1- Bildiğiniz üzere benzin fiyatları artıyor fakat bu artış sadece 1 dolar oluyor. Bence gerçek hayata uygun olarak, fiyatlar örneğin 8 dolara çıkıp ardından 5 dolara düşebilir. Kısaca benzin fiyatı düzenli ve stabil artmasından ziyade, dalgalı bir şekilde artıp yükselebilir.
2- Buna kimse destek vermeyecektir ama neden olması gerektiğini ya da olduğunda neler yapılabileceğini anlatacağım.
Öncelikle olay şu, artık siber saldırılar artmış ve banka hesapları, kredi kartları numaraları kolayca sızdırılabilir hale geldi. Benim önerim şu:
Tüm oyuncuların belirli aralıklarda ya da uzun zaman dilimleri içerisinde banka hesaplarına hackerlar tarafından saldırı düzenlenebilir.
Saldırılar sonucu her hesaptan %2 oranında bi' düşüş yaşanacak ve paramız hackerlarca ele geçirilecek.
Bu olayın sunucuya katkısı ne olacak derseniz, insanlar paralarını güvende tutmanın yolu olarak evlerine koyacak. Eve hırsız girebilir ve paranızın bir kısmını çalabilir.
Gasp oranları artar insanlar paralarını üstünde taşıdığı için vb.
Milyoner oldu herkes demiyeceğim ama para kazanmak sürekli hale geldi, biraz kaybetmek gerekiyor diye düşünüyorum...
İyi forumlar.
(2. önerimde hacker olsun insanlar demiyorum bu arada, sistem yüzde ikisini alsın diyorum bir nevi ekonomideki fazla paraları sistem yok etsin.)