Evet sivri zekalı çok, bir silah için ya da aranması var diye crash atıyorlar. /q atan zaten direk rolden kaçmaktan ceza alıyor.(kendi isteği ile)
Gerçekten crash yemiş ya da interneti, elektrik kesintisinde 3 dakika içinde crash hariç nasıl girecekler zaten tartışılır. Fakat crash yiyen biri, hemen oyuna girip dönebilir eğer 3 dakika kuralı kalkarsa böyle bir mağduriyet yaşanır diye düşünüyorum.
Evet pd, sd bunu beklemek zorunda değil. Karşısındaki adamla ooc olarak uğraşmak zorunda değil ama zaten kurallar açık biri q atıp(sahte crash) girdiğinde beş sultan yanınıza gelip size sıkarsa eğer çok açık olarak mix. Video kaydı alabilir şikayet açabilirsiniz diye düşünüyorum.
Üst üste crash atanların, zaman kazanmak için yaptığını düşünüyorsanız eğer ve bu crashlerin sonunda birileri toplanıyorsa ve mix yaptığını düşünüyorsanız direk olarak şikayet açmalısınız.
Senin düşüncenle kelepçe takıldıysa birine, oyundan düşürse direk olarak rolden kaçmadan yargılansın. Rolden kaçma yoksa ticket açsın.
Bu dediğin olursa o kadar çok ticket açılır ki... Şu an için sadece 3 dakika ya da max 10 dakikanızı alacak bir durum, çok daha büyük bir olaya dönüşmesine yol açacaktır diye düşünüyorum. Evet haklısın mix yapan çok, sahte crash atan çok ama kalabalık bir sv bununla baş etmeyi bilmeli ya da farklı yollar bulmalıyız...
@pag