Rina'yı övmek, diğer sunucuları yermek için söylemiyorum fakat ciddi mânâda yanlış bilinen bir şey var. Sırf sunucu medium rp olarak geçiyor diye gereksiz sallıyorsunuz bazen, şurada neredeyse 8-9 yıldır SA:MP ortamındayım ve yıllardır da roleplay sunucularında geziyorum. Çok sunucu denedim, size çok müthiş olarak lanse edilen sunucuların da olayını az çok biliyorum. İnanın sırf karakter başvurusuyla adam alıyorlar diye övmekten yere göğe sığdıramadığınız sunucularda da iki kelimeyi bir araya getiremeyen insanlar var. İsmi hard rp olarak geçiyor fakat adam ne emote vermesini biliyor, ne de politika. O sırf konsepti hard diye övmekten yere göğe sığdıramadığınız sunucuda rol yapan adamları seviyesine ve kullandığı skine göre yargılayacak kadar rezil insanlar var ve bu maalesef azımsanacak düzeyde değil. Birliklere gir, aksi durumda sıkılırsın diyen arkadaşlara da katılmıyorum; 2018 başlarından beri Rina Roleplay'de bir şeyler yapmaya çalışıyorum ve sadece 2 kere SD, 2 kere de PD girmişimdir. Bu birliklerde de hepsini toplasan maksimum 1 ay kadar falan durmuşumdur, fazlası yok. Rol sizin ayağınıza gelmez, sadece bisiklet sürüyorum diyerek bütün oyuncuların sizin etrafınızda dönmesini beklemeyin. Rolü birazcık da sizin kovalamanız gerekiyor, neredeyse her akşam istisnasız iş yerleri aktif ediliyor ve iş yerlerinde de güzel roller dönebiliyor. Eğer rol yaparken zevk aldığınız bir çevre edinirseniz daha da fazla keyif alabilirsiniz, her şey sizin elinizde.