Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Bölüm Moderatörü ve Forum Esnekliği

Başlatan elmander, 01 Kasım 2021, 20:07:01
Okunma sayısı 1111 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı elmander

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 13 Kasım 2022, 13:14
Toplam oynama: 11 gün, 23 saat
Birlik: (Yok)
Bölüm Moderatörü ve Forum Esnekliği
« : 01 Kasım 2021, 20:07:01 »
Herkese iyi forumlar;

Şu son aylar içerisinde forumda argo kelimeler(aq vb.) artmaya başladı. Bölüm moderatörleri olmasına rağmen forum üzerinde bir esneklik var ve moderatörler moderatörlüğünü yerinde gerçekleştiremiyorlar. Bunun için Forum Görevlileri arasından moderatörler sık sık seçilmeli çünkü onlar forum için görevlerini yapabilirler. Forum Esnekliği konusunda bir uyarı geçilmeli ve Moderatörler arasında bir revizyon düzenlenmeli. Rapor Et tuşundan ziyade moderatörler bölümlerini konrol etmeliler.

Aşağıda bulunan SS rahatsız edebilir. Örnek teşkil etmesi için bırakıyorum, nasıl olsa ismi sansürlü.  :smile:
Örnek

Çevrimdışı w0xic

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 13 Şubat 2024, 22:47
Toplam oynama: 235 gün, 17 saat
Son giriş: 02 Mart 2023, 19:10
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 15 Temmuz 2023, 23:33
Toplam oynama: 45 gün, 6 saat
Ynt: Bölüm Moderatörü ve Forum Esnekliği
« Yanıtla #1 : 01 Kasım 2021, 22:09:18 »
örnek olarak göstermiş olduğun yanıtlar kaldırılıyor ve sahiplerine forum üzerinden yaptırım uygulanıyor. "aq, mq, amk" tarzı argolar çok fazla önemsenmiyor ki zaten reelde bile fazlasıyla kullanılan kelimeler.

Çevrimdışı elmander

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 01 Kasım 2021, 23:53:54 »
örnek olarak göstermiş olduğun yanıtlar kaldırılıyor ve sahiplerine forum üzerinden yaptırım uygulanıyor. "aq, mq, amk" tarzı argolar çok fazla önemsenmiyor ki zaten reelde bile fazlasıyla kullanılan kelimeler.

Yanıtların kaldırılıp yaptırım uygulandığını biliyorum fakat 1 saat sonra kaldırmak ve esnekliği azaltıp anında ilgilenmek arasında dağlar kadar fark var. Genel AR-GE amacım 1 saatlik esneklik ve argolar.

Argo cümleleri oyun içerisinde aktif bir bölge de kullansanız bile büyük ihtimal jail alırlar. Önemsenmeyip jaile atılmayabilir Real olarak çok kullanılan cümle olduğuna göre(?). Evet argolar çok kullanılıyor, fakat önemsenip önüne geçilmeli. Yorumun için teşekkür ederim.  :anlas:

Çevrimdışı 13579

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Haziran 2024, 00:31
Toplam oynama: 47 gün, 22 saat
Son giriş: 08 Temmuz 2023, 06:22
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
« Yanıtla #3 : 02 Kasım 2021, 19:51:58 »
abi bana verin yetki her gün 10 kere giriyom foruma ne küfür kalır ne hakaret temizlerim hepsini  :helal: :helal: :helal: :helal: şaka bir yana sen böyle arge açınca kimse robot değil herkesin özel hayatı var ve moderetöre rapor et yazısına bas derler büyük ihtimalle

Çevrimdışı AFOMMO

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Ağustos 2024, 15:51
Toplam oynama: 60 gün, 21 saat
Birlik: *****ESS
Son giriş: 15 Temmuz 2024, 00:08
Toplam oynama: 5 gün, 4 saat
Birlik: *****ESS
« Yanıtla #4 : 02 Kasım 2021, 19:59:25 »
abi bana verin yetki her gün 10 kere giriyom foruma ne küfür kalır ne hakaret temizlerim hepsini  :helal: :helal: :helal: :helal: şaka bir yana sen böyle arge açınca kimse robot değil herkesin özel hayatı var ve moderetöre