Ya yazım hatası yapıp türkçenin içinden gecen adamlar gelmiş acil rinayı bırak diyor, aynen kardeşim. Size aynısı yapılsa burası resmi yer değil diyerek ağlarsınız.
Evet, medeniyetin beşiği olan avrupanın insanına nasıl değer verdiğini göre biliyorum. Maalesef dini kullanıp bizi aşağıya çekiyorlar. Normalde Hz, İsa 25 Aralık tarihinde doğmuş olsada bizim araştırmayan halk yıl başını noel olarak algılıyor ve kutlayanları kafir ilan ediyor. Ülkeden gitmek istiyorum....
oğlum seni hangi ülke ne yapsın rina forumunda ağlamaktan sürekli ülkeden gitmek istiyorum demekten başka bir vasfın var mı senin?
Oğlum seni hangi ülke ne yapsın rina formunda ağlamaktan sürekli ülkeden gitmek istiyorum demekten başka bir vasfın var mı senin?

fd komando zeka
Trax Left bilmem ne, sunucuya katkı sağlamak için elinden geleni yaptın, ama kendini geliştirmek için tek bir adım dahi atmamışsın. Yönetimle fikirleriniz tutmayınca sunucuya sallayan, fikirlerin biri ile tutmadığı zaman ezik muamelesi yapan gerici kafa. Sağcıları kışkırtıp her defasında forum banı yiyen Trax. Senin vasfın ne?