Roller kötü, editler kötü, tanıtımda kötü ve eleştiriyi kabul etmemek için iyi olmak gerek ama bunu sende göremiyorum her şey ortada zaten. Eleştirileri dikkate alıp kendini geliştirmen gerek.
Neyse ki karakterimi ve kendimi seviyorum. Bu sebeple sadece gülmekle yetineceğim bu yorumuna. 
gülmekten başka yapabileceğin bir şey yok zaten, rollerinizi geliştirmeniz lazım holding olarak açmışsın birliği, holding rolü hariç her şey var.
Senin amacını biliyorum merak etme, o amaca kimse ulaşamadı... Adına üzgünüm. Ayrıca sizlerin birlik hakkında tek bildiği şey mafya çete bilmem ne. Ben öyle çocuksu işlerle uğraşacak biri değilim çok şükür. Holding kurdum ve kurma sebebim zaten tanıtımda yazıyor düzgünce okursan. Mimarlık ve emlakcilik yapiyorum bunun disinda cafe ve bar isletiyoruz. Bu sebeple ofis actik yani holding kurduk tamamen legal olarak guzel bir sirket birligiyiz. Tum isletmelerimiz cityrose holding altindadir. Dolayisiyla cafe , bar ve ofisde dönen rolleri atiyoruz buraya. Baska bir sey atmak zaten sacma olur. Umarim anlamadiginiz seyler hakkinda yorum yapmayi birakirsiniz. Tesekkurler.