Ben şuandan itibaren net şekilde anladım ki ne yaparsam yapayım size yaranamayacağım. Ekranı yazılarla dolduruyorsun kimse okumuyor rollerini dediniz durdunuz sonrasında kısa roller attım çok basit diyorsunuz. Ya herkes bir kendine gelebilir mi artık gerçekten sıkılmaya başladım. Ben bu oyunda eğlenmek ve vakit geçirmek için varım, kardeşim yaşındaki çocuklardan laflar işitmek için değil. 2 senedir şu oyunu oynuyorum ve yemediğim hakaret kalmadı. Ooc kız olduğum için her türlü hakareti yedim, sese gitmedim diye kinlenip bu erkek ya ismi özkan, serkan, erhan neler neler dediniz. Rolleri berbat low rp zehra abi bilmem ne, aileme, dinime,tesettürüme bile sövdünüz ohooo saysam bitmez. Ya gerçekten başarılı bir insanı eleştirmek için akla gelmeyecek eleştiriler bulabiliyormuş insanlar artık bunu anladım sayenizde. Rica ediyorum artık herkes biraz kendine dönüp baksın ve birilerine laf etmeyi bıraksın. Sen benden iyi mi rol yapıyorsun, tamamdır başarılarının devamını dilerim. Ne mutlu sana. Ancak artık birilerinin rol hevesini kırmaktan vazgeçin, çünkü gerçekten kırıcı oluyorsunuz.