Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Steam da parasını hak eden oyun arıyom

Başlatan Francisco06, 27 Kasım 2021, 14:52:10
Okunma sayısı 921 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı tunarowsy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 20 Temmuz 2024, 01:47
Toplam oynama: 146 gün, 9 saat
Son giriş: 27 Haziran 2023, 01:53
Toplam oynama: 0 gün, 10 saat
Son giriş: 24 Haziran 2023, 23:48
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Ynt: Steam da parasını hak eden oyun arıyom
« Yanıtla #10 : 27 Kasım 2021, 23:51:40 »
Sleeping Dogs

Çevrimdışı Mysed

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 28 Ekim 2024, 01:29
Toplam oynama: 266 gün, 6 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Alman
Son giriş: 30 Eylül 2024, 16:52
Toplam oynama: 7 gün, 21 saat
Köken: İskoçyalı
Son giriş: 01 Temmuz 2023, 14:19
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
« Yanıtla #11 : 27 Kasım 2021, 23:52:29 »
Sistem özelliklerinle GTA 5 türünde bir oyun bulamazsın ancak sistem kısmını geçersek şunları söyleyebilirim;

Watch Dogs (2 değil 1) çok kafa bir oyun, grafik konusunda GTA 5'le eş gibi. Araç iç tasarım grafikleri beş para etmez ancak genel grafikler onun dışında iyi. Oyun kendini işlevselliği yönüyle oynatır. Hacker olarak neredeyse herşeyle etkileşime girip eğlenebiliyorsun. Bitirememiştim ama müsait zamanımda tekrardan torrent indirip oynayacağım. Sana da öneririm.

Watch Dogs 2'yi ise incelemelerden yola çıkarak oynamadım, fazla ütopik teknolojiler olduğu için dikkatimi çekmedi.

Tom Clancys Rainbow Six Siege öneririm, çok hantal bir oyun olsada eğlendirir. Öğrenmesi zordur, çok fazla operatör var. Ben oyunu aldığımda 5-6 sene önceydi başlarken öğrenmekte ve rank kasmakta zorluk çekmedim ancak şu anda durumlar nasıl, yeni başlayanlar için ilk saatlerde ne gibi etki bırakır bilmiyorum. Ancak türünün tek örneği bana göre.

Cyberpunk oynamadım, ancak GTA 5'e en yakın olabilecek oyun bu olabilir. Açık dünya ve hikayesi olan bir oyun. İncelemeye değer senin için.

RDR 2 ise hikayesi çok güzel ve eşsiz yapımlardan, açık dünyası ve grafikleri için bugüne kadar gördüğüm en iyi oyun diyebilirim. Western havası seviyorsan dene derim. Hikayesi için çok iyi diyorlar bilmiyorum ama hikayesinin henüz yüzde 45'ini bitirebildim, vakit bulduğumda devam edeceğim.
RDR2 oynanır bu arada

Çevrimdışı VULNERABILITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Slav
Son giriş: 03 Şubat 2024, 01:35
Toplam oynama: 162 gün, 15 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 05 Mart 2024, 19:16
Toplam oynama: 3 gün, 4 saat
Köken: Çinli
Son giriş: 23 Ocak 2024, 23:01
Toplam oynama: 34 gün, 21 saat
Son giriş: 01 Şubat 2024, 06:07
Toplam oynama: 1 gün, 16 saat
Son giriş: 23 Ocak 2024, 23:02
Toplam oynama: 2 gün, 16 saat
« Yanıtla #12 : 28 Kasım 2021, 01:17:47 »
Sistem özelliklerinle GTA 5 türünde bir oyun bulamazsın ancak sistem kısmını geçersek şunları söyleyebilirim;

Watch Dogs (2 değil 1) çok kafa bir oyun, grafik konusunda GTA 5'le eş gibi. Araç iç tasarım grafikleri beş para etmez ancak genel grafikler onun dışında iyi. Oyun kendini işlevselliği yönüyle oynatır. Hacker olarak neredeyse herşeyle etkileşime girip eğlenebiliyorsun. Bitirememiştim ama müsait zamanımda tekrardan torrent indirip oynayacağım. Sana da öneririm.

Watch Dogs 2'yi ise incelemelerden yola çıkarak oynamadım, fazla ütopik teknolojiler olduğu için dikkatimi çekmedi.

Tom Clancys Rainbow Six Siege öneririm, çok hantal bir oyun olsada eğlendirir. Öğrenmesi zordur, çok fazla operatör var. Ben oyunu aldığımda 5-6 sene önceydi başlarken öğrenmekte ve rank kasmakta zorluk çekmedim ancak şu anda durumlar nasıl, yeni başlayanlar için ilk saatlerde ne gibi etki bırakır bilmiyorum. Ancak türünün tek örneği bana göre.

Cyberpunk oynamadım, ancak GTA 5'e en yakın olabilecek oyun bu olabilir. Açık dünya ve hikayesi olan bir oyun. İncelemeye değer senin için.

RDR 2 ise hikayesi çok güzel ve eşsiz yapımlardan, açık dünyası ve grafikleri için bugüne kadar gördüğüm en iyi oyun diyebilirim. Western havası seviyorsan dene derim. Hikayesi için çok iyi diyorlar bilmiyorum ama hikayesinin henüz yüzde 45'ini bitirebildim, vakit bulduğumda devam edeceğim.

knk hayatin boyunca bu konunun acilmasini mi bekledin ya

Çevrimdışı Opit80

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify: