Öncelikle merhabalar, iyi forumlar dilerim herkese.
AR-GE üzerinde belirtiğin gibi birçok oyuncu sürekli olarak aynı rolleri yapmaktan sıkılıyor ve belirli bir dönem farklı karaktere geçiş yapıp, o an yönettiği karakteri de bırakmak istemiyor olabilir. Bunun için bu tarz bir sistem gelmesini destekliyorum fakat sadece birkaç eklemeyi aşağıda yapacağım.
Bir ana karakter olmalıdır. Diğer olan alt karakter üzerinden legal ya da il-legal oluşumlara katılması yasak olurken, ana karakter ile dilediğimizi yapabilmeliyiz. Bunun sebebi ise kişi alt karakterinden örnek olarak bir oluşuma katılıyor ve buradan edindiği bilgileri diğer karakterinde biliyormuşçasına rol yaparak bazı kuralları ihlal etmiş olur. Bu nedenle sadece bir karakter ile oluşumlara katılabilmeli diye düşünüyorum.
Ekstra karakter slotu getirilebilir fakat bu getirilecek olan sistemin market üzerinden düşük bir meblağ karşılığında, sınırlı bir slot sayısı ile satılması taraftarındayım.
Eğer bir karakterimizde ceza yersek alt karakterimize de yansımalıdır. Bunun sebebi ise bir kişi oyun dışında kin beslediği birisini sırf sinir etmek için bir alt karakter oluşturur ve o karakterinden o adama ya da başkalarına karşı yüzlerce ihlal yaparak onların rol zevklerini mahvedebilir. Bunun için alt karakterinde aldığı bir ceza ana karakterine de bir şekilde yansımalıdır. Kişi aldığı cezanın süresini ana karakterinde de zorunlu olarak sürdürebilir diye düşünüyorum.