Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

LSPD de ki çöpler

Başlatan ayipayiptekmermi, 09 Ağustos 2018, 15:46:43
Okunma sayısı 828 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 15 Şubat 2020, 17:17
Toplam oynama: 27 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
LSPD de ki çöpler
« : 09 Ağustos 2018, 15:46:43 »
Bazı arkadaşlar LSPD'yi çok övüyor översin anlarım da kardeşim gidipte sen LSPD'ye her sıkana laf atacaksan konu falan açma, şikayetini aç. Ki sunucuda şuan ki çetelerden hiçbirinin gerçek çete rollerini benimsediğini düşünmüyorum hepsi zengin çete rolü yapıyor altında NRG'si sorun olunca AK'yi çekip sıkıyor, bu kişiler LSPD'ye sıkarsa ihlal olur doğrudur fakat eski, tam anlamıyla bak "TAM ANLAMIYLA" fakirleşmiş çete rolü yapanlar gasp ederken veya polisten darp ya da laf yerse ateş açabilir, önüne gelene diklenip "Bayım susma haqqına sohpsın" diyen LSPD yanımıza gelip mahallede bizle sohbet etmek yerine mahalledeki kişiler ile sorun yaratmaya çalışıyorsa kusura bakma kardeşim mahallemde de ezilecek değilim çıkartır sıkarım ha sadece valiye boyun eğebilirim mahallemde.

LSPD olacak veya olan arkadaşlar allah rızası için çetelerin mahallesinde devriye atarken egolanmak yerine onlarla "nasıl gidiyor?" diye iletişim kurmaya çabalayın  :-X

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 15 Şubat 2020, 17:17
Toplam oynama: 27 gün, 11 saat
Ynt: LSPD ^^
« Yanıtla #1 : 09 Ağustos 2018, 15:48:40 »
Sunucuda acilen toz satmanın bokunu çıkarmayan ve kesme işareti kullanmayan çete açılmalı...

Çevrimdışı fatboy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: LSPD ^^
« Yanıtla #2 : 09 Ağustos 2018, 15:49:39 »
çetenin çöplüğüne gidem adamlarla laf yapam havalı olam saygı görem aa öldüm lan

Çevrimdışı Adonis

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 02 Temmuz 2023, 20:19
Toplam oynama: 87 gün, 23 saat
Ynt: LSPD de ki çöpler
« Yanıtla #3 : 09 Ağustos 2018, 19:09:23 »
Nasıl gidiyor'u ben gün içinde çetecilere yedi defa söylemişimdir fakat aldığım tepki. "-Sanane sikik PD".

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Keiji Ren Lv.8
Köken: Japon
Son giriş: 30 Eylül 2020, 18:23
Toplam oynama: 10 gün, 4 saat
« Yanıtla #4 : 09 Ağustos 2018, 20:17:05 »
İhbar gelir, çete üyelerinin başka bir çetenin mahallesine ateş açtığı söylenir. PD olay yerine gider ve ateşi açan kişileri yakalar ve ateş alan çetenin tepkisi şudur;
FUCK YOU PD!
MAHALLEMİZDEN SİKTİR GİT!
AMIK PİDİSİ!
SOKUK PD!
(bunları söylerken araca vururlar fakat PD ekibi yaklaşık 10-15 kişi ve ellerinde MP5 var (fear ihlali))

Açık konuşmak gerekirse, durum böyleyken bizden "Nasıl gidiyor?" gibi bir soru yöneltmemizi beklemeyin. Çetesiniz siz terörist değil, tek amacınız mahallenizi korumak. Gelene geçene terörist vurur çete değil, bunu asla unutmayın ve PD'yi yargılamadan önce kendi davranışlarınıza dikkat edin.

Çevrimdışı albay

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Amir ElGrafi Lv.22
Köken: İspanyol
Son giriş: 12 Aralık 2021, 17:46
Toplam oynama: 167 gün, 10 saat
« Yanıtla #5 : 09 Ağustos 2018, 20:39:08 »
Polis Teşkilatı yapılanması gereği kentte kamu düzenini, huzur ve güvenliği sağlamakla görevlidir. Bir polis memurunun yanınıza yaklaşıp " Nasıl gidiyor? Nasılsın? " gibi ithamlarda bulunması oluşum içerisindeki itibarını zedeleyecek bir davranıştır. İllegal örgütler ile polislerin yakın ilişkiler kurmasını sağlayacak tek organ istihbarat/bilgi alış-verişidir. Saygı bekleyen saygı göstermek zorundadır. Polis kitlesini hedef alıp, sürekli aşağılayıcı kelimeler kullanan tahrik içerikli davranış ve tutum sergileyen kişilerin bunu beklemesi abes kaçar. Sivil Halkın, PD mensupları ile iç içe olmasına da dayanışma denir. Devletin aleyhine suç niteliğinde silah, uyuşturucu, kadın ticareti, hırsızlık, gasp, tecavüz gibi ilkeleri benimseyen bir toplumun nasıl güvenlik güçleri ile dayanışma içerisinde olabileceğini de anlamış değilim.

