Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Tanınmış Kişi

Başlatan southernsoldier, 09 Kasım 2021, 20:50:11
Okunma sayısı 2980 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı hissizleştim

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Tanınmış Kişi
« Yanıtla #10 : 10 Kasım 2021, 01:45:20 »
Destekliyorum. OOC videolar için Youtuber & Streamer tagı bulunuyor zaten, Tanınmış Kişi olmak için sadece ic videolar çekilmeli. (şarkı, rol videoları vb)

Çevrimdışı ŞEKER

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 02 Mayıs 2024, 16:35
Toplam oynama: 107 gün, 21 saat
Birlik: (Yok)
Köken: İngiliz
Son giriş: 11 Şubat 2023, 23:23
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
« Yanıtla #11 : 10 Kasım 2021, 08:49:38 »
Destekliyorum. OOC videolar için Youtuber & Streamer tagı bulunuyor zaten, Tanınmış Kişi olmak için sadece ic videolar çekilmeli. (şarkı, rol videoları vb)

Çevrimdışı f3ar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Frank Chimb Lv.10
Son giriş: 08 Ocak 2022, 16:35
Toplam oynama: 15 gün, 20 saat
« Yanıtla #12 : 10 Kasım 2021, 10:03:55 »

Çevrimdışı MrTurktim

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 06 Ağustos 2024, 18:14
Toplam oynama: 452 gün, 6 saat
Sera Shegemi Lv.46
Köken: Rus
Son giriş: 04 Temmuz 2024, 21:21
Toplam oynama: 72 gün, 9 saat
Son giriş: 04 Temmuz 2024, 21:19
Toplam oynama: 22 gün, 18 saat
Mark Parrel Lv.46
Son giriş: 13 Temmuz 2023, 01:53
Toplam oynama: 14 gün, 16 saat
« Yanıtla #13 : 10 Kasım 2021, 13:28:19 »

Çevrimdışı BeneKli

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Ocak 2025, 22:09
Toplam oynama: 1 gün, 11 saat
Köken: İtalyan
Son giriş: 16 Ocak 2025, 22:09
Toplam oynama: 0 gün, 11 saat
« Yanıtla #14 : 10 Kasım 2021, 14:10:01 »

Çevrimdışı lukas_kies

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lukas Kies Lv.6
Köken: Alman
Son giriş: 08 Mayıs 2022, 22:08
Toplam oynama: 1 gün, 19 saat
« Yanıtla #15 : 10 Kasım 2021, 14:48:45 »
Öncelikle herkese merhabalar, iyi forumlar. Sunucuya yeni başladığım için konu hakkında çok fazla bilgim olmasa da kendi fikirlerimi belirtmek istedim.

Kişinin üzerinde yazan "Tanınmış Kişi" yazısı tamamen IC bir olay. Yani bu şu anlama geliyor: Bu kişiyi rolsel olarak tanıyormuş gibi bir anlam kazandırıyor. Benim bu kişiyi oyunda tanıyebilmem için bu kişinin yapmış olduğu rollerde diğer oyunculardan ekstra bir çaba göstermiş olması gerekiyor. Şuan bulunan sistem ise rol ile alakasız bir video atsan bile "Tanınmış Kişi" yazısını almana imkan sağlıyor.

Bunun yerine şehirde tanınmış kişi olmak isteyen kişilerin yapması gereken şeyler bence şöyle olmalı: Kişi bir müzisyen olabilir. Oyun içerisinde belirli iş yerleri ile anlaşıp konser veriyor olabilir. Bu konserlere başlamadan önce kendi şarkılarını çıkarması gerekiyor. Bu şarkılarıda youtube üzerinden bulduğu bazı şarkıları editleyerek videonun başlığına "RN:RP" gibi bir yazı bırakıp bunu yayınlayabilir. Kişi bu şekilde vermiş olduğu konserler ve youtube üzerinden paylaştığı şarkılar ile oyun içerisinde üzerinde "tanınmış kişi" yazmasa dahi birçok oyuncu tarafından tanınır ve bu yazı sadece üzerinde bir gösteriş olarak durabilir.

Çevrimdışı f3ar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Frank Chimb Lv.10
Son giriş: 08 Ocak 2022, 16:35
Toplam oynama: 15 gün, 20 saat
« Yanıtla #16 : 10 Kasım 2021, 14:50:34 »
Öncelikle herkese merhabalar, iyi forumlar. Sunucuya yeni başladığım için konu hakkında çok fazla bilgim olmasa da kendi fikirlerimi belirtmek istedim.

Kişinin üzerinde yazan "Tanınmış Kişi" yazısı tamamen IC bir olay. Yani bu şu anlama geliyor: Bu kişiyi rolsel olarak tanıyormuş gibi bir anlam kazandırıyor. Benim bu kişiyi oyunda tanıyebilmem için bu kişinin yapmış olduğu rollerde diğer oyunculardan ekstra bir çaba göstermiş olması gerekiyor. Şuan bulunan sistem ise rol ile alakasız bir video atsan bile "Tanınmış Kişi" yazısını almana imkan sağlıyor.

Bunun yerine şehirde tanınmış kişi olmak isteyen kişilerin yapması gereken şeyler bence şöyle olmalı: Kişi bir müzisyen olabilir. Oyun içerisinde belirli iş yerleri ile anlaşıp konser veriyor olabilir. Bu konserlere başlamadan önce kendi şarkılarını çıkarması gerekiyor. Bu şarkılarıda youtube üzerinden bulduğu bazı şarkıları editleyerek videonun başlığına "RN:RP" gibi bir yazı bırakıp bunu yayınlayabilir. Kişi bu şekilde vermiş olduğu konserler ve youtube üzerinden paylaştığı şarkılar ile oyun içerisinde üzerinde "tanınmış kişi" yazmasa dahi birçok oyuncu tarafından tanınır ve bu yazı sadece üzerinde bir gösteriş olarak durabilir.

arkadaş kısaca özetlemiş zaten aynı şeyi

Çevrimdışı VARDAR

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 13 Ocak 2024, 02:06
Toplam oynama: 128 gün, 4 saat
« Yanıtla #17 : 10 Kasım 2021, 15:52:56 »
destekledıkkk

Çevrimdışı PERES

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Joan Peres Lv.19
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 23:59
Toplam oynama: 82 gün, 13 saat
« Yanıtla #18 : 10 Kasım 2021, 16:28:08 »
tanınmıs bır kısı olmak ıcın benım gıbı bırı olman gereklı.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Justin Ayala Lv.14
Son giriş: 14 Nisan 2022, 18:55
Toplam oynama: 22 gün, 17 saat