Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Sisteminizde bir sürücü zaman aşımı meydana geldiğini tespit ettik

Başlatan 134, 09 Kasım 2021, 00:37:51
Okunma sayısı 835 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı 134

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
AMD Radeon R7 serisi ekran kartı kullanıyorum. Bayadır kullanıyorum ve hiç böyle bir şeyle karşılaşmamıştım. Oyundayken yada değilken bilgisayarda gezinirken bir anda ekran donuyor iki üç saniye sonra kararıyor ve geri açılıyor. Geri açıldığında arkada ki oyunlar kapanıyor yada videolar durduruluyor ekranıma ise aşağıda ki resimde olan hata geliyor. Çözümünü internette aradım fakat herkes farklı farklı şeyler söylüyor. Birisi amerika birisi japonya diyor resmen. Düzgün bir çözüm bulamadım.

Aygıt yöneticisinden ekran kartını kaldırdım ve Driver ile yeniden yükledim yine çözülmedi. Yeni ekran kartı almayı düşünüyorum ama almadan önce bu kartın mefta olduğundan emin olmak istiyorum. Bu hatanın sebebi nedir ve çözülebilir mi birisi yardım edebilir mi?

Bu arada sistem bilgilerim:
Spoiler:
Operating System: Windows 10 Pro 64-bit (10.0, Build 19043) (19041.vb_release.191206-1406)
Processor: Intel(R) Core(TM) i3-3220 CPU @ 3.30GHz (4 CPUs), ~3.3GHz
Memory: 12288MB RAM
Graphic Card name: AMD Radeon R7 200 Series
(ana kartımı bulamadım toplama olduğundan modeli gözükmüyor)

Çevrimdışı 134

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
 :face-with-rolling-eyes_1f644:

Çevrimdışı bemeveci

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 07 Şubat 2022, 20:20
Toplam oynama: 40 gün, 14 saat
Birlik: ****NGE
Merhaba, Öncelikle https://www.gezginler.net/indir/display-driver-uninstaller.html bu linkteki programı indirdikten sonra bilgisayarınızı güvenli modda başlatarak sürücülerinizi kaldırın ve bilgisayarı kapatın. Bilgisayar tekrar açıldıktan sonra https://www.amd.com/en/support/graphics/amd-radeon-r7-series/amd-radeon-r7-200-series/amd-radeon-r7-240 Buradan windows sürümünüze uygun olan driverin WHQL olan tam sürümünü indirip kurulum sağlayın, Sorun devam ederse Discord adresinizi buraya bırakın, sesli bir şekilde yardımcı olabilirim.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jim Hike Lv.11
Köken: Rus
Son giriş: 14 Haziran 2024, 16:44
Toplam oynama: 82 gün, 2 saat
Ekran kartı sürümüzü güncellemeyi deneyin, sorun devam ederse ekran kartınızın teknik desteği ile iletişime geçebilirsiniz, kesin bir çözüm vereceklerdir.

Çevrimdışı Balendin

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 15 Şubat 2025, 21:06
Toplam oynama: 311 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
Köken: İsviçreli
Son giriş: 12 Şubat 2024, 14:00
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
Birlik: (Yok)
Arşivlendi.

• 3 gün içerisinde konu sahibi tarafından yorum atılmazsa konu kilitlenip arşive taşınacaktır.