Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Fuerzas Unidas de Cuerv

Başlatan thekahpe1, 10 Ağustos 2018, 23:03:06
Okunma sayısı 2123 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Los Zetas Banda De Arma
« Yanıtla #30 : 11 Ağustos 2018, 15:06:13 »
Birlik tanıtımını yapanlar araştırarakmı yapıyor acaba merak ediyorum.
doğal olarak

Çevrimdışı gods

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 05 Haziran 2020, 14:54
Toplam oynama: 17 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #31 : 11 Ağustos 2018, 15:07:02 »
Birlik tanıtımını yapanlar araştırarakmı yapıyor acaba merak ediyorum.
evet

Çevrimdışı thekahpe1

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 08 Nisan 2024, 06:18
Toplam oynama: 33 gün, 19 saat
« Yanıtla #32 : 11 Ağustos 2018, 15:12:35 »
Burası Roleplay sunucusu arkadaşlar "GERÇEK HAYATI BİREBİR KOPYALIM COOL OLALIM" havasında değiliz. Ben burada hayal gücümü kullanarak eğlenmeye vakit öldürmeye çalışıyorum. Ben 22 yaşındayım 7 yıldır piyano çalıyorum, 4 yıl Devlet tiyatrosunda görev aldım, oynadım. Turizm okudum, Allaha şükür 3 dilim var. Antalyada 12 ay aşçılık yaptım stajyer olarak.Rusyada 3 ay yaşadım. Şuan da hedefim olan Çukurova üniversitesinde Anestezi uzmanlığı okuyacağım. Lütfen ama lütfen kültürlerimizi ve yaşanmışlıklarımızı karıştırmayalım işin içine... Burası gerçek hayattan tamamen arınmak için ve kendimi başka bir dünyaya atıp gerçek hayatın stresini hissetmemek için kullandığım bir platformsa ben neden buraya gerçek hayatı yansıtayım ki?? Hayal gücüm varken hemde...  Ve afedersin ama tekrar söylüyorum lütfen kültürlerimizi kapıştırmayalım. İyi forumlar. :)

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #33 : 11 Ağustos 2018, 15:24:17 »

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #34 : 11 Ağustos 2018, 15:25:25 »
onun dışında kültüre gelecek olursak, gittiğin veya yaptığın hiç bir şey umrumda değil. forum ismin bile "thekahpe1" iken sana kültürlü mü diyeyim? ben kültürsüzüm bak, DAYİDOSKUSUOSDKU yaptım ismimi. ben sana buradaki kültürdün bahsediyorum, senin hayatını ben napayım?

Çevrimdışı thekahpe1

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #35 : 11 Ağustos 2018, 15:42:19 »
onun dışında kültüre gelecek olursak, gittiğin veya yaptığın hiç bir şey umrumda değil. forum ismin bile "thekahpe1" iken sana kültürlü mü diyeyim? ben kültürsüzüm bak, DAYİDOSKUSUOSDKU yaptım ismimi. ben sana buradaki kültürdün bahsediyorum, senin hayatını ben napayım?
Umrunda olsun veya olmasın gözümde zerre değeri olmayan bir insanın tanıtımımda boş yapılmış, aşşağılayıcı yorumunu istemiyorum. Bu konuda haksızmıyım? Küçük yaşta bir kardeşimizsin daha birlik tanıtımları politikasını bile okumamışsın. Aç bakalım orada ne diyor!

4. Birlik Liderlerine Saygı
Birlik liderlerine saygı göstermek zorundasınız. Sizden yorum atmamanızı istiyorsa bunu yapmak zorundasınız bunun yerine özel mesaj yardımıyla iletişim kurabilirsiniz.
Ceza: Forum uyarısı verilir.

Ben seni nasıl ciddiye alayım??

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #36 : 11 Ağustos 2018, 15:43:47 »
Umrunda olsun veya olmasın gözümde zerre değeri olmayan bir insanın tanıtımımda boş yapılmış, aşşağılayıcı yorumunu istemiyorum. Bu konuda haksızmıyım? Küçük yaşta bir kardeşimizsin daha birlik tanıtımları politikasını bile okumamışsın. Aç bakalım orada ne diyor!

4. Birlik Liderlerine Saygı
Birlik liderlerine saygı göstermek zorundasınız. Sizden yorum atmamanızı istiyorsa bunu yapmak zorundasınız bunun yerine özel mesaj yardımıyla iletişim kurabilirsiniz.
Ceza: Forum uyarısı verilir.

Ben seni nasıl ciddiye alayım??
:DD bana yorum atmaz mısın gibi bir bildiri yapmadın

Çevrimdışı thekahpe1

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #37 : 11 Ağustos 2018, 15:51:44 »
Şuan yapıyorum. Tüm yorularını kaldırırmısın?

Çevrimdışı GAKSICI

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 03 Aralık 2019, 13:18
Toplam oynama: 33 gün, 3 saat
« Yanıtla #38 : 11 Ağustos 2018, 15:53:44 »
Burası Roleplay sunucusu arkadaşlar "GERÇEK HAYATI BİREBİR KOPYALIM COOL OLALIM" havasında değiliz. Ben burada hayal gücümü kullanarak eğlenmeye vakit öldürmeye çalışıyorum. Ben 22 yaşındayım 7 yıldır piyano çalıyorum, 4 yıl Devlet tiyatrosunda görev aldım, oynadım. Turizm okudum, Allaha şükür 3 dilim var. Antalyada 12 ay aşçılık yaptım stajyer olarak.Rusyada 3 ay yaşadım. Şuan da hedefim olan Çukurova üniversitesinde Anestezi uzmanlığı okuyacağım. Lütfen ama lütfen kültürlerimizi ve yaşanmışlıklarımızı karıştırmayalım işin içine... Burası gerçek hayattan tamamen arınmak için ve kendimi başka bir dünyaya atıp gerçek hayatın stresini hissetmemek için kullandığım bir platformsa ben neden buraya gerçek hayatı yansıtayım ki?? Hayal gücüm varken hemde...  Ve afedersin ama tekrar söylüyorum lütfen kültürlerimizi kapıştırmayalım. İyi forumlar. :)
3 dilin var ama doğru düzgün Türkçe yazamıyorsun
Şuan yapıyorum. Tüm yorularını kaldırırmısın?
Kimse kimsenin yorumunu kaldırmayacak ve sen de eleştirileri paşa paşa okuyacaksın dostum. Eğer birlik tanıtımı açıyorsan eleştirileri okuyup anlamalısın, sonra ise hatalarını düzeltmelisin.

Çevrimdışı Lyssa

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 20 Aralık 2019, 02:47
Toplam oynama: 24 gün, 5 saat
« Yanıtla #39 : 11 Ağustos 2018, 16:29:07 »
Kötü yorum yapanlara aldırış etme, başarılı olacağınıza inanıyorum. Umarım dilediğiniz yerlere gelirsiniz, arkanızdayım.