Saian SS, Hidra, Contra, Şehinşah, Massaka, Dr.Fuchs, Sagopa Kajmer, Server Uraz, Flowart, Beta, Baneva, Motive, Ohash, Lia Shine, Ceza, Stalker, Killa Hakan, Ohgeesy, ESSH, 13 Killoki, Ezhel, Anıl Piyancı, XXXTENTACTİON, Noise, Eko Fresh, Mert, Eminem, 50 Cent(7.23 kuruş), Norm Ender(eski), Lil Murda, Playboi Carti, Trippie Dredd, Sansar Salvo,
Sakorphe, Uur, Bixi Blake, Khontkar(eski), Offset, Lil Baby, Lil Yatchy, Jefe, Bar B... Daha da uzar gider bu liste.
knk daha ne kaldı
kanka daha yazacağım bir sürü rapçi var da aklıma gelmiyor, lvbel c5 midir ne boksa onları yazmıyorum
bok?
evet kanka ağlamana gerek yok, manitaya sakso bastıran herifleri dinlemeye devam et. Bana göre rap ile bir alakaları yok, tabii isteyen dinleyebilir.
"Manitaya sakso bastıran herifleri dinlemeye devam et." diyip duyar kasıyorsun, milyonlarca kişinin dinlediği şarkıların sahiplerine "bok" diyorsun. 
tek yaptıkları tr piyasasının sevdiği şarkıları yapmak adamın derdi para şarkısında hep bahsediyor zaten rapin umrunda olduğunu sanmıyorum manitama saksoyu bastırdım diye story atacak ergenler için şarkı çıkarıyor iyi dinleniyor parası çıkıyor mis gibi
dalga on numara vs çok kafa şarkılar sözleri umurumda değil kulaklıkla yolda giderken şarkı sarıyor oturup odaklanıp dinleyeceğim şarkılar bunlar değil