı için ya da araçlara tam oturmadığı için kaldırıldı. Biliyorsunuz ki neon sampta ışık olarak heryere yansıyor. Bu da crash yaratıyor galiba. Bu konuda tam olarak bilgisi olan varsa, bizi yeşillendirsin. Bu sistemin temeli hazır, sadece araçlara tamamen oturması için düzenleme sistemi eklenerek aktif edilebilir ancak crash sorunu varsa bile çözülmeden getirilmez.
2

Çevrimdışı N0SY

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Chan Wu Lv.45
Köken: Amerikan
Son giriş: 14 Nisan 2024, 21:18
Toplam oynama: 546 gün, 11 saat
Son giriş: 17 Mart 2024, 16:57
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #32 : 24 Aralık 2021, 19:00:36 »
Son güncellemede neon yanlış hatırlamıyorsam ya crash yarattığı için ya da araçlara tam oturmadığı için kaldırıldı. Biliyorsunuz ki neon sampta ışık olarak heryere yansıyor. Bu da crash yaratıyor galiba. Bu konuda tam olarak bilgisi olan varsa, bizi yeşillendirsin. Bu sistemin temeli hazır, sadece araçlara tamamen oturması için düzenleme sistemi eklenerek aktif edilebilir ancak crash sorunu varsa bile çözülmeden getirilmez.
adminler birden fazla araca yarış olacak diye eklemişlerdi. şahsen crash yiyen olduğunu görmedim ya da şahit olmadım. düzenleme sistemi ile gelecek ve birlik panelinde neon kullanmanın rütbesini ayarlayabileceğimiz şekilde gelmesi taraftarıyım.

Çevrimdışı JW

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Haziran 2023, 23:30
Toplam oynama: 286 gün, 1 saat
Hye Su Jung Lv.30
Köken: Koreli
Son giriş: 19 Mayıs 2023, 00:18
Toplam oynama: 1 gün, 10 saat
Köken: İtalyan
Son giriş: 12 Mayıs 2023, 01:17
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
« Yanıtla #33 : 24 Aralık 2021, 19:12:45 »
Onaylı yarış birliği lideri olarak DESTEKLEMİYORUM.

Şuan üç veya dört yarış birliği var emin değilim, bu sistem gelirse daha fazla yarış birliği açılacak ve herkes neon kullanacak, pizza'ya bi gelecek herkes parlayacak. O yüzden desteklemiyorum, yarışlarda pcsi kötü olanlar var. Onlara kastırma yapabilir.
1

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 15 Temmuz 2022, 08:29
Toplam oynama: 136 gün, 21 saat
Son giriş: 15 Temmuz 2022, 09:03
Toplam oynama: 7 gün, 6 saat
« Yanıtla #34 : 24 Aralık 2021, 19:21:53 »

Şuan üç veya dört yarış birliği var emin değilim, bu sistem gelirse daha fazla yarış birliği açılacak ve herkes neon kullanacak, pizza'ya bi gelecek herkes parlayacak. O yüzden desteklemiyorum, yarışlarda pcsi kötü olanlar var. Onlara kastırma yapabilir.
reis haklı
1

Çevrimdışı Miroglus

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Şubat 2024, 01:53
Toplam oynama: 257 gün, 23 saat
Son giriş: 27 Ekim 2024, 14:10
Toplam oynama: 71 gün, 2 saat
Birlik: *******ERZ
Jack Fowler Lv.33
Son giriş: 05 Şubat 2024, 21:38
Son giriş: 01 Şubat 2024, 02:14
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
Son giriş: 01 Şubat 2024, 02:11
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
« Yanıtla #35 : 24 Aralık 2021, 19:27:49 »
SAMP ve MTA gibi benzer iki platformda da hem düşük bütçeli eski bir bilgisayarda hem de yüksek bütçeli oyuncu bilgisayarında denediğim bir sistem açıkçası. Ben iki türlü de FPS düşüklüğünü çok fazla görmedim. Eski bilgisayarım 10 senelik bilgisayar olmasına rağmen 5 FPS falan fark ediyordu. Sistemi araştırmadan ve bilmeden çok fazla yorum atıldığını gördüm. Bilgilendirme olarak okunmasını tavsiye ederim. Şuan kullandığım sistemde 500 araç neon taksa yine takılma yaşamayacağım için benlik bir problem yok. Eklenmesi iyi olacaktır fakat yetkilendirme ve tek araca takabilme iyi olur. Bir kişi birden fazla araca takarsa kaos olabilir. En iyisi buglarının fixlenmesi ve neon onaylı yarışçı birliklerinin birlik yetkilendirme menüsünden ayarlanabilir şekilde bir kişinin sadece bir araca takıp sökmesiyle gerçekleşmesi herkesin yararına olacaktır.

Çevrimdışı N0SY

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Chan Wu Lv.45
Son giriş: 14 Nisan 2024, 21:18
Toplam oynama: 546 gün, 11 saat
Son giriş: 17 Mart 2024, 16:57
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #36 : 24 Aralık 2021, 19:44:10 »

Alıntı yapılan: N0SY
adminler birden fazla araca yarış olacak diye eklemişlerdi. şahsen crash yiyen olduğunu görmedim ya da şahit olmadım. düzenleme sistemi ile gelecek ve birlik panelinde neon kullanmanın rütbesini ayarlayabileceğimiz şekilde gelmesi taraftarıyım.
şunu okumadan yazdığın belli oluyor
1

Çevrimdışı Rosenzwei

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #37 : 24 Aralık 2021, 20:12:18 »

Güzel kardeşim araştırmadan etmeden sağdan soldan topladığınız bilgileri ezbere yazmasanız olmuyor mu? Neon sistemini ne zaman kullanıp gördünde FPS düşüşü yaşadın? Radeon x1550 ekran kartı ile neon modu kullandım yine gram kasma olmadı. FPS düşüşü olursa abartıldığı sürece olur, sınırlama getirilerek eklenilmesini söylüyoruz zaten. Bilgisayarı kötü olan yarış yapmasın o zaman zaten kötüyse her dakika drop yer bu kaçınılmaz. Ayrıca sunucuya o kadar kale-kule kuruluyor, su üstüne kastıran mapler ekleniyorken sesiniz çıkmıyor ama neon sistemine gelince herkesin FPS sorunları ortaya çıkıyor. Neon sistemi abartılacak kadar fps düşüşü yaşatmıyor denemesi bedava, benim bilgisayarım üst düzey rtxli felan değil normal ortalama sistem laptop ama modu felan hiçbir sıkıntı çıkartmıyor. Aşşırı düzeyde kötü sisteme sahip olanlar için ise yapabilecek bir şey yok zaten çok çok kötü bir sisteminiz varsa rinada her türlü 20-30fps ve dropla oynarsınız bu yüzden yapabilecek bir şey yok.
1

Çevrimdışı Rosenzwei

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #38 : 24 Aralık 2021, 20:20:21 »
SAMP ve MTA gibi benzer iki platformda da hem düşük bütçeli eski bir bilgisayarda hem de yüksek bütçeli oyuncu bilgisayarında denediğim bir sistem açıkçası. Ben iki türlü de FPS düşüklüğünü çok fazla görmedim. Eski bilgisayarım 10 senelik bilgisayar olmasına rağmen 5 FPS falan fark ediyordu. Sistemi araştırmadan ve bilmeden çok fazla yorum atıldığını gördüm. Bilgilendirme olarak okunmasını tavsiye ederim. Şuan kullandığım sistemde 500 araç neon taksa yine takılma yaşamayacağım için benlik bir problem yok. Eklenmesi iyi olacaktır fakat yetkilendirme ve tek araca takabilme iyi olur. Bir kişi birden fazla araca takarsa kaos olabilir. En iyisi buglarının fixlenmesi ve neon onaylı yarışçı birliklerinin birlik yetkilendirme menüsünden ayarlanabilir şekilde bir kişinin sadece bir araca takıp sökmesiyle gerçekleşmesi herkesin yararına olacaktır.
Evet mesela MTA ile SA:MP arasında fark var ama MTAda eski bilgisayar ile oynadığım zaman hiçbir şey olmuyordu öyle drop fps problemleri yaşamıyordum yine SA:MP'taki fps ile aynı değerdeydi. Üstüne MTAda neon sistemini geç bir sürü araba modu skin modu olmasına rağmen FPS değişkenlik göstermiyordu. Yine aynı bilgisayar ile çeşitli SA:MP Freeroam ve hırsız polis sunucularında oynadım bu tarz sunucularda rp olmadığı için her türlü sistem vardır ve genel olarak 40-50FPS ile rahatça oynuyordum.  Neon sistemi olan sunucular vardı yine fps düşüşü yaşatmıyordu hatta özel ınfernuslar vardı neonlu objeli onlarla geziyordu tüm sunucu yine bir şey yoktu.

Yani merak ettiğim şey FPS problemleri yaratır diyenler neye dayanarak söylüyor bunu? Ne zaman denediniz? Büyütülecek bir şey olsaydı zaten Hera bunu belirtir ve ekleyemeyeceğini söylerdi diye tahmin ediyorum. Sanırım şimdilik tek sorun crash problemini yaratması, onu çözdüğümüz zaman eklenmesinde bir sakınca göremiyorum.
1

Çevrimdışı Qeyraen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 03 Şubat 2024, 21:01
Toplam oynama: 88 gün, 14 saat
Son giriş: 30 Haziran 2023, 19:13
Toplam oynama: 0 gün, 16 saat
« Yanıtla #39 : 24 Aralık 2021, 21:03:18 »
Getirilmemeli pizza stackten arabayla geçerken drop yiyorum birde bu getirilirse daha kötüsüne sebep olabilir. Herkes rinayi iyi sistemle oynamıyor.