Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Brave Uyuşturucu Ağı ~ Benedict'in Ekibi

Başlatan ¿executor, 08 Aralık 2021, 20:46:29
Okunma sayısı 4521 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ¿executor

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 12 Mayıs 2024, 14:10
Toplam oynama: 150 gün, 4 saat
Brave Uyuşturucu Ağı ~ Benedict'in Ekibi
« : 08 Aralık 2021, 20:46:29 »

Alıntı
Hector Brave'in suç sendikası

Hector Brave savaş öncesi Vietnam'a kaçma zorunla kalmış ve illegal yollardan Vietnam vatandaşı olmuştu. Fakat savaşın başlayacağından ve kendi ülkesine karşın savaşacağından habersizdi. Vatandaşlık almak,sakin bir hayat sürmek için ya Amerika'ya dönüp legal yollardan gelmeli ki, o gibi bir şansı yoktu, ya da ona yardım edecek kadar yüksek mevkilerde birine rüşvet vermeliydi. Yapması gerekeni yaptıktan sonra bu işin geri dönüşü yoktu ve olmadı da. Savaş başladı, Vietnam tarafından savaşa katıldı ve savada bir kolu ve bir bacağını kaybetti. Savaş bitene kadar ağır travma alan onun gibi birçok genç, geriye döndüklerinde hiçbir şey eskisi gibi olmadı. Onlar kazanan taraftılar fakat kutlamalardan sonra bunun bir önemi kalmadı. Hector gibi kişilere devlet tarafından destek bir süre sonra kesildi ve artık gelirleri yoktu, çalışacak durumda da değildiler. Devlete karşı gruplaşmalar başladı. Savaş döneminde yanında olan kişiler Hector'u bırakmadı ve Hector'un yeni düzen fikrini desteklemeye başladılar. Etraflarına toplanan ve aynı fikirde olan gençlerin yardımı ile devlet'ten silah çalmak, onları şehre yayarak kaos çıkarmak gibi birçok eğlenme bulunarak aslında devletin o kadar da güçlü olmadığını göstermeye çalıştılar. Daha sonrasında bunu bir ticaret ortamına dönüştürmeye ve ticaret alanlarını geliştirmeye başladılar. 2015 yılına kadar kurulan holding'ler, lojistik şirketleri gibi birçok yeni faaliyetle beraber grup altın çağını yaşadı. 2015 yılının sonları 2016 yılının ortalarına doğru polisle iş birliği yapan ortaklar ve Hector'a karşın kurulan gruplaşmalar onu ve çetesini tamamen çöküşe sürükledi..
Benedict'in ekibi

Rusya'da KGB'nin arananlar listesine ismini uyuşturucu baronu olarak yazdırmayı başaran ve 1.5.'16 tarihinde tutuklanan Hector, başta emrinde çalışan oğulları olmakla beraber kimsenin ismini vermeyerek mafyanın yaptığı tüm suçları üslenmiş ve ayrı ayrılıkta on beş suçtan hüküm giyerek ömür boyu hapse mahkum edilmiştir.
Benedict, Hector'un en büyük oğlu, uyuşturucu ve silah ağının Santos bağlantısı olarak biliniyor.
Hector'un uyuşturucu ağından ve silah ticaretinden kazandığı parayı akladığı şirketinin iflasından sonra Rusya'ya kaçması ve en küçük oğlunu kaybetmediği tek ticaret merkezine, Santos'a göndermesi ve Gabriel'in(evin en küçüğü) tutuklanması ile FBI'daki dosya kabarmaya başlıyor.
Babasının tutuklanması haberi ile tüm işlerin başına geçen Benedict aklını ve ekibinin potansiyel gücünü kullanarak, Meksika, Rusya ve Amerika arasındaki sağlam uyuşturucu ticaretini geliştirmeye ve gizli tutmaya devam ediyor.

