Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Onaylı B. Liderlerine Kendi Tanıtımlarındaki Laçka Yorumları Sildirme Sistemi

Başlatan Elif, 03 Aralık 2021, 21:47:14
Okunma sayısı 1663 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 23 Mart 2024, 22:28
Toplam oynama: 162 gün, 8 saat
Birlik: ******OVA
Selamlar, şimdi bazı yöneticilerimize garip gelebilir de, sistem onaylı birliklere böyle bir yetki tanınsa güzel olabilir. Sürekli kendi tanıtımımda sıkıntılı yorumlarla karşılaşıyorum. Bence sistem onaylı birlik liderlerine yöneticilerin yorumları hariç sadece kendi tanıtımlarında yorum silme hakkı verilebilmeli. Sistem onaylıysa zaten kendini belirli bir ölçüde kanıtlamış demektir. Dolayısıyla boş yorumları da silmez. Bu sayede BMler de uğraşmamış olur, sürekli tanıtım sıkıntılı olduğunda kilitleyip tüm gün beklemeyiz. Yorumunu siler rollerimize devam ederiz. Böylelikle kin ve gereksiz polemik de olmamış olur. Tabii ki buradan kastım laf söyleyip karşı tarafın yorumunu silmek değil. Eğer tanıtım sahibi böyle bir durum yapıyorsa zaten diğer kişi de onun yorumunu moderatöre rapor edip ya da ss alıp şikayet açabilir. Dolayısıyla suistimal edileceğini pek sanmıyorum. Her seferinde kilitle aç kilitle aç, bence insanları da yormaya gerek yok. Yetki olursa kendimiz de halledebiliriz. Kişilerin ceza alması içinde yorumu silmeden önce moderatöre rapor etme zaruriyeti getirilebilir.

Örneğin: Tanıtımda küfür eden birisi var. "Moderatöre rapor et" seçeneğini işaretleyip, hakaret ettiği gerekçesiyle yorumunu siliyorum şeklinde gönderme yapılır. Yorumunu sileriz, kişinin yorumu ve forum hesabı yönetime giderse de gerekli işlemi yönetim zaten uygular. Ayrıca böyle bmleri yormamış oluruz ve tanıtımlarımız bu şekilde sürekli kirlenmemiş olur. Açıkçası Rina forumuna yeni giren insanlar da böylelikle bu tarz laçka ve seviyesiz yorumlara şahit olmamış olur ve sunucu adına da daha profesyonel bir görüntü vermiş oluruz.

Çünkü birlik tanıtımlarının sahipleri zaten kendi tanıtımlarında oldukça aktifler ve bu durumu ortadan rahatlıkla kaldırabilirler.
2

Çevrimdışı CoCoReis

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 13 Mart 2024, 01:04
Toplam oynama: 130 gün, 13 saat
birileri illallah ettirmiş sanırsam

Çevrimdışı Hakwohvn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 10 Mayıs 2023, 19:08
Toplam oynama: 156 gün, 12 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Polonyalı
Son giriş: 05 Aralık 2022, 00:51
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 01 Ekim 2022, 19:05
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Güzel düşünmüşsün, olur.

Çevrimdışı Mosi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 09 Haziran 2024, 22:43
Toplam oynama: 157 gün, 1 saat
Son giriş: 09 Haziran 2024, 23:03
Toplam oynama: 19 gün, 1 saat
Son giriş: 00/00/0000
Bilemiyorum  suistimal edilebilir belki ama destekliyorum.

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:

Öyle oldu valla sürekli tanıtım kilitle aç kilitle aç. Yani buna forum sistemleri elverişliyse zaten yöneticileri de yormamış oluruz. Daha iyi olur yani.

Bunun engellenmesi için yorumu silmeden önce "Moderatöre Rapor et" içeriğinin doldurulması zorunlu hale getirilmelidir diye belirttim zaten. Ayrıca yönetici yorumları da silinmeyecek. Teşekkürler.

Çevrimdışı Hakwohvn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 10 Mayıs 2023, 19:08
Toplam oynama: 156 gün, 12 saat
Köken: Polonyalı
Son giriş: 05 Aralık 2022, 00:51
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 01 Ekim 2022, 19:05

Öyle oldu valla sürekli tanıtım kilitle aç kilitle aç. Yani buna forum sistemleri elverişliyse zaten yöneticileri de yormamış oluruz. Daha iyi olur yani.

Bunun engellenmesi için yorumu silmeden önce "Moderatöre Rapor et" içeriğinin doldurulması zorunlu hale getirilmelidir diye belirttim zaten. Ayrıca yönetici yorumları da silinmeyecek. Teşekkürler.
Kilitleyip açmak, bir şey değil ki Elif. O tanıtıma atılanlar normal değil, çok ağır o'nlar.

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:

Kilitleyip açmak, bir şey değil ki Elif. O tanıtıma atılanlar normal değil, çok ağır o'nlar.

Öyle maalesef o yüzden öneriyorum, yani ben hiçbir eleştiriyi zaten silmem. Ama böyle şeyler oyuncuların motivasyonlarını bozuyor sadece. Sevmemek ayrı hakir görmek ayrı bir şey. Bu hak verilse en azından bu duruma katlanma süremiz kısalmış olur. Forum sistemi el veriyorsa tabii böyle bir şey yapılabilir.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 11 Haziran 2023, 15:57
Toplam oynama: 155 gün, 0 saat
Birlik: ****** X3

Çevrimdışı Heathen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İrlandalı
Son giriş: 13 Temmuz 2024, 17:01
Toplam oynama: 236 gün, 1 saat
Son giriş: 01 Temmuz 2024, 19:46
Toplam oynama: 15 gün, 3 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 24 Haziran 2023, 20:38
Toplam oynama: 10 gün, 20 saat
Son giriş: 25 Mart 2023, 18:36
Toplam oynama: 0 gün, 7 saat
Birlik: ****XNG
Bu sistem tek sistem onaylılara değil de onaylı/onaysız olan tüm birlik liderlerine gelse daha iyi olur.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 12 Ekim 2024, 18:15
Toplam oynama: 92 gün, 1 saat
Son giriş: 24 Ağustos 2023, 23:00
Toplam oynama: 125 gün, 18 saat
Son giriş: 11 Mart 2024, 23:16
Toplam oynama: 12 gün, 1 saat
Çok mantıklı ki zaten olması gereken bişey bu. Terbiye bilmeyen, tek işi beyninin %10'unu kullanarak trol yapmak olan çoluk çocuğun yorumlarına
kimse katlanmak zorunda değil. Anne ve babasının bile ilgilenmediği tipler bunlar. Elif'in dediği gibi bir sistem olursa güzel olur.
Destekliyorum.