Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Gearlach Kredi!

Başlatan ImMusti, 10 Ağustos 2018, 00:50:36
Okunma sayısı 439 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ImMusti

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Leif Fuller Lv.14
Köken: Amerikan
Son giriş: 01 Aralık 2023, 12:36
Toplam oynama: 43 gün, 18 saat
Birlik: (Yok)
Gearlach Kredi!
« : 10 Ağustos 2018, 00:50:36 »
Gearlach Kredi!

TANITIM

Yeni bir araba mı alacaksanız? Yoksa bahçeli ve garajı olan bir ev mi? Bunları yapacak paranız mı yok? Artık bu sorununuzu çözüyoruz. Kolay kredi imkanlarıyla Gearlach Kredi sizlerle...!
Hayallerinize ulaşmanız için size kredi imkanı sağlıyoruz. Arabanız ve ya eviniz mi var? Ama onları dekor edebilecek ve aracınızı güçlendirecek paranız mı yok? Aracınızı, evinizi, dükkanınızı bize teminat gösteriyorsunuz ve 1-2-3 hafta vadeli kredilerimizden faydalanıyorsunuz. Krediyi geciktirdiğiniz takdirde faiz işlemi uygulanır. Ödemediğiniz takdirde teminat gösterdiğiniz mal varlığınıza el koyulur.
Sizde kolay yollardan kredi almak istiyorsanız telefon numaramızdan ve mail adresimizden bizlere ulaşabilirsiniz.

Nasıl Kredi Alırım?

Kredi almak için aracınızı, evinizi, dükkanınızı teminat göstererek alabilirsiniz. Herhangi bir mal varlığı olmayan kişilere kredi vermemekteyiz. Aracınızın değeri ne kadar? Aracınızı grotti'nin aldığı değerin altından hesaplayarak size o şekilde kredi veriyoruz. Teminat gösterdiğiniz aracınızı, evinizi, dükkanınızı kredi veren kişiye satıyorsunuz ve paranızı alıyorsunuz. Ödemelerinizi yapamadığınız takdirde, teminat olarak verdiğiniz mal varlığınıza el koyuluyor.

Araç Kredisi

Araç almak artık daha kolay. Satın alacağınız araba için bir miktar peşinat veriyorsunuz ve aracı biz size alıyoruz. Siz bize taksit ile araca biçtiğimiz fiyatı ödüyorsunuz. Aracın borçları bitene kadar ruhsatı bizde kalıyor ve size anahtarı veriliyor. Borçları bittiğinde araca tamamen sahip oluyorsunuz.

Kredi Faizleri

Kredi faiz oranları alınan kredi miktarı ve ödenecek haftaya göre değişkenlik gösterebilir.

Örnek;

200.000'lık infernusum var. Bu aracı satmak istemiyorum ama paraya ihtiyacım var. Aracımı teminat gösteriyorum ve kredi alıyorum. Aracımın grotti'ye satış fiyatı 133.000 olduğu için bana en fazla 110.000 veriyorlar. Çektiğim parayı  kredi aldığım kişiye kaç hafta taksit yaptırdığıma göre geri ödemesini gerçekleştiriyorum. Geri ödeyemediğim takdirde teminat gösterdiğim aracıma el koyuyorlar.

OOC

Kredi çekenlerin bu yazıyı okuyup, ödemedikleri takdirde mal varlığı kesinlikle iade edilmeyecektir. Herhangi bir OOC dolandırıcılık banlanmanıza neden olacaktır.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Alfred Gearlach
Telefon : 6-1910-6
Mail : [email protected] (forum mesaj)

DOLDURULMASI ZORUNLU ALAN!
Kod: [Seç]
Ad Soyad:
Çalıştığı İş:
Teminat gösterilecek araba, ev, dükkan:
İstenilen kredi miktarı ve kaç hafta taksit:
Forum üzerinde yazılanları okudum, ödememem takdirde mal varlığınıza el koyulacaktır. Kabul ediyor musunuz?:

Çevrimdışı ImMusti

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Leif Fuller Lv.14
Ynt: Gearlach Kredi!
« Yanıtla #1 : 10 Ağustos 2018, 00:51:31 »
Kredi işlemleri bir gün sonra başlayacak. Şirketimizin şu anda krediler için ayırdığı bütçe, birlik kasasına atılmıştır.

Çevrimdışı ImMusti

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Leif Fuller Lv.14
« Yanıtla #2 : 10 Ağustos 2018, 00:51:54 »
DOLDURULACAK

Çevrimdışı ImMusti

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Leif Fuller Lv.14
« Yanıtla #3 : 10 Ağustos 2018, 00:52:10 »
DOLDURULACAK

Çevrimdışı ImMusti

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Leif Fuller Lv.14
« Yanıtla #4 : 10 Ağustos 2018, 00:53:16 »
Forum cevap olarak sadece krediler paylaşılacaktır, geri kalan yorumlar silinebilir.

Çevrimdışı ImMusti

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Leif Fuller Lv.14
« Yanıtla #5 : 11 Ağustos 2018, 15:51:48 »
Kredi çalışmalarımız başlamıştır, uygun form ile forum PM yolu ile ulaşınız.