Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

(23.11.2021) Ülkenin dört bir yanında protestolar başladı -BİLGİLENDİRME KONUSU-

Başlatan nnathea, 23 Kasım 2021, 20:55:15
Okunma sayısı 7814 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Stadler

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 22 Ocak 2025, 13:49
Toplam oynama: 99 gün, 7 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 20 Haziran 2024, 16:51
Toplam oynama: 0 gün, 7 saat
Birlik: (Yok)
elmander'in tügva üyesi olduğunu düşünüyorum

Bilaloğlan benim nereden bildin?

https://twitter.com/solcugazete

Ahahahah kaynağa bak  :'D
Kusura bakma dostum tüm televizyon ve gazete kanalları malum parti tarafından satın alındığı için en doğru kaynağı halk olarak belirledim. Eğer televizyon kanallarından burada birşeyler paylaşıyor olsaydım darbeci terörist olurdu eylemciler.

Ben ilk kez forum da bir şey yapıp random atacağım.

CWQCEJWQCLMQWİCŞDLSÖAİÖ

HALK = SOL GAZETE
SOL GAZETE= HALK QWŞCİEÖWQASÖDASİLÖ

Bunu tarafsız şekilde canı gönülden açtığına inansaydım bunu yazmazdım fakat o kadar belli ediyorsun ki taraflı şekilde olduğunu. Yok malum parti, bilmem ne bilmem ne. Roleplay burası yani ilgi için mi açıyorsunuz bunu anlamış değilim ki. TV'den öğren demiyoruz zaten sana. Öğreneceksen yabancı haber kaynaklarının türk sayfaları var, oradan öğren.  "SoL GaZeTe HaLk yAw" diyerek hem muhalefetlik yapıp burada siyaset konusu açıpta amacından saptırtmayalım. Rolünü yap geç arkadaşım devlet yetkilisi sen misin? Rina mı çözecek, düşüncelerini aktarıp Rina oyuncuları mı yapacak? Muhalifi var şeyi var ilgilenir, meclis yeri mi burası?
Ben Cumhuriyet Halk Partisi'nin üyesiyim, akıllı ol aklını alırım senin kro.

Kro  :'D

Tam bir sol zekası, hala siyaset peşinde koşturuyorsun. Bak hani sizlerin uzak olduğu Roleplay kavramı var ya, heh işte burası o platformun forumu. Bana ne senin hangi partili olduğundan IQless?
Bilgisayar başından tuşlara basarak küfür ettiğin birisinin karşısına çıkıp aynı şeyleri söylemek cesaret ister. Eğer sende cesaret varsa ileti yoluyla bana ulaş, buluşup yüz yüze görüşelim hayatım.

Çevrimdışı VULNERABILITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Slav
Son giriş: 03 Şubat 2024, 01:35
Toplam oynama: 162 gün, 15 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 05 Mart 2024, 19:16
Toplam oynama: 3 gün, 4 saat
Köken: Çinli
Son giriş: 23 Ocak 2024, 23:01
Toplam oynama: 34 gün, 21 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 01 Şubat 2024, 06:07
Toplam oynama: 1 gün, 16 saat
Köken: Alman
Son giriş: 23 Ocak 2024, 23:02
Toplam oynama: 2 gün, 16 saat
konu başka yerlere gidiyor protestolardan ses çıkmıyor artık zaten tek gecelik bir olaymış konu kilit iyi günler.
3