Çevrimdışı Obayana31

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Matt Casey Lv.18
Köken: Rus
Son giriş: 03 Mayıs 2024, 01:16
Toplam oynama: 72 gün, 13 saat
« Yanıtla #6 : 09 Ağustos 2018, 21:11:10 »
Nedense yorum atanların hepsi 1 haftalık PD pd rolu yapmayı beceremeyen sadece aracin içinde durup boş yere '55 yapıp duran elemanlar birde MG yapmaları var tabi

Çevrimdışı Muerte

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Craig Porter Lv.19
Köken: İtalyan
Son giriş: 15 Haziran 2023, 19:53
Toplam oynama: 92 gün, 0 saat
« Yanıtla #7 : 09 Ağustos 2018, 21:17:19 »
Bu dediğini ben yapıyorum zaten ama "bazı" arkadaşlar, mahallelerine girip yaptığım da "PD ne arıyor burda ya?, Çık buradan PD burası benim mahallem! PD'yi sevmiyoruz vs." bu gibi şeylerle karşılıyorum. Örnek rol verecek olursam;
Gidip diyorum ki; "Hey, nasıl gidiyor çocuklar?" cevap aynen şu bakın abartmıyorum aynen şu; "Sanane? Burası benim mahallem çık mahalleden, lanet pd." Arkadaşım alt tarafı nasıl gidiyor diye sordum ya? Ama överek konuşuyorum ki "Grove Street" mahallesinde rol yapan arkadaşlar gerçekten çok iyiler, gittiğim de insan gibi cevap verip polisleri terslemiyorlar. Aksine bizi kolluyorlar bile.

Çevrimdışı Obayana31

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Matt Casey Lv.18
Köken: Rus
Son giriş: 03 Mayıs 2024, 01:16
Toplam oynama: 72 gün, 13 saat
« Yanıtla #8 : 09 Ağustos 2018, 21:19:48 »
Bu dediğini ben yapıyorum zaten ama "bazı" arkadaşlar, mahallelerine girip yaptığım da "PD ne arıyor burda ya?, Çık buradan PD burası benim mahallem! PD'yi sevmiyoruz vs." bu gibi şeylerle karşılıyorum. Örnek rol verecek olursam;
Gidip diyorum ki; "Hey, nasıl gidiyor çocuklar?" cevap aynen şu bakın abartmıyorum aynen şu; "Sanane? Burası benim mahallem çık mahalleden, lanet pd." Arkadaşım alt tarafı nasıl gidiyor diye sordum ya? Ama överek konuşuyorum ki "Grove Street" mahallesinde rol yapan arkadaşlar gerçekten çok iyiler, gittiğim de insan gibi cevap verip polisleri terslemiyorlar. Aksine bizi kolluyorlar bile.

Zamanın'da bende öyle yapıyordum şimdi PD üyeleri bokunu çıkardığı için sonuç ortada

Çevrimdışı Muerte

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Craig Porter Lv.19
Köken: İtalyan
Son giriş: 15 Haziran 2023, 19:53
Toplam oynama: 92 gün, 0 saat
« Yanıtla #9 : 09 Ağustos 2018, 21:25:41 »

Zamanın'da bende öyle yapıyordum şimdi PD üyeleri bokunu çıkardığı için sonuç ortada
Ben kendi rolüme bakıyorum sadece kanka, diğerleri beni ilgilendirmiyor ama dediğim gibi bu durumdan rahatsız olduğum için sadece gidip Grove St. bulunan kişiler ile diyolog kurup role giriyorum. Diğer birlikler beni ilgilendirmiyor. Özellikle bu lafım Stranger Park'ta rol yapan insanlar için. Çok fazla agresif rollere giriş sağlıyorsunuz, biraz yavaşlamanızı öneriyorum, eğer bu yorumu okuyorlarsa tabi ki.