Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

İptal Edildi

Başlatan Tostcuefqar, 27 Kasım 2021, 12:46:01
Okunma sayısı 1018 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tostcuefqar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Hintli
Son giriş: 01 Şubat 2024, 02:32
Toplam oynama: 1 gün, 20 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Amerikan
Son giriş: 01 Şubat 2024, 17:58
Toplam oynama: 101 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)
İptal Edildi
« : 27 Kasım 2021, 12:46:01 »

LOS SANTOS AVUKATLAR BAROSU
ADIM 1 / ÖN BAŞVURU FORMU

BÖLÜM A / KİŞİSEL BİLGİLER

A1. Adınız: Leo Norris
A2. Soyadınız: Navarante
A3. Cinsiyet:Erkek

A4. Boy (cm.):189
A5. Kilo (kg.):85
A6. Göz Rengi:Mavi
A7. Saç Rengi:Siyah

A8. Doğum Tarihi:1 Ocak 1992
A9. Telefon Numarası:6968801
A10. İkametgah Adresi: Los Santos 970 kapı numaralı apartman

A11. Köken:Amerika
A12. Vatandaşlık:Amerika

A13. Bilinen Diller (İngilizce dışında, dil seviyelerini de belirtiniz.):
İngilizce(C2) ve Arapça(C1)

BÖLÜM B / EĞİTİM
* Avukat olarak ofis veya büro açmak istiyorsanız ABD hukuk alanında Yüksek Lisans diplomasına sahip olmanız gerekmektedir. Açık öğretim sayesinde geçerli bir avukat diplomam var, ek olarak yüksek lisans eğitimide aldım
* Aşağıdaki soruları kendinize göre eksiksiz bir biçimde yanıtlayınız.

B1. Yüksek Lisans eğitiminizi tamamladınız mı?: Evet.

B2. Tamamladıysanız nerede tamamladınız?:Californiya ,Monterey College of Law
B3. Tamamladıysanız mezuniyet derecenizi yazın: Üst Lisans

B4. Eğitim hayatınız boyunca herhangi bir şekilde disiplin cezası aldınız mı?:
Hayır.

BÖLÜM C / DEVLET KADROLARI

C1. Daha önce herhangi bir devlet kurumunda bulundunuz mu? Bulunduğunuz mevki ve ayrılma gerekçelerinizi listeleyin:Orduda onbaşı olarak görev aldım geçici bir süre sıhhıye eğitimi aldım savaş psikolojisi sinirlerimi alt üst etti çıkardığım bir kaç disiplin sorunu gerekçesiyle Iraktaki mevcut görevimden ihraç edildim, Santosa bu yüzden geri dönmek durumunda kaldım.
C2. Daha önce devlet kadrosundan çıkartıldınız mı?
Ordudan terhis edildim

BÖLÜM D / YETERLİLİK

Aşağıda belirtilenleri kendinizce doldurunuz, herhangi bir kopya işlemi tespit edilirse başvurunuzun direkt olarak reddedileceğini unutmayınız. Cevaplarınızın uzun olması durumunda alt satıra geçiş yapabilirsiniz, fakat cevabınız bittiğinde bir sonraki soru ile cevabınız arasında bir boşluk bırakın.

D1. Hukukun işleyişi sizce nasıl olmalıdır?: Hukuk işleyişi temel mantık olarak avukatların yasal boşluklardan faydalanması yerine gerçekten koruması gereken bazı kişileri koruması gerektiğinde, başarılı bir şekilde savunmasıyla olmalı Hukuk kelimesinin kökü Adillikten gelir yasalar  Adil olmazsa Hukuk kavramının belli belirli tam olarak bir amacı kalmaz
D2. Toplum ve Hukuk ilişkisini detaylandırın:Hukuk ve toplum arasındaki temel ilişki çok öncelere dayanır toplum adil yasalar çıkarak kendi bireysel özgür haklarını güvene almak amacıyla devlet kurumu altında bireysel özgürlüklerini koruyarak Hukuk adı verilen temel mantık olarak Adil olması beklenen örf din ahlak görgü gibi kavramlardan belirledikleri yazılı olarak belirtilmiş kanunlar topluluğudur, kanunların temel amacı bireyi korumaktır.
D3. Hukukun toplumdaki yeri hakkında düşüncelerinizi özetleyin: Hukuk toplum için çok önemli bir şeydir Adilliğin ve Adaletin olmadığı toplumlar çok kısa süreler içinde yıkılırken bu gibi kavramların olduğu toplumlar uzun bir süre varlığını korumayı başarmışlardır nitekim antik yunan medeniyetinin gelişmiş birer hukuk yasaları ve kavramları olduğundan büyük bir ivme ile hızlanarak hala yaklaşık 2 bin yıl geçmesine rağmen günümüze bile etki etmeyi oldukça başarılı bir şekilde başarmışlardır.
D4. İnsan vicdanı ve hukuk arasındaki temel ilişkiyi özetleyin:
D5. 'Meşru Müdafaa' kavramını açıklayınız:Meşru Müdaafa kavramı temel mantık olarak canı korumak için yapılacak eylemler bütününe diyebiliriz bir kişiye bir kişi oldukça sert bir şekilde saldırdığını düşünelim bu kişiye eğer karşılık vermezse kişi kendi canından olacağından karşılık vermesi gerekmektedir buda temel mantık olarak Meşru Müdaafa kavramıyla eşleşir
D6. Suçsuzluk Karinesini açıklayınız:
Sözlük anlamıyla suçsuzluk anlamına gelir suç işlenmediği sürece kimsenin hükümlü sıfatıyla değerlendirilmeyeceğini ifade eden temel hukuk doktrini. Hüküm giymemiş kimsenin suçlu sayılamayacağı veya suçlu olarak lanse edilemeyeceğini ileri sürer.

BÖLÜM F / ADLİ SİCİL

F1. Daha önce herhangi bir suçtan dolayı gözaltına alındınız mı?:Ordudan terhis edildim
F2. Daha önce herhangi bir suçtan dolayı hapise girdiniz mi?:Hayır
F3. Halihazırda devam eden bir davanız bulunmakta mı?:Hayır
F4. Herhangi bir şekilde tazminat cezasına çarptırıldınız mı?:
Hayır

BÖLÜM G / PSİKOLOJİ

G1. Daha önce herhangi bir psikolojik tedavi gördünüz mü?:Evet, ordudan uzaklaştıktan sonra 3 ay falan rehabilitasyon tedavisi gördüm, normal olduğum hakkında psikiyastri raporum var
G2. Kullandığınız ilaçlar var ise listeleyin:Hayır
G3. Herhangi bir bağımlılığınız var mı? (Alkol, uyuşturucu, sigara vs.):Sigara
G4. Psikoloji durumunuz (İyi, normal, kötü):
Normal

BÖLÜM H / OFİS BİLGİLERİ

H1. Ofis Adı: Navarante Hukuk Barosu
H2. Ofis koordinatları (/pos):1970.09, -2036.23, 13.54 269,40
H3. Ofis Interioru: Eski Tip II
H4. Ofis ekletmek istediğiniz yerin görüntüsü (ss): https://www.hizliresim.com/oohycpa
Spoiler:

BÖLÜM I / OOC

I1. Yaşınız:19
I2. Adınız ve Soyadınız:Yağız Yiğit
I3. Şehir:Manisa
I4. Ne kadar süredir RN:RP oynuyorsunuz?:3 yıl nadir nadir giriyorum

I5. Aşağıdaki kutucukları kendinize göre işaretleyin, kutucukları işaretlerken köşeli parantezlerin arasına 'x' koymanız yeterlidir.

[X] En az 10 level karaktere sahibim.
[X] Rina Roleplay politikalarına ve kurallarına bağlı kalabilirim ve ihlal yapmam.
[X] Ofis kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
[X] Politika ve kural ihlallerimde ofisimin elimden alınacağını onaylıyorum.
[X] Farklı bir oluşumda başvurum bulunmamakta.