Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[EKLENEBİLİR] CaspianRoe - Ciganos Sales/Rent A Car

Başlatan CaspianRoe, 19 Aralık 2021, 01:26:08
Okunma sayısı 401 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı CaspianRoe

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 03 Ocak 2022, 11:19
Toplam oynama: 22 gün, 15 saat
Birlik: *****NOS
[EKLENEBİLİR] CaspianRoe - Ciganos Sales/Rent A Car
« : 19 Aralık 2021, 01:26:08 »
RINA ROLEPLAY — OFİS BAŞVURUSU

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.1 - Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi ofisine ayırabilirsiniz?: [Haftada 4 gün, günde 3 saat ful aktif.]

Ofis Bilgileri:

2.1 - Ofis koordinatları(/pos): [2411.8245,-1547.8168,24.1641,180.1943 ;]
2.2 - Ofis lokasyonu(ekran görüntüsü):
Cevabınız Buraya
[

]
2.3 - Ofis adı: [Ciganos Sales/Rent A Car]
2.4 - Ofis tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer): [diğer]
2.5 - Ofis interioru: [Ufak Ofis 1]

Kişisel Bilgiler:

3.1 - İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: [ IC: Perhan, araba yıkamacıda çalışarak kazandığı parayla yine arabalarla ilgili bir iş yapmak istemektedir. Bu bakımdan bütçesine uygun bir şekilde ucuz araba satışı yapmayı planlamaktadır. Hem mahallesindeki Ciganoslara (Çingenelere) hem de kendisine bu yolla bir kazanç kapısı açacaktır.
OOC: İkinci el bir şekilde temin edilen ucuz arabaların üzerine piyasayı ortalayacak bir şekilde kar farkı koyarak ofis önünde satış yapmak. Diğer taraftan araç kiralayarak yine saatlik ücret alımı da yapılabilir. Araç piyasasına olan hakimiyetim bu işi hakkıyla verebileceğim fikrini doğurdu ve bu bakımda araç satış ve kiralama işine girmeyi istemekteyim. Araç alım satımları, araç kiralama ücretleri bu ofiste alınacaktır. Diğer taraftan ofisin önündeki boş alanda satılık araçlar kiralanacaktır. Ofiste aynı zamanda araç alım hizmeti de verilecektir. Hızlı bir şekilde aracını satmak isteyen oyuncular ofise gelerek uygun bir fiyattan araçlarını satabilecekler.]
3.2 - Ofisinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın: [Oyunun en belirgin dinamiklerinden birisi araç alım satımı. Bu işi aslında uzun zamandır yapıyorum ve meslek olarak edinmediğim halde çok güzel roller çıkardım. Server'daki oyuncuların da gerçek bir Rent A Car'cı ile tanışmasını istemekteyim. Pazarlık rolleri, uygun araç bulma rolleri, kiralama rolleri, araç alım rolleri oyuncuları ofise çekecektir ve rol talebini artıracaktır.]
3.3 - İşiniz bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?: [Bölgede birlik olarak iş yerleri açarak bölgeyi kalkındırmayı hedeflemekteyiz. Bu satış noktasının açılması yoğunluğun artmasına katkı sağlayacaktır. ]

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "CaspianRoe"; Ofis başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem ofisimin silineceğini onaylıyorum.

Çevrimdışı CaspianRoe

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 03 Ocak 2022, 11:19