RINA ROLEPLAY — İŞ YERİ BAŞVURUSU
Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.
Genel Bilgiler:
Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz?[Haftanın tüm günü akşam vakitleri 7 saat aktifligim söz konusudur]
İş yeri Bilgileri:
2.1 - İş yeri koordinatları(/pos):https://www.hizliresim.com/amodpq9
2.2 - İş yeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
https://www.hizliresim.com/7w0jjd8
2.3 - İş yeri adı:808 Bar
2.4 - İş yeri tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer):[Bar]
2.5 - İş yeri interioru:[Juice Bar]
Kişisel Bilgiler:
3.1 - İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC:[OOC Öncelikle burası boş bir mahalle ve mahalleye yeni geldik ve insanların düzgün bir biçimde rol yapıp ve insanların birbiri ile kaynaşması ve insanların bizi tanıyıp burda güzel bir ortam yaratıp boş olan mahalleyi insanlarla doldurup birlikte güzel bir ortam oluşturmak hedefimiz [IC] Smith öncelikle bir gece klubü açıp insanlara iş imkanı vermek ve insanların rahat eglenecegi bir ortam oluşturmak istiyor ayrıca mekanı şehrin ve mahallenin en gözde mekanı haline getirmek istiyor arkadaşları ile mekanda insanlara ucuz ve kaliteli hizmet saglamak istiyor
3.2 - İş yerinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın:[Müzik yarışması ve Müzik etkinlikleri arkadaşlık ve sohbet ortamı]
3.3 - İşiniz bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?:[Mahallede kalabalıgı arttırmak ve insanların birbiri ile tanışıp kaynaşmasını saglamak ve kendimizi tanıtmak]
Ben, "Forum Adınızı Yazın"; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum.