Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Sara Petruzzi

Başlatan Gorgi, 10 Ağustos 2018, 05:19:18
Okunma sayısı 1434 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Gorgi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 22 Şubat 2024, 15:39
Toplam oynama: 144 gün, 9 saat
Birlik: (Yok)
Sara Petruzzi
« : 10 Ağustos 2018, 05:19:18 »
•REC
*Kamera video çekme moduna ayarlıdır*
Selam, ben Sara. 23 yaşındayım.
Bu videoyu okuldaki rehberlik servisinin isteği üzerine çekiyorum.

Sara Petruzzi Tebessüm eder.
Annem Lara-.. Yani öyle diyorlar. Onu hiç görmedim. Sanırım ben küçükken beni babama verip kaçmış.
Babam Anthony... Onu geçen yıl kaybettim. Santos 'a onunla beraber gelmiştik.

Sara Petruzzi Tebessüm eder.
-Çok heyecanlanmıştım.
Sara Petruzzi  Anlık bir hareket ile gülümser.

Santos 'ta Kelly ile birlikte yaşıyoruz. Pislik Kelly, kendi çektiği videoda benden bahsetmedi bile. Ama haklı, henüz 2 hafta oldu. Yani onunla 2 hafta önce tanıştık. Onun üvey babasından izin aldık ve beraber yaşamaya başladık. Bazen diğer kızlarla evde partiler veriyoruz. Anlatacak pek bir şeyim olmadığından sizlere Kelly ile tanışmamızı anlatacağım. Kelly gerçekten çok iyi bir kız. Okula ilk girdiğimde yabancılık çektiğimi görünce benim yanıma geldi tanışmak istedi. Kendisi de aynı duyguyu yaşamış. Onunla şimdilerde çok iyi anlaşıyoruz. Seni Seviyorum Kelly.
Sara Petruzzi  Gülümser.

Videoda yer vereceğim son kişi Ragnar, onu çok seviyoruum! Bizi kimse ayıramayacak, onun yanında kendimi güvende ve rahat hissediyorum. Seni çok ama çoook seviyorum Ragnar!

Bir günlük tutmaya çalışıyorum. Ancak çok başarılı olduğum söylenemez. Sanırım yakında çöpe atarım.
Hayatım çok sıradan ve sıkıcı geçiyor. Ama arkadaşlarımla birlikte olduğumda dersleri sınavları ve tüm kötü şeyleri unutuyorum. Onlarla birlikte olmak bana güven ve mutluluk veriyor.

*Kapı zilinin sesi duyulmaktadır*
Sara Petruzzi  bakışlarını kapıya çevirir.
Sanırım gitmem gerek.
Kendinize iyi bakın. Görüşürüz.

Sara Petruzzi  doğrularak kameranın tuşuna basarak kamerayı kapatır.

Sara'nın  Günlüğü
10.08.2018

Selaaam!

Bugün stadyum tarafında aracımla turluyordum, silah sesleriyle irkildim. İki motorlu adam iki köpeği öldürmeye çalışıyorlardı, birini yaraladilar. Diğeri ikisini birden paramparça etti. Yaralı köpeğe koştum ne yapacağımı bilmiyordum, şaşkınlıktan köpeklerle konuşmaya bile denedim :) Neyse Charles'e götürdüm, yardım istedim. O da yardım etti kanı durdurdu sargı bezi ile bağladı. Her iki köpeği aldım ikisinin de boynunda künye varmış ama ikisinin de adı Killa olarak gözüküyordu. Sonradan aklıma geldi tabii reklam verdim bende. Sahibi hemen aradı, onunla konuştum evlerine götürdüm. Köpeklere de söylemistim sahibiniz değilse  araçtan inmeyin diye :D Neyse köpekleri teslim ettim teşekkür ettiler, hem sahibi hem köpekler yarın yine görmeye gideceğim. Umarım bir sorun çıkmaz, yarın görüşüürüüz!

15.08.2018

Merhabaa!

Bugün çok sıkıcıydı ve en sevdiğim arabamı sattım, biraz üzüldüm tabii. Satmayı hiç düşünmemiştim, aklımdan bile geçirmemiştim. İki gündür Ragnar'a ulaşamıyorum da telefonu kapalı, şehir dışına çıkacağından bahsediyordu ama hiç mesaj atmamış :( Umarım yakın zamanda döner, onu çok özledim  :-* Bu arada yeni motor aldım,Ragnar'ın motoruyla aynı. Başka yazacak birşey yok, şu fotoğrafı da bu sayfaya bırakıyorum lazım olabilir.

Sara Petruzzi masa üzerindeki fotoğrafı sağ elinin işaret ve baş parmağı ile kavrar, yazının alt kısmına koyar.
Sara Petruzzi sağ eliyle günlüğün kapağını kavrar ve kapatır.

18.09.2018

Bugün yazacak fazla birşeyim yok, zaten günlüğü günlük gibide kullanmıyorum x) İki veya üç günde bir yazabiliyorum, sanırım sıkılmaya başladım. Amaaa haftada birde olsa yazmaya devam edeceğim. Dün motorumla gezerken bir kız yanımda durdu. Takılmak isteyip istemediğimi sordu. Birlikte sahile gittik, yanında iki kişi daha vardı. Sonra sevgilim de geldi tabii, onu çok özlemiştim. Daha oturmadan kalkmak zorunda kaldık çünkü Alice'in arkadaşları kavga çıkarttı :@ Neyse ya bunları yazmak istemiyorum Ragnarı çook seviyorumm! Bir fotoğrafta bırakıyorum =)

Sara Petruzzi masa üzerindeki fotoğrafı sağ elinin işaret ve baş parmağı ile kavrar, yazının alt kısmına koyar.

01.09.2018

Selaaamm :-*

Artık günlüğü haftalık olarak değiştireceğim, yazmayı hep unutuyorum.Neyse onları sonra hallederim, bugün tatlı bir kızla tanıştım adı Amy. Daha çocuk olmasına rağmen çok olgun davranıyor, abisi polismiş. Ragnar'a soracaktım ama unuttum, onu gördüğümde aklım başımdan gidiyor. Ragnarın günlüğümü okuduğunu öğrendim, kızmak gelmedi içimden. Onu çook seviyorum, uzun zamandır görüşemiyorduk onunla bugün çok güzel vakit geçirdikk..  8) Birkaç gün uykusuzluk çekiyorum, onun için herşeyi yaparım o uykusuz geziyorsa bende gezebilirim. Bugün yeni evimizi gösterdi, harika bir ev dizayn etmiş. Kendi evimden zaten ayrılmıştım, yakın bir zamanda onu da satılığa çıkartmam lazım. Boş boş duruyor, belki parasız birine verebilirim. Bu kadar yeter, Ragnar seni çok seviyoruumm!

Çevrimdışı Quardy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 22 Haziran 2020, 02:09
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Ynt: Sara Petruzzi
« Yanıtla #1 : 10 Ağustos 2018, 05:58:48 »
Güzel-güzel, az daha büyük olsaydım karım olurdun.

Çevrimdışı Thor

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Eylül 2022, 13:05
Toplam oynama: 383 gün, 5 saat
« Yanıtla #2 : 10 Ağustos 2018, 07:18:20 »
Babanın sevgilisi o :D

Çevrimdışı Gorgi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 10 Ağustos 2018, 12:29:56 »

Cevabı vermiş :D

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 31 Ağustos 2019, 21:14
Toplam oynama: 83 gün, 20 saat
Birlik: ***** *rew
« Yanıtla #4 : 10 Ağustos 2018, 15:17:58 »
Fena duruyor bir de kötü yerlerde gezmese

Çevrimdışı M Hamza AKKAS

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Hintli
Son giriş: 09 Ekim 2018, 17:49
Toplam oynama: 24 gün, 4 saat
« Yanıtla #5 : 10 Ağustos 2018, 15:21:03 »
İyi şanslar Charlie

Çevrimdışı Gorgi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 10 Ağustos 2018, 16:46:07 »
Fena duruyor bir de kötü yerlerde gezmese

Ben orada başka birşey için gitmiştim normalde sahil kızıyız yani

Çevrimdışı Quardy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 22 Haziran 2020, 02:09
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
« Yanıtla #7 : 10 Ağustos 2018, 21:49:24 »
Hatlar karıştı baba pardon.  ;D

Çevrimdışı Gorgi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #8 : 11 Ağustos 2018, 13:43:04 »
Günlük eklendi.

Spoiler:
Sara'nın  Günlüğü

10.08.2018

Selaaam!

Bugün stadyum tarafında aracımla turluyordum, silah sesleriyle irkildim. İki motorlu adam iki köpeği öldürmeye çalışıyorlardı, birini yaraladilar. Diğeri ikisini birden paramparça etti. Yaralı köpeğe koştum ne yapacağımı bilmiyordum, şaşkınlıktan köpeklerle konuşmaya bile denedim :) Neyse Charles'e götürdüm, yardım istedim. O da yardım etti kanı durdurdu sargı bezi ile bağladı. Her iki köpeği aldım ikisinin de boynunda künye varmış ama ikisinin de adı Killa olarak gözüküyordu. Sonradan aklıma geldi tabii reklam verdim bende. Sahibi hemen aradı, onunla konuştum evlerine götürdüm. Köpeklere de söylemistim sahibiniz değilse  araçtan inmeyin diye :D Neyse köpekleri teslim ettim teşekkür ettiler, hem sahibi hem köpekler yarın yine görmeye gideceğim. Umarım bir sorun çıkmaz, yarın görüşüürüüz!

Çevrimdışı Gorgi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #9 : 15 Ağustos 2018, 16:53:20 »

Günlük eklendi.

Sara'nın  Günlüğü

15.08.2018

Merhabaa!

Bugün çok sıkıcıydı ve en sevdiğim arabamı sattım, biraz üzüldüm tabii. Satmayı hiç düşünmemiştim, aklımdan bile geçirmemiştim. İki gündür Ragnar'a ulaşamıyorum da telefonu kapalı, şehir dışına çıkacağından bahsediyordu ama hiç mesaj atmamış :( Umarım yakın zamanda döner, onu çok özledim  :-* Bu arada yeni motor aldım,Ragnar'ın motoruyla aynı. Başka yazacak birşey yok, şu fotoğrafı da bu sayfaya bırakıyorum lazım olabilir.