Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Polisleri nerflüyecek mükemmel ar-ge politika önerisi destekleyin

Başlatan Üslup Hocası, 02 Kasım 2021, 01:18:07
Okunma sayısı 1184 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 20 Ocak 2024, 15:01
Toplam oynama: 45 gün, 23 saat
Birlik: (Yok)
Köken: İtalyan
Son giriş: 20 Ocak 2024, 14:58
Toplam oynama: 60 gün, 22 saat
Merhabalar. Ar-ge harika desteklemeyenler helal dm'ci yani (Pd , SD) olur büyük ihtimalle. Şimdi biz araçta gidiyoruz icraat yapıcaz ve doğal olarak sırtımıza veya elimize silah alıyoruz. Fakat her seferinde bir pd aracı yanımızdan  gelip geçip o aracın içerisindeki silahı görüyor ve maskeli olduğumuzda görünce aha diyor helal dm atacaz diyor sonrasında 1 araç için sunucudaki tüm pd sd geliyor kovalamacaya katılıyor efendime söylüyeyim air'ler swatlar SŞDKLFŞSKLDFKS yani gördüğüm zaman ooc olarak kahkahalar atıyorumda bomboş ceza yemek can sıkıyor artık.
Şimdi ar-ge şu şekilde politikalarda yazan META GAMING kuralının altına,  samp fizikleri dolayısıyla darbuka gibi gözüken silahların pd'nin görüp kovalaması ve maske'li sultan görüncede heycanlanmasını önlüyecek bir madde eklenmeli. İşlerine gelince yetkililer "bu şehirde 100 milyon kişi yaşıyor" demesini iyi biliyor o halde pd 'ler trafikte bizim silahımızı görüp bir metrepol trafiğinde aracını durdurup bize odaklanıyorsa bunun bir ihlal olması lazım.
Bir diğer şey ise 1 sultanda 2 kişiyiz ya 15-20 tane polis gelmesin hacı bu ne powergaming'dir? hiç bir rol olanağı verilmiyor zaten aracada vurabiliyorlar bu durumda onlar için helal air'de kaldırıyorlar yerimizi anlık söylüyorlar birbirlerine, e yetmez gibi bir de sesli konuşuyorlar... Bu durum içinde pd veya yasal oluşum kurallarının altına bir madde ekleyin tüm server bir araç kovalamasın belirli bir sayısı olsun. oyun oynuyoruz alt üstü 500 çekiyor sv 300 ü afk 150 si polis 50 side hırsız sunucu roleplay değil hırsız polis sunucusu diğer insanlarla çatışma olanağı bile yok bu sv'de artık farkına varın bir şeyleri düzeltin
2

Çevrimdışı elmander

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Kasım 2022, 13:14
Toplam oynama: 11 gün, 23 saat
İcraat kelimesine kadar okudum ve boş bir AR-GE olduğunu direkt anladım. Desteklemiyorum.

Spoiler:
Tümünü okuduktan sonra anladım ki bu bir AR-GE bile değilmiş. Yanmışsın..

1 araç için tüm PD&SD geliyor kelimesi ne kadar saçma.  BMX ile mi gelmelerini bekliyorsun hepsinin? Veyahut kaç kişinin gelmesini uygun görüyorsun? Söyle ona göre gelsinler.

Çevrimdışı elmander

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Kasım 2022, 13:14
Toplam oynama: 11 gün, 23 saat
Daha fazla düzenleme atmamak için devam ediyorum.

PD&SD'e DM'ci diyip İcraat yapacağız kelimesini kullanman gülünç. Roleplay adı altında yaptığın tüm rolleri TR dizileri altında etkilenerek yaptığın o kadar bariz belli ki...

2015'ten beri bu Roleplay içerisindeyim ve hep Legal roller yaptım. Legal rollerden kasıt senin PD&SD dediğin hayali kurumlar gelir fakat değil. Roleplay'den uzak olduğun için belirtmek istedim.

Uzun lafın kısası bunu yazma nedenim her zaman DM ve posta peşinde dolaşan insanlarsınız. Bir de burada AR-GE diye açmışsın. Seni ciddiye alıp yazmak bile benim hatam fakat sana öneri olsun diye yazayım dedim.

Empati ve karşı tarafa rol imkanı sunman, belki de PD&SD olarak bahsettiğin kolluk kuvvetleri rolü yapan arkadaşların konseptini araştırman seni daha da iyi rolcü yapar.

İcraat cümlesi bile senin kaliteni ispat ediyor. Her zaman silah ve DM peşinde koşturmak rol değildir. Story yapmayı deneyin biraz. Belki de böyle Toxic AR-GE açmak zorunda kalmazsın. Amacım sana laf atmak, veyahut başka bir şey değil. Sadece tavsiye ve öneri.

Çevrimdışı Hera

Management
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 08 Kasım 2024, 15:22