Merhabalar, ekonomik açıdan sunucu yönetimi desteklemeyebilir ama bence her özel skini eklerken 60 lira zaten veriliyor, bir de her ay 2 tl verilmesi açıkçası pek mantıklı durmuyor. Yani birkaç ay vermezsek silinebilir gibisinden olan bu mevcut sistem bence kaldırılmalı. Sadece skin parasını verince kalıcı olarak skinleri kullanabilmeliyiz. Eğer cache dosyalarında problem yaşanılıyorsa ya da skin boyutlarının ufaltılması gerekiyorsa sunucu optimizasyonu için özel skin satın alan oyuncuların aylık skini kullandığına dair teyit etme uyarısı gelebilir. Örneğin bir aydır oyuna girmiyor ve özel skin satın almış. /skinguncelle komutunda bulunabilir ya da bunu forum üzerinden yapabilir. Açıkçası her ay 2 TL garip duruyor yani. Parasal açıdan bir sorun varsa 70 liraya çıkartılsın gerekirse özel skinler ama aylık 2 tl vermeyelim kalıcı eklensin. Ki bence 60 lira gayet iyi bir rakam. Bir kere verdik dursun belki birkaç ay oynamayacağız neden üzerimizden silinsin ki? Bunu genel arge olarak açıyorum, çünkü bazı dönemler sunucuyu bırakmam gerekebiliyor. Belki başka arkadaşlar da vardır bu durumda olanlar.
Yeni özel model başvuruları yine açık olabilir, sunucuda kullanılmayan skinler tespit edilip silinebilir ve azaltılabilir. Sunucudaki herkesin özel skin kullandığını düşünmüyorum yani bunun tespiti yapılabilir çok zor değil. Gelen özel skinlerin arasında kullanılmayan bir sürü gereksiz skin var bazıları çıkartılır yerine enjekte özel skinler edilir.
Destekleri ve yorumları bekliyorum.