Aynen kanka milyonları görüyonuzdur inandım şuan buna para desteğinin nesi saçma bunu anlamadım zaten herkes dmci bari sistem az para versede araba ev alabilsek saçma olan bişe yok sizde 10 saat tır kasıp 50 bin para kazansaydınız bana hak verirdiniz.

Öncelikle yakındığın durum mântıklı fakat burası için değil söylediklerin. Belirli bir bütçesi olmayanlar fakirdir, doğru. Yıl olmuş 2022, hâlâ gece-gündüz para mı kasacağız? tabi ki hayır. Benim bildiğim sunucular arasında ekonomik olarak en refah sunucu Rina.
Tır kasarak 1 haftada lüks araçlar, evler almayı hayal ediyorsan tabi ki bu mümkün olmayacaktır. Hızlı para kasmak istiyorsan tuzu biberi burada kumar ya da mimarlıktır. Mimarlığa becerin yoksa şansına kurban gideceksin.
Benim sana tavsiyem tır kasıyorum fakat hızlı kasmak istiyorum diyorsan 10 gün boyunca günlük 50 bin dolar kas ve harcama, 10 günün sonunda 500 bin dolar paran olacak. Ya bu paranın bir kısmıyla kendine ortalama bir araba al, geri kalanını kumarda katlamayı dene ya da paranın tamamıyla ucuzdan ikinci el araba kovala al-sat yap. Sabırlı olursan milyonlarıda görürsün.