Amerika Birleşik Devletleri
Harrison Hukuk Bürosu Başvuru Formu 1. KİŞİSEL BİLGİLER(( IN CHARACTER ))1.1 Cinsiyet: Erkek
1.2 Adı:Charles
1.3 Soyadı:Wise
1.4 Köken:İngiliz
1.5 Yaş: 25
1.6 Ten: Beyaz
1.8 Öğrenim Durumu:Kaliforniya Üniversitesinden mezunum
-
1.9 Telefon Numarası: 6968801
1.10 Doğum Tarihi: 01/01/1996
1.11 Doğum Yeri: California/Beacon Hills
1.12 İkamet Ettiğiniz Yer:Los Santos
1.13 Herhangi bir sağlık sorununuz, zihinsel veya fiziksel engeliniz var mı ?:Hayır
1.14 Eğer varsa burada yazın:
2. DİL YETERLİLİĞİ(( IN CHARACTER ))2.1 İngilizce düzgün ve etkin iletişim kurabiliyor musunuz?:Kesinlikle evet.
2.2 İngilizce dışında başka diller konuşabiliyor musunuz? (Evet ise hangi diller): Rusça ve İngilizce
3. RUHSAT VE İZİNLER(( IN CHARACTER ))3.1 Geçerli bir San Andreas araç ehliyetiniz var mı?:Evet
3.2 Evetse, ehliyetiniz üzerine işlenmiş bir ceza bulunuyor mu?: Hayır
3.3 Daha önce hiç ehliyetinize el koyuldu mu?: Hayır
3.4 Geçerli bir diplomanız var mı?: Evet
3.5 Diplomanıza hiç el koyuldu mu?: Hayır
4. GENEL BAKIŞ(( IN CHARACTER / OUT OF CHARACTER ))Sorunun altına en az 1 paragraf ile cevaplarınızı kendinize göre yazın.
4.1 Hangi OOC özelliklerinizden ötürü avukat rolünü oynamaya uygun olduğunuzu düşünüyorsunuz?:Gerçek hayatta üniversitede hukuk dersleri görüyorum ve avukatlık konusuna oldukça fazla ilgim var, samp ortamında rahatça avukat yapılabilecek tek sunucunun Rina Roleplay olduğunu gördüm aktif bir avukat rolünden gerçekten zevk alırım.
-
4.2 Kafanızda bir dava yazıp çözümleyin.
-
4.3 Rol konsepti konusunda eğitim almak ister misiniz?
-
A kişisi gece geç saatlerde eşiyle tartışıp evden çıkar ve komşusunun , köpeği ona saldırır kendini korumak için A kişisi köpeğin saldırısına karşın kendine ait olan ruhsatlı tabancasıyla köpeği vurur, silah sesinden komşu polisi çağırır ve adam tutuklanır, bu durumda benim avukat olduğumu varsayarsak adamın iyi bir şekilde bakalım olaya, polise direnmemiş biri olmuş olduğunu varsayalım, üstünde 2 3 gramlık bir uyuşturucu çıktığını var sayalım bu durumda yapmam gereken ilk iş yakın bir bölgede güvenlik kameralarının görüntülerini ve ya yakındaki bir aracın ''Dashcam'' adı altında bulunan görüntüsünü isteyerek bu görüntüyü delil olarak ''Nefsi Müdafa'' kapsamına sokmaya çalışmak olurdu , nefsi müdafa kavramı bu konularda genelde başarılı olur diyelimki bir kanıt yok , görüntü yok bu durumda ilk olarak ASG personeli tarafından müvvekkilim için darp raporu alırım, saldırı izleri eğer varsa bu olayın Nefsi Müdafa içerisine girmesini talep ederim, eğer buda yoksa en basit yapabileceğim ceza süresini kısaltmak şu şekilde iş birliği ve pişmanlık üzerinden %35 lik bir hapis indirimini talep ederim, bu talep büyük bir ihtimal kabul olacaktır...Uyuşturucu meselesine gelirsek müvekkilimin bir kan testi vermesi ve kan değerindeki uyuşturucu oranının tespit edilmesini istedikten sonra 3 gram altı olduğu için ''Bağımlı'' grubuna girerek onun için tutuklanmak yerine bir rehabilitasyon merkezine gönderilmesi gerektiğini ileri sürerim bu sayede satıcılık yerine bağımlılıktan yargılanır.
6. BAŞVURULARIN ONAYLANMASI(( IN CHARACTER ))Büro Kayıt Formunda yazdığım bilgilerin tamamen bana ait olduğunu ve bilgim dahilinde hiç bir bilgiyi saklamadığımı kabul ederim. Bu formu imzalayarak, formdaki bilgiler hakkında ve işe alım sürecimle ilgili, hakkımda yürütülecek her türlü araştırma ve soruşturmayı kabul ediyorum. Araştırmalar sonucunda vermiş olduğum yanıltıcı bilgilerden dolayı hukuki sorumluluğum doğabileceğini bilerek ve öngörerek bu formu onaylıyorum. İşe alınmam durumunda vermiş olduğum bilgilerde sonradan ortaya çıkabilecek bir eksik veya yanıltıcı bilgi nedeniyle, herhangi bir açıklama gerekmeden işten çıkartılabileceğimin bilincindeyim. Bu formu doldurarak işimin gerektirdiği her türlü sorumluluğu özen göstererek yapacağımı kabul eder ve üstlerimin kararlarına hukuk içerisinde oldukları sürece sadık kalacağımın sözünü veririm. Kesinlikle evet
6.1 Yukarıda yazanların tümünü okudum ve kabul ediyorum: Kabul ediyorum.