Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

54th Street Outlaw Crips! [Chapter II:Reborn]

Başlatan Expandar, 10 Ağustos 2018, 23:17:18
Okunma sayısı 12448 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hill

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 05 Nisan 2023, 21:22
Toplam oynama: 94 gün, 13 saat
Birlik: (Yok)
54th Street Outlaw Crips! [Chapter II:Reborn]
« : 10 Ağustos 2018, 23:17:18 »

Polis, mafyalar... Herkesin üzerime geldiği bir anda bunalmış ve şehri terk etmiştim. Çetelerden hiç bahsetmiyorum çünkü hepsini elimizde oynatıyorduk. Şehirden ayrılma hikayemi yolu Idlewood'dan geçen herkes iyi biliyordu. İllegal işler dahil her türlü gelirimi diğer dava arkadaşlarıma devretmiştim. Onunla yollarımız Crips macerasına katıldıktan bir süre sonra kesişmişti. Kısaca genç yaşımdan beri yanımda olan ender insanlardandı. Meksika'da kendi kıçımı kurtarmaya çalışırken o benden arta kalanları yönetecek, her şey yatışıp geri döndüğümde tüm gücümüzle kaldığımız yerden devam edecektik. Çok uzun süre sınır tarafında çürümüş bir evin içinde kapalı kaldım. İki sene sonra bir kez daha anladım ki bu çukura giren ne yaparsa yapsın boka batıyor. Dünyanın tüm teknolojileri emrinize de serilse bir süre sonra pislik içinde boğuluyorsunuz. Nitekim öylede oldu.

3 Haziran 2018, Bu dava uğrunda hayatını kaybedenlerin ve bu mahalle uğrunda can verenler için mahalleye iyice bir göz gezdirdim ve her köşesine durgun bir şekilde bakındım. Onların diğer dünyada güzel hayat sürdüklerinden emindim. Eminim yukarıda bir yerlerde bana küfürler ediyordur. Crips kültürünün içindende olsa ölmeyi hak etmiyordu, gençti. Yürüyerek Idlewood'a kadar geldim. Birbirine küfür eden insanlar görüyorum. Yaratmaya çalıştığımız modelin içine edilmiş, çete ve gruplar akıl almaz bir hal almış. Bir isim takmaya kalksam çeteden başka her türlü şeyi söylerim ama susmayı tercih ettim. Yüzüme bakan ama beni tanımayan insanlar gördüm. Dönemimizden kimseler kalmamış, herkes dağılmış. Sahip olduğumuz her köşe işgal edilmiş.

Elimizde kalan ve gizliliğini koruyan tek adrese, 54. caddeye doğru yürümeye başladım. Bir taksi durağını arıyordum. Eski üyelerden kalan eşyaların yeni liderlere emanet edildiğini biliyordum. 54th'de bulunan bir depoya girdim. Deponun içerisinde gördüğüm manzara şu şekildeydi. Bir tarafta silahlar, asılı mavi crips kültürüne ait bayraklar ve sayısız kiloyla uyuşturucu. Bunları gördükten sonra biraz silkindim ve geriye çekildim. Depodan çıkıp dışarıda bir sigara içtim. Sigarayı içmemin sebebi asıl biz tekrardan buna hazırmıydık? Aslında hazır olmasak ölenlerin ruhuna ihanet etmiş olacağımızdı düşündüm. İçeriye girip tüm eşyaları alıp evime koydum.

Artık Crips tekrardan piyasadaydı, herkes bilecek!

Gezinti sırasında aksaklık!
...
Crips  arasında işler artık sarpa sarmıştı. Çete içerisinde herhangi bir lider olmadığı için, yeni liderler seçilmesi için adımlar atılmış ve kardeşlik mahkemeleri kurulmuştu. Bu mahkemenin amacı, çete
...
54.ST'de bulunan sembolik graffiti
içerisinde olan sorunları çözmek ve öneri sunmak için kurulmuştu. Bir cumartesi akşamı, tüm grup bir araya gelmiş ve oylama başlamıştı. Oylamanın sonucunda liderler seçilmişti. İki liderde güçlü ve zeki olduğu için birliğin başına geçmesi en uygun kişilerdi. Crips içerisindeki yaptıkları icraatler burada karşılarına gelmişti. 3 Haziran 2018, Saat 13.06 sıralarında. Crips üyeleri 54. Cadde çevresinde devriye atarken, kırmızı bir arabanın yaklaştığını gördüler. Bloods aracı mahalleye hızla yaklaşmaktaydı. Telsizden şu çağrıda bulundular. "Bloods geliyor, siper alın." herkes bir köşeye pusmuş ve silahlarını çıkarmıştı. Aracın camından çıkıp heryere ateş eden Bloods üyeleri etrafı paramparça yapıp hızlıca kaçmıştı. Bunun üzerine Crips  üyeleri, bu durumdan çok hoşnutsuz olmuş ve hızlıca silahlarını hazırlayıp Bloods mahallesine baskın düzenlemeye hazırlanmıştı. Yola çıktıkları sırada mahallenin önünde bulunan Bloods üyelerine aracın camından ateş ederek 4 kişi yaralamışlardı. Olay yerinden hemen uzaklaşan Crips  üyeleri; Polomino Creek'te bulunan bir depo'da 2 gün boyunca saklanmıştı. LSPD olayın duyumunu almış ve olayda ateş edenCrips  üyelerini her yerde aramaya başlamıştı. 2 gün geçtikten sonra olay yavaş yavaş hafızalardan silinmeye başlamıştı bile. 2 gün geçtikten sonra tekrar mahallelerine geçmişlerdi. Bir süre saldırı olmamış ve iki çete arasında ateşkes imzalanmıştı. Ateşkes'in amacı aralarında ateşleyici madde kullanılmayacağı yönündeydi. Onun haricinde herşey kullanılabilirdi. Şuan'da hala 54. Cadde'de hüküm sürmekteler. Ve aralarındaki kavga hala sürmektedir.
Crips'in yaşam mücadelesi, 54.ST'de ayakta durmayı başaramayan Cripsüyeleri büyük bir savaşla baş başa kalmıştı. Her büyük savaşın sonucunda gelen ayrılık ve ölümler Crips birliğinede uğramıştı. 54.ST'den kaçan üyelerin bazıları geri dönüp kültürlerini devam ettirmek isteselerde zaman artık değişmişti, Underboss seviyesinde olan birlik üyesinin kızı babasından kalan kültür eşyaları ve fotoğraflarıyla beraber 54.ST'e doğru yola koyulur. Savaş sırasında yıkılacak duruma gelen evleri toparlamak ve ailesinin izinden gitmek için geçmişini kenara bırakarak 54.ST'e yerleşmek üzere yola çıktı ve herşeyin eskisi gibi olmasını umut etmekte...

Boss in Crips!
...Crips, birincil derecede ama tek olmayan bir Afro-Amerikan çetesidir. ( Eng — The Crips are a primarily, but not exclusively, African-American gang. ) Yaklaşık olarak 30 - 35 bin kişilik üye sayısıyla ABD'deki en geniş ve şiddetli sokak çetelerinden biridir. İşledikleri suçlar arasında cinayet, soygun ve uyuşturucu satışının olduğu bilinmektedir. Çete, üyelerin kıyafetlerinde mavi renk bulundurmasıyla bilinir. Chicano ve Bloods çeteleriyle olan davaları, yoğun ve şiddetli rekabetleriyle tanınırlar. ABD ordusu tarafından ülke dışında üsleri olduğu belgelenmiştir. Bölgede bulunan bazı sokak çeteleri bu gruba doğrudan veya dolaylı olarak bağlıdır.

Suç Faaliyetleri: Uyuşturucu ve silah satıcılığı, kaçak eşya ticareti, illegal dövüş, soygun, gasp, cinayet, kimlik hırsızlığı ve kara para aklama olarak bilinmektedir. Ayrıca sürekli yeni iş alanları oluşturarak gelir kaynakları yaratırlar.

Uygulamalar: Çetenin okuryazarlık ile ilgili çalışmaları genelde rap, grafiti ve alfabenin belirli harfleriyle kısaltma vb. simgeler oluşturmadır. "b" harfi "blood" ( Kan ) kelimesine karşılık gelir ve "saygısızlık" ifadesine denktir. "CK" harfleri "Crip Killer" ( Katil Crip ) anlamına gelir ve o bölgeden uzak durulması gerektiğini vurgular. "cc" yerine geçmeyi ve "b"de geri ödemeyi anlatmak için kullanılır. "kick back" yerine de "kicc bkacc" yazılır. Bunlar gibi birçok kelime yaptığı sembolik çağrışımlardan dolayı mektuplaşmalarda değiştirilmiştir. Bazen birbirlerine geleneksel olarak "Crips" yerine "Cuzz" ( Kuzen ) diye seslenirler. "Crab" ( Yengeç ) en saygısız sıfattır ve ölümcül bir intikam emri olarak kullanılabilir. Ölüm emri verilen kişi sokakta Yengeç olarak anılmaktadır. 1970 ve 1980 yılları arasında cezaevlerinde Crips koruyucular, rakip çeteler arasında gizliliği korumak için Svahili Dili kullanılmıştır.

Çevrimdışı suspectfucker

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 13 Mayıs 2023, 22:58