Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Sergej_Gavrilovic-FearRP - CK.

Başlatan Rauvola, 09 Ağustos 2018, 03:46:45
Okunma sayısı 1823 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Rauvola

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 18 Temmuz 2019, 18:38
Toplam oynama: 17 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
Sergej_Gavrilovic-FearRP - CK.
« : 09 Ağustos 2018, 03:46:45 »
CK talep ettiğiniz oyuncunun IC adı : Sergej_Gavrilovic

Oyun için adınız: "Walter_Reggins"
CK etmek isteme sebebiniz : CK etme sebebimi yazayım, kişi daha önce evimize çok kez gelip kim olduğunu bilmesek bile bize ateş açtı bizde karşılık vermek istedik fakat araçtan inmek için 5 saniyen var felan yazsak da timesamp dan görünüyor yaklaşık 1dakika kişi inmedi. hatta bunu 2 kere yazdım /b kanalından Fear RP? yazdım kişi araçtan inmedi 5 saniye bitti, bir çok zaman geçti kişiden ses yok araç kullanılamaz halde kafasına silah dayama emotesini yapmışım .SS'de görülen emoteyi verdim bunlar((1 ve 2.ssde))((/me sağ elindeki "AK-47" marka silah ile Sergej'in kafasıan iki el ard arda ateş eder.))(3.SS)) kişi ardından araçtan inip beni emotesiz bir şekilde çıkardığı  deagle marka silahı ile öldürdü (4.SS)hatta iki kez öldürüp hastaneye yolladı AK47 marka silahım gitti. Kişi  FearRP yapmadığı için CK hakkı elime geçmiş bulundu kişiyi silahımın iadesini ve CK etmenizi talep ediyorum. 2.kez öldürdğünün kanıtı ise yerde iken canımın azalırken aldığım SS. ((4 ve 5. SS canım azalıyor))
Tanıklar:Norris Stewart,Vio Stussy,Carlotte Lewis.
Talebinizi destekleyecek kanıtlar:

Burada CK oluyor alttaki SS'de.

Çevrimdışı Whitiger

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 30 Ocak 2021, 22:39
Toplam oynama: 44 gün, 16 saat
Ynt: Sergej_Gavrilovic-FearRP - CK.
« Yanıtla #1 : 09 Ağustos 2018, 16:38:30 »
Şahitliğimi onaylıyorum kişi Fear-RP yaptığı için CK hakkı elimize geçmiştir,ve CK ettik fakat kişi bunu kabul edemeyip araçtan inip deagle ile Walter'ı iki kez öldürdü.Kişinin eğer CK talebi kabul olmasa bile Retarted-RP den cezalandırılmasını ve Walter'ın 'AK-47' marka silahının iadesini talep ediyorum.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lv.
Köken:
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik:
« Yanıtla #2 : 09 Ağustos 2018, 17:37:08 »
Helal wallaha yalan ustune yalan uydurmaya devam edin tebrikler.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 07 Nisan 2020, 20:10
Toplam oynama: 55 gün, 21 saat
« Yanıtla #3 : 09 Ağustos 2018, 17:40:25 »
Şahitliğimi onaylıyorum kişi Fear-RP yaptığı için CK hakkı elimize geçmiştir,ve CK ettik fakat kişi bunu kabul edemeyip araçtan inip deagle ile Walter'ı iki kez öldürdü.Kişinin eğer CK talebi kabul olmasa bile Retarted-RP den cezalandırılmasını ve Walter'ın 'AK-47' marka silahının iadesini talep ediyorum.

CK Kimse etmedi beni, siz sadece evimize gelip araçlarımızı çalmaya çalıştınız biz de size ateş ettik yalan atıp haklı çıkmaya çalışmayın bir ck o kadar kolay değil mix yaparak adam çağırıyorsunuz yolda gördüğünüz yerde emotesiz sıkıyorsunuz sonra da kin tutuyorsunuz saçma roller yapmayı kesin ve düzgün rol yapın.Bir ak kaybettiniz diye ck talebi açıyorsunuz madem ak kaybedip ağlayacaksınız illegal işlere girmeyin gidin legal rol yapın.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 09 Ağustos 2018, 17:41:34 »
Madem her silah alan kişi emotesiz çıkartıp sıkıyor ve ck ediyor biz de öyle yapalım, çok kolay sanıyorsunuz bu işi.O zaman sizin aileniz tamamen ck oldu, dün kaç kez size sıktık, biraz gerçekci düşünün.

Çevrimdışı Rauvola

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 09 Ağustos 2018, 18:08:47 »
Emotelerim SS'de gözükmekte kaç kere söylesemde inmediniz araçtan kafasına iki el ard arda ateş eder emotesini verdikten sorna çıldırmış gibi inip emotesiz bir şekilde Deagle marka silahınız ile ateş ettiniz.Bu arada uslübünuza dikkat edin. bariz belli Fear RP yaptığın için CK edildin. Yöneticinin onaylaması için açtım sadece.

Çevrimdışı Rauvola

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 09 Ağustos 2018, 18:11:24 »
Dmitry_Makarov sırf aynı birlikte olduğu arkadaşı olduğu içi "Yalan üstüne yalan" :DDD bir yala nsöyle orada ne yalan var bir cümle, Araç çalmaya çalışmışız elinizde SS varsa atabilirsiniz araç çalmaya da çalışmadık çalışsak bile konumuz bu değil. Konumuz FearRP yapmanız.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #7 : 09 Ağustos 2018, 18:26:18 »
Dmitry_Makarov sırf aynı birlikte olduğu arkadaşı olduğu içi "Yalan üstüne yalan" :DDD bir yala nsöyle orada ne yalan var bir cümle, Araç çalmaya çalışmışız elinizde SS varsa atabilirsiniz araç çalmaya da çalışmadık çalışsak bile konumuz bu değil. Konumuz FearRP yapmanız.

Kardeşim durduk yere sıkıyorsunuz size ne yaptık da? ben sadece geziyorum gelmişsin ak ile sıkıyorsun, ayriyeten orası onaylı bir birlik bölgesi değil neden fear yapayım? her fear yapmayan ck mı oluyor?

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lv.
Köken:
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik:
« Yanıtla #8 : 09 Ağustos 2018, 18:54:00 »

Kardeşim rolde adamın yanındaydım siz sıktınız

Çevrimdışı Rauvola

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #9 : 09 Ağustos 2018, 19:05:31 »
Yanında olduğunu söylüyorsun, SS'in varsa at,yalan söylemeye gerek yok. SS'de görüldüğü gibi 2kişiler.

Yönetici kararı bekleniyor...