Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Mekanik bilenler yardım

Başlatan f0rest, 11 Ağustos 2018, 15:05:44
Okunma sayısı 281 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı f0rest

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 04 Kasım 2022, 02:35
Toplam oynama: 95 gün, 8 saat
Birlik: (Yok)
Mekanik bilenler yardım
« : 11 Ağustos 2018, 15:05:44 »
Mekaniğim isim değiştitip legale geçtim polise yakalanmadan araç okutmam lazım sizce en doğru zaman nedir?gece 5 e kadar bekledim 1 polis vardı çıkmasını bekledim bi baktım 10 tane polis aktif olmuş.polis varken de yemiyo benim çalmaya taktik verin pls

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 07 Ağustos 2021, 10:26
Toplam oynama: 64 gün, 2 saat
Ynt: Mekanik bilenler yardım
« Yanıtla #1 : 11 Ağustos 2018, 15:17:28 »
Legale geçtiysen sicilin yoksa şansını fazla zorlama. Belirli bir miktar ödeyip meslekten çık, çünkü istersen sabahtan akşama kadar bekle fakat elbette oynayan departman üyeleri olucaktır. Yaptığın çok riskli, her ne olursa olsun %60 - 70 olarak yakalanma ihtimalin var. Özellikle gece çoğunlukla olaylar yokken sessiz saki iken yakalanman daha kolay olucaktır.

Her ne kadar sıkılsan da, sicilinin oluşmamasını ve 5 TL'nin boşa gitmemesini istiyorsan parayı ödeyip meslekten çık ve legal rollerle uğraş. Maalesef ekmek elden su gölden, böyle bir dünya yok.

Çevrimdışı f0rest

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 04 Kasım 2022, 02:35
Toplam oynama: 95 gün, 8 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Mekanik bilenler yardım
« Yanıtla #2 : 11 Ağustos 2018, 16:35:20 »
Kardeş doğru diyon ama bi iki araç daha okutup çıksam iyi olur son zamanlarda bulleti 3 kez çıkarttım hurdadan onun zararını karşılamam lazım

Onu da geçtim geçen gün pizzacının önünde adam 500 saniye bekleyip kilidini kırdı turismonun bir adam aracı ittirdi kanalizasyona yaptı işini 15 pd varken bunlar nasıl yapıyor anlayamadım işte