Arkaşlar ben mustafa onur, haydut george veya ekmek bıçağı saffet diyebilirsiniz. Arkadaş ortamım bana musti diyo.
Ankarada uyanış diye pis bi yerde yaşıyom, pidecide calisiom. Yürüyen komiklik olan ustam ve yankesici arkadaşlarımla geçiyo günüm.
Yozgatlıyım fakat doğma büyüme ankara. Sampa ilk 2018 yılının sonlarında rina ile başladım. Çoğu zaman siyahi rolleri yaptım, bütün rina hayatımım yarısı compton da geçti. Mahalleden arkaşlarım olan
@Phane zarganası ve dövmeci arda
@HisNameİsCooonSina ile de oynadım. Şimdilerde ilk defa pd deniyorum, şimdilik bir sıkıntı yok gibi. benim pederle kavga ettim şu sıralar biraz sıkıntılıyım.
onun dışında babam bana çapsız der, ankarada bahçeli evlerde bir kişiye 3 saniyeden fazla baktığınızda bıçaklanabileceğiniz bir yerde okuyorum. okulun girişinde mansur reis bedava ekmek çorba dağıtıyor sabahın yedisinde çoksel oluyor. şöyle 1.60 boyunda tek yumruk bi bebeyim. yaşıtlarıma göre küçük boyluyum. Lise 1e gidiyom. bi tane abim var 1.90 100 kilo bişey sürekli dövüşüyoz o yüzden kollarımda bir kaç morarık var. kendisiyle aram pek ii değil. futbolda iiyimdir, dinlediğiniz için teşekkürker.