Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

rinaya tekrar başlamak

Başlatan 13579, 14 Aralık 2021, 20:10:45
Okunma sayısı 2597 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı pag

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 09 Ağustos 2022, 13:47
Toplam oynama: 119 gün, 20 saat
Birlik: (Yok)
Köken: İngiliz
Son giriş: 09 Ağustos 2022, 23:16
Toplam oynama: 0 gün, 17 saat
Ynt: rinaya tekrar başlamak
« Yanıtla #10 : 15 Aralık 2021, 09:07:35 »
Bir birliğe girerek kolayca çevre edinebilir ve oyundan keyif alabilirsin. Bir birliğe girmeyip boş boş etrafta takılırsan inan 10 dakika sonra sıkılırsın, bizzat başıma geldi. Bu yüzden aktifliğine ve rol bilgine güveniyorsan PD, SD, FD gibi temel oluşumları tercih edebilirsin.

Çevrimdışı fm23sevdalisi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İskandinav
Son giriş: 09 Kasım 2023, 04:48
Toplam oynama: 22 gün, 19 saat
Birlik: ***** **ars
Jake Ruckles Lv.28
Son giriş: 31 Ağustos 2023, 18:49
Toplam oynama: 263 gün, 1 saat
Fatteh Ashme Lv.28
Son giriş: 31 Mayıs 2023, 17:07
Toplam oynama: 1 gün, 11 saat
« Yanıtla #11 : 15 Aralık 2021, 15:14:52 »
Rina'yı övmek, diğer sunucuları yermek için söylemiyorum fakat ciddi mânâda yanlış bilinen bir şey var. Sırf sunucu medium rp olarak geçiyor diye gereksiz sallıyorsunuz bazen, şurada neredeyse 8-9 yıldır SA:MP ortamındayım ve yıllardır da roleplay sunucularında geziyorum. Çok sunucu denedim, size çok müthiş olarak lanse edilen sunucuların da olayını az çok biliyorum. İnanın sırf karakter başvurusuyla adam alıyorlar diye övmekten yere göğe sığdıramadığınız sunucularda da iki kelimeyi bir araya getiremeyen insanlar var. İsmi hard rp olarak geçiyor fakat adam ne emote vermesini biliyor, ne de politika. O sırf konsepti hard diye övmekten yere göğe sığdıramadığınız sunucuda rol yapan adamları seviyesine ve kullandığı skine göre yargılayacak kadar rezil insanlar var ve bu maalesef azımsanacak düzeyde değil. Birliklere gir, aksi durumda sıkılırsın diyen arkadaşlara da katılmıyorum; 2018 başlarından beri Rina Roleplay'de bir şeyler yapmaya çalışıyorum ve sadece 2 kere SD, 2 kere de PD girmişimdir. Bu birliklerde de hepsini toplasan maksimum 1 ay kadar falan durmuşumdur, fazlası yok. Rol sizin ayağınıza gelmez, sadece bisiklet sürüyorum diyerek bütün oyuncuların sizin etrafınızda dönmesini beklemeyin. Rolü birazcık da sizin kovalamanız gerekiyor, neredeyse her akşam istisnasız iş yerleri aktif ediliyor ve iş yerlerinde de güzel roller dönebiliyor. Eğer rol yaparken zevk aldığınız bir çevre edinirseniz daha da fazla keyif alabilirsiniz, her şey sizin elinizde.

Çevrimdışı fm23sevdalisi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İskandinav
Son giriş: 09 Kasım 2023, 04:48
Toplam oynama: 22 gün, 19 saat
Birlik: ***** **ars
Jake Ruckles Lv.28
Son giriş: 31 Ağustos 2023, 18:49
Toplam oynama: 263 gün, 1 saat
Fatteh Ashme Lv.28
Son giriş: 31 Mayıs 2023, 17:07
Toplam oynama: 1 gün, 11 saat
« Yanıtla #12 : 15 Aralık 2021, 15:19:16 »
Rina'yı övmek, diğer sunucuları yermek için söylemiyorum fakat ciddi mânâda yanlış bilinen bir şey var. Sırf sunucu medium rp olarak geçiyor diye gereksiz sallıyorsunuz bazen, şurada neredeyse 8-9 yıldır SA:MP ortamındayım ve yıllardır da roleplay sunucularında geziyorum. Çok sunucu denedim, size çok müthiş olarak lanse edilen sunucuların da olayını az çok biliyorum. İnanın sırf karakter başvurusuyla adam alıyorlar diye övmekten yere göğe sığdıramadığınız sunucularda da iki kelimeyi bir araya getiremeyen insanlar var. İsmi hard rp olarak geçiyor fakat adam ne emote vermesini biliyor, ne de politika. O sırf konsepti hard diye övmekten yere göğe sığdıramadığınız sunucuda rol yapan adamları seviyesine ve kullandığı skine göre yargılayacak kadar rezil insanlar var ve bu maalesef azımsanacak düzeyde değil. Birliklere gir, aksi durumda sıkılırsın diyen arkadaşlara da katılmıyorum; 2018 başlarından beri Rina Roleplay'de bir şeyler yapmaya çalışıyorum ve sadece 2 kere SD, 2 kere de PD girmişimdir. Bu birliklerde de hepsini toplasan maksimum 1 ay kadar falan durmuşumdur, fazlası yok. Rol sizin ayağınıza gelmez, sadece bisiklet sürüyorum diyerek bütün oyuncuların sizin etrafınızda dönmesini beklemeyin. Rolü birazcık da sizin kovalamanız gerekiyor, neredeyse her akşam istisnasız iş yerleri aktif ediliyor ve iş yerlerinde de güzel roller dönebiliyor. Eğer rol yaparken zevk aldığınız bir çevre edinirseniz daha da fazla keyif alabilirsiniz, her şey sizin elinizde.
2

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 16 Temmuz 2024, 14:44
Toplam oynama: 302 gün, 9 saat
Son giriş: 05 Temmuz 2023, 01:36
Toplam oynama: 0 gün, 22 saat
Köken: Alman
Son giriş: 09 Haziran 2023, 21:11
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
Birlik: ****** *ANG
« Yanıtla #13 : 15 Aralık 2021, 15:24:38 »
evet.

Çevrimdışı Unsichtbar.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 21 Temmuz 2024, 01:48
Toplam oynama: 285 gün, 19 saat
Henry Star Lv.35
Son giriş: 08 Ocak 2023, 20:04
Toplam oynama: 21 gün, 4 saat
Son giriş: 11 Temmuz 2024, 02:13
Toplam oynama: 21 gün, 18 saat
Michael Star Lv.35
Son giriş: 04 Eylül 2023, 16:52
Toplam oynama: 1 gün, 10 saat
Son giriş: 08 Şubat 2024, 17:26
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #14 : 15 Aralık 2021, 15:41:53 »
arkadaşlar rinaya tekrar başlayasım var ama oyunda ne yapacağımı bilmiyorum ortamım yok yani sizce rinaya başlamalı mıyım girip bisiklet ile 30dk gezip çıkmak istemiyorum
çok önemli bir not: bu konu hakkında konuşabileceğim bir forum bölümü yok en uygun bölüm burası o yüzden oyun dışı sohbet demezseniz sevinirim bu konu hakkında arge açtım ama oyun içi sohbet diye bir bölüm yok maalesef  :peace:
başlama

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Mart 2024, 22:28
Toplam oynama: 162 gün, 8 saat
Birlik: ******OVA
« Yanıtla #15 : 15 Aralık 2021, 15:52:22 »
Rol yaparsan rol ayağına gelir. Oyuna ne zaman girsem rolüm oluyor. Bunu tamamen sürekli rol yapmamıza bağlıyorum. Tavsiyem başlamaman yönünde çünkü bağımlılık yapıyor. Yani başlayacaksan da kendine belirli bir saat aralığı ver o saatlerde rolünü yap çık. Eskiden ben çok aktif rol yapardım şimdi sadece akşamları girip rolümü yapıyorum. Rina artık şuna döndü çünkü.

Gün içi güneşli saatlerde genelde afk atılır.
Akşam rol yapılır.
Gece dm ya da savaş döner.

Ne yapmak istediğine bu üç zaman diliminden birisiyle karar ver.

Çevrimdışı #McAllen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Ocak 2025, 17:01
Toplam oynama: 245 gün, 7 saat
Lydia Dawson Lv.31
Son giriş: 30 Nisan 2023, 16:43
Toplam oynama: 11 gün, 20 saat
Son giriş: 24 Nisan 2023, 14:17
Toplam oynama: 35 gün, 2 saat
Son giriş: 30 Ocak 2023, 17:01
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
« Yanıtla #16 : 15 Aralık 2021, 16:44:02 »
bro pızza stack gıdıp çıtlerın onunde boombox koyup sarkı acıosun sonra /smoke yazıyorsn bu kadar basıt aslında

Knk cok zekıce bunu denemem lazım...
1

Çevrimdışı nacho

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 09 Ekim 2023, 23:54
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
Scott Harvey Lv.20
Son giriş: 11 Ekim 2023, 20:58
Toplam oynama: 94 gün, 20 saat
« Yanıtla #17 : 15 Aralık 2021, 16:59:31 »
Rol çıkartmak,yaratmak çok basit zenci rolündeki bir kişi seyyar satıcı rolü yapabilir aksesuar kullanarak saat satabilir veya başka bir eşya satabilir. Sunucuya bakıyorum tüm zenciler zengin. Sokakta yaşayan yemek parası için rol yaparak para kazanan bir insan görmedim. Birlikler kendi bölgelerinde bu tarz roller yapabilir. Her zaman legal satış yapmanıza gerek yok Köşe başında ekstatizi,marijuana,met ve benzeri uyuşturucu ticaretleri yapılabilir eski zamanlarda yapılıyordu tekrar yapılabilir.

Çevrimdışı Darach

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Aralık 2023, 02:18
Toplam oynama: 117 gün, 10 saat
« Yanıtla #18 : 17 Aralık 2021, 07:13:15 »
Rina bence SA-MP'nin en eğlenceli sunucusu yıllardır fikrim böyledir ve değişmez. Kendine istediğin gibi bir karakter açıp her türlü ortama girebiliyorsun çünkü her telden adam oynuyor oyunda. Şehri dolaş ve kendin bul bence rol yapan insanları. En kısa olarak aktif rol bölgelerine git ve rol yapanlarla tanış, birinin arkadaşı diğerinin arkadaşı mantığıyla hemen çevre edinirsin diye düşünüyorum. Şahsen ben kendim öyle yapmıştım ilk geldiğimde. Medium RP, karşındakinin tanrı katında rol bilmesine gerek yok yaptığı roller seni ve karşındakileri eğlendirebilsin yeter. Rina'da bu anlattığımdan bolca var. Şimdiden kolay gele.
1

Çevrimdışı OnlyWord

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Mayıs 2023, 21:14
Toplam oynama: 297 gün, 19 saat
Köken: Japon
Son giriş: 15 Eylül 2023, 19:21
Toplam oynama: 1 gün, 12 saat
Son giriş: 02 Haziran 2024, 22:05
Toplam oynama: 48 gün, 7 saat
Son giriş: 15 Eylül 2023, 19:20
Toplam oynama: 0 gün, 23 saat
« Yanıtla #19 : 17 Aralık 2021, 15:27:55 »
Rina bence SA-MP'nin en eğlenceli sunucusu yıllardır fikrim böyledir ve değişmez. Kendine istediğin gibi bir karakter açıp her türlü ortama girebiliyorsun çünkü her telden adam oynuyor oyunda. Şehri dolaş ve kendin bul bence rol yapan insanları. En kısa olarak aktif rol bölgelerine git ve rol yapanlarla tanış, birinin arkadaşı diğerinin arkadaşı mantığıyla hemen çevre edinirsin diye düşünüyorum. Şahsen ben kendim öyle yapmıştım ilk geldiğimde. Medium RP, karşındakinin tanrı katında rol bilmesine gerek yok yaptığı roller seni ve karşındakileri eğlendirebilsin yeter. Rina'da bu anlattığımdan bolca var. Şimdiden kolay gele.

daraka katılmaktayım