Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

AVSAR - Wasted Barbershop

Başlatan AVSAR, 19 Kasım 2021, 21:34:04
Okunma sayısı 238 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı AVSAR

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 11 Haziran 2024, 13:44
Toplam oynama: 2 gün, 14 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 13 Haziran 2024, 16:41
Toplam oynama: 191 gün, 19 saat
Köken: Fransız
Son giriş: 11 Haziran 2024, 15:13
Toplam oynama: 2 gün, 1 saat
AVSAR - Wasted Barbershop
« : 19 Kasım 2021, 21:34:04 »
RINA ROLEPLAY — İŞ YERİ BAŞVURUSU

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.1 - Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz?: [7 günde 65-70 saat aralığında aktifim]

İş yeri Bilgileri:

2.1 - İş yeri koordinatları(/pos): [2460.11, -1318.31,24.00,26917]
2.2 - İş yeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
2.3 - İş yeri adı: [Wasted Barbershop]
2.4 - İş yeri tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer): [Diğer,berber dükkanı.]
2.5 - İş yeri interioru: [Berber interiorunun forumda olmadığı için bilmiyorum,berber interioru.]

Kişisel Bilgiler:

3.1 - İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: [IC;Mahallede ki ve şehirde ki kişilerin ihtiyacını gidermek,rolsel tanınma sağlamak.  OOC;Bir çok kişi ile dost olma hedefi kuruyorum,sanal ortam beni çok asosyal yaptı.Kişilerle tanışıp güzelce rol yapmayı hedefliyorum.]
3.2 - İş yerinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın: [Onlara traş,masaj,tırnak bakımı,cilt bakımı ve birçok imkan sunacağım.]
3.3 - İşiniz bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?: [Pek aktif olmayan bir bölge olduğu için aktiflik kazanıcağını ve etrafta olan çete birliklerinin bu organizasyona katılacağını söylemek isterim.]

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "AVSAR"; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum.
2

Çevrimdışı fm23sevdalisi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İskandinav
Son giriş: 09 Kasım 2023, 04:48
Toplam oynama: 22 gün, 19 saat
Birlik: ***** **ars
Jake Ruckles Lv.28
Son giriş: 31 Ağustos 2023, 18:49
Toplam oynama: 263 gün, 1 saat
Fatteh Ashme Lv.28
Son giriş: 31 Mayıs 2023, 17:07
Toplam oynama: 1 gün, 11 saat
Ynt: AVSAR - Wasted Barbershop
« Yanıtla #1 : 22 Kasım 2021, 23:39:30 »
Başvurunuz kabarık IC sicilinizden dolayı reddedildi.