Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

preston park players

Başlatan PatrieTheOfficer., 11 Ağustos 2018, 15:56:22
Okunma sayısı 4126 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Fasci

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: preston park players
« Yanıtla #20 : 11 Ağustos 2018, 19:47:57 »
http://www.rina-roleplay.com/forum/index.php/topic,17336.0.html

Şu tanıtım gibi özen gösterip daha çok emek verebilirsiniz mesela çünkü tanıtımınız çok basit ve öylesine açılmış bir konuya benziyor şuan ki haliyle.
Kendi koyduğunuz kurallara göre hatalı olan bir tanıtımı bana örnek gösterdiğinizin farkında mısınız? @guardMatheus

Attığınız tanıtım ayrıca çok farklı bir konsepti barındırıyor bir sokak grubu ile ilgili bir geçmiş hikayesi olamaz oradaki eyeşleyiş her zaman aynı ilerler başından konuyu okumamışsınız sanırsam.

Konudan bize hak doğduğu için yorum atma ihtiyacı duyuyorum eğer dediğin gibi arasında çok farklı bir konsepti barındırıyorsa bizde buna örnek olarak bir motorcunun katılımına yardımcı olmamız gerekliydi.Motorcuların ne millet üzerinden yürüdüğü nasıl bir konumda ve nasıl bir yol izlemekte olduğunu belirtmemiz ve bu konuda yardımcı olmamız lazım ki nasıl rollerle karşılaşacağın insanlar bilsin.Motorcunun bir sokak çetesi roller sergilemesini bekliyorsan bilemem.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 26 Ocak 2019, 23:56
Toplam oynama: 50 gün, 22 saat
« Yanıtla #21 : 11 Ağustos 2018, 19:51:35 »
http://www.rina-roleplay.com/forum/index.php/topic,17336.0.html

Şu tanıtım gibi özen gösterip daha çok emek verebilirsiniz mesela çünkü tanıtımınız çok basit ve öylesine açılmış bir konuya benziyor şuan ki haliyle.
Kendi koyduğunuz kurallara göre hatalı olan bir tanıtımı bana örnek gösterdiğinizin farkında mısınız? @guardMatheus

Attığınız tanıtım ayrıca çok farklı bir konsepti barındırıyor bir sokak grubu ile ilgili bir geçmiş hikayesi olamaz oradaki eyeşleyiş her zaman aynı ilerler başından konuyu okumamışsınız sanırsam.

Konudan bize hak doğduğu için yorum atma ihtiyacı duyuyorum eğer dediğin gibi arasında çok farklı bir konsepti barındırıyorsa bizde buna örnek olarak bir motorcunun katılımına yardımcı olmamız gerekliydi.Motorcuların ne millet üzerinden yürüdüğü nasıl bir konumda ve nasıl bir yol izlemekte olduğunu belirtmemiz ve bu konuda yardımcı olmamız lazım ki nasıl rollerle karşılaşacağın insanlar bilsin.Motorcunun bir sokak çetesi roller sergilemesini bekliyorsan bilemem.
Bana sizi örnek gösteren kişi ortada size yönelik bir yorumum yok yanlış anlamayın.

Çevrimdışı Hate

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 29 Ağustos 2019, 01:52
Toplam oynama: 28 gün, 0 saat
« Yanıtla #22 : 12 Ağustos 2018, 01:20:32 »
Yetersiz hikaye, yetersiz ayrıntı.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #23 : 12 Ağustos 2018, 05:41:43 »
Yetersiz hikaye, yetersiz ayrıntı.
bir sokak grubu hakkında ne kadar ayrıntı beklediğinizi anlamıyorum konu içeriğinin yüzde birini okumadığınız için aynı şeyleri tekrar tekrar yazmamı bekliyorsunuz belirli bir kişi yok ortada orası bir sokak ve orada takılan bir grup var artık aklınız aldı mı?

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #24 : 12 Ağustos 2018, 07:08:29 »
çok fazla aynı yorum geldiği için tanıtımı uzatıp belirlediğimiz düzenin dışına çıktık sanırsam bazıları kendi arasında rol yapmak için oluşum açamayacak başkalarına yansıtacak şekilde oluşum kurmamız gerekiyor.

Çevrimdışı gods

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Haziran 2020, 14:54
Toplam oynama: 17 gün, 4 saat
« Yanıtla #25 : 12 Ağustos 2018, 13:43:51 »
Yaaa yok rol önemli değil ya tanıtım güzel olsun siz malsınınız saatlerce bir yazar gibi hikaye yazıcaksınız millet okusun diye onların istediği o, başarılar rolleri takip edeceğim umarım güzel işler yaparsınız. <3

Çevrimdışı SODATheBoss

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 27 Haziran 2022, 18:18
Toplam oynama: 1 gün, 10 saat
« Yanıtla #26 : 12 Ağustos 2018, 13:47:24 »
hikayenin kısa ve öz oluşu okunabilirlik veriyor, tabii bunu farklı algılayarak bir konu üstünden ayrı ayrı beş hikaye oluşturabilecek kardeşlerimiz görünce bir taraflarından eksiliyor.

Çevrimdışı ClientLord

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #27 : 13 Ağustos 2018, 15:21:45 »
Ya başarılar başarılarda ,tanıtımınızı geliştirin kendinizi iyi ifade edinki ön yargıya maruz kalmayın.  ;)

Çevrimdışı keskin

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 05 Haziran 2024, 01:07
Toplam oynama: 479 gün, 8 saat
« Yanıtla #28 : 13 Ağustos 2018, 15:25:13 »
Başarılar, isim tanıdık geldi ama neyse ;) gerçek zenci konseptini yansıtacağınıza inanıyorum.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #29 : 13 Ağustos 2018, 16:06:10 »

Spoiler:
Ya başarılar başarılarda ,tanıtımınızı geliştirin kendinizi iyi ifade edinki ön yargıya maruz kalmayın.  ;)