Son dönemde, Rusya'da, yer altında Amerikan asıllı gruplaşmalarla Rus asıllı gruplaşmaların savaşları alevlenmeye ve gruplar gözle görülür düzeyde güç kaybetmeye başladı. Bu dönemde Rus mafyası ile sıcak savaş döneminde olan Hector'un ekibi de kayıplar veriyorken, ticaret ağları da bu konudan etkilenmeye ve yavaş yavaş dağılmaya başlıyor. Olayların gölgesinde Hector'un, isminin önceden kayıtlarda hiçbir zaman yer almadığı oğlu Gabriel Amerika'ya geri dönüyor ve işleri toparlamak için yeni planları devreye sokuyor, fakat işler beklendiği gibi devam etmiyor ve Gabriel tutuklanıyor. Hector'un oğulları Rusya'da aileleri için savaşırken, kendini Hector'a kanıtlamış lider adayları arasında savaş patlak veriyor ve uyuşturucu ağının gizliliği deşifre oluyor. FBI'ın eş zamanlı baskınları ile beraber Hector'un uyuşturucu ağının Santos kolu çökeltiliyor. FBI ile KGB'nin gerekli bilgi paylaşımı ile Hector Rusya'da tutuklanıyor, fakat oğullarını Amerika'ya kaçırmayı başarıyor.

Santos'a gelmeleri ile beraber kardeşler uyuşturucu ağında ismi saygıyla anılan kişileri toplama ve ticaret ağını tekrardan kurmak için adımlar atmaya başlıyorlar. Bilinen büyük isimlerle tekrardan ortaklık kurulmaya çalışırken, yeni rotalar hazırlanılıyor. Santos'un farklı bölgelerine yeraltı laboratuvarın kurulması ile artık Santos uyuşturucu ağının durak noktası değil merkezi olarak belirleniyordu.

Aynı zamanda Rusya'dan silah getirten aile'nin Rusya bağlantısı olarak bilinen babanın tutuklanması ile bağlantının Rusya tarafına Stewart (ailenin ortanca çocuğu) geçiyor ve daha sıkı bir iş birliği kuruluyor.
Alıntı

Gece kulübü katliamı..
Alıntı
2017 yılının başlarında Gabriel'in tutuklanması ile beraber, çetenin büyük isimleri bir birleri ile güç savaşına girmeye başladılar.
Ocak ayının yirmi üçünde Santos polisi büyük bir katliamla karşılaştı. Bu olay dedektiflerin ve daha üst makamların dikkatini çekmişti. Hector'un ailesine bağlı olarak bilinen L.Robinson'un çetesi ve R.Hall'ın çete üyelerinin ölü bulunduğu büyük bir çete savaşının sonrasında süren araştırmalarla olayın nasıl gerçekleştiği basına açıklandı;
Gece kulübüne eğlenmek için gelen L.Robinson ve çete üyelerine karşı tutulmuş tetikçinin hedefi ıskalaması ile dışarıda bekleyen karşı çete elemanları hareket geçerek içeridekileri mermi yağmuruna tutmuş ve kimseyi dışarıya canlı bırakmamışlardı.
Dedektiflerin uzun süren araştırmaları ile yakalanan Hall ve çetesinin başta gelen isimleri tutuklanmış ve üç saat süren sorgu ile beraber tüm uyuşturucu ağı çökeltilmişti.
Uyuşturucu ve silahların büyük oranda satıldığı ve faaliyetlerin geniş olduğu bölgeler.

Amerika ve Rusya'da dedektiflerin çok yönlü çalışmaları ile defalarca ticaret ağına birileri sızdırıldı. İçerideki işleyiş ve para transferi çok garip ilerleyen bir döngüdeydi. Şifreli konuşmalar, üzerinde parmak izi bile olmayan silahların ticareti ve kapalı zarflarda cereyan eden milyonlarca dolar ve ruble. Deşifre olan dedektiflerin çoğu ölü olarak bulunsa da, bir çoğundan da hâlâ haber alınamıyor. Öldürülen yüzlerce dedektifin saklı tuttu kayıtlarından ticaret ağı ile ilgili detaylara erişildi.

2019 yılının sonlarına doğru topluluğa sızdırılmış ve birkaç ay sonra ölü bulunan FBI ajanı Carter Nelson'un notlarında yazılanlar;
Alıntı
Çeteye kurye olarak katılmıştım, ilk başlarda bana hiç güvenmiyor, neredeyse dışlıyorlardı hatta. Bir dönem deşifre olduğumu düşünüyor, etrafımdakilere dikkat ediyordum. Birkaç ay sonra artık kendimi kanıtlamaya başlamıştım.

Buradaki 98'ci günüm; Büyük isimlerden birini duydum. Ona "Patron" diyorlar. Gerçek ismi Gabriel. Muhtemelen ailenin en küçük oğlu diye düşünüyorum.
İçerideki 105'ci günüm; Artık sistemin içindeyim, olayların gidişatı ve para döngüsüne hakimim. Gabriel'in laboratuvarlarından çıkan mal, şirketin deposundan içeriye giriyor. Gelen uyuşturucu, kuryelerin yardımı ile ekibe bağlı çetelere, sokaktaki uyuşturucu satıcılarına dağıtılıyor. Ay sonunda parayı çetelerin mahallelerine ve bölgelerde belirlenmiş market veya benzeri işletmelerdeki bağış kutularına yerleştiriliyor. Gabriel'e bağlı olan paravan bir bağış şirketi parayı kasasında toplayıp, aklıyor. Daha sonrasından para en temiz şekilde ekibin kasasına giriyor.
İçerideki 108'ci günüm; Birkaç gün sonra Gabriel ile buluşturulacağım. En büyük ismin o olmadı konusunda şüphelerim var. En kısa sürede tüm şebekeden haberdar olacağım.
Gün 125; Gabriel ile tanıştık, onu baştan çıkarmayı başardım. Dün gece olayların ilerlemesi ile beraber olduk. Bir süre konuşma fırsatımız oldu. Düşündüğüm gibi, Gabriel sadece bu bölgedeki en yüksek kişi. Odasına dinleme cihazı yerleştirdim ve oradan ayrıldım.
Gün 126; Ses kayıtlarını almak için odaya gizlice girdiğim zaman Gabriel'in adamlarından biri beni gördü. Bir şekilde olayı açıkladım, fakat inandı mı bilemiyorum. Ses kayıtlarından ağabeyi ile konuştuğunu anlıyorum. FBI dosyalarında ismi "Benedict" olarak geçiyor. Sanırım tüm aile bu işin içerisinde..
Gün 150; Artık isimlere ulaştım; Hector Brave uyuşturucu ağının üstündeki en büyük isim. Benedict ise genel para akışını kontrol ediyor...
Carter 155'ci günde ölü bulundu. Bu notların yazılı olduğu defter ölümünden bir ay sonra bulundu ve tüm şebeke çökeltildi.

Alıntı

Çevrimdışı Ba2HN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 03 Eylül 2023, 18:42
Toplam oynama: 11 gün, 2 saat
Andre Nachav Lv.26
Son giriş: 21 Ekim 2023, 14:46
Toplam oynama: 141 gün, 17 saat
Birlik: (Yok)
Bruno Gaos Lv.26
Son giriş: 03 Eylül 2023, 18:43
Toplam oynama: 2 gün, 5 saat
Son giriş: 11 Ekim 2023, 15:30
Toplam oynama: 4 gün, 1 saat
Ynt: Brave Uyuşturucu Ağı ~ Benedict'in Ekibi
« Yanıtla #1 : 08 Aralık 2021, 20:46:42 »
Tekrardan başlıyoruz... Yeni konsept yeni roller, yeni dostluklar.
1

Çevrimdışı Eskonat

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 11 Haziran 2023, 02:32
Toplam oynama: 80 gün, 18 saat
Köken: İtalyan
Son giriş: 29 Mayıs 2023, 18:47
Toplam oynama: 95 gün, 7 saat
Son giriş: 21 Mayıs 2023, 17:50
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #2 : 08 Aralık 2021, 20:46:47 »
KOLAY GELSİN

Çevrimdışı ¿executor

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 12 Mayıs 2024, 14:10
Toplam oynama: 150 gün, 4 saat
« Yanıtla #3 : 08 Aralık 2021, 20:47:02 »
En geç iki gün içerisinde roller başlıyor olacak. Tanıtım en iyi halini alana kadar geliştirilmeye devam ediyor olacak.
1

Çevrimdışı Hata80

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Kisaki Sento Lv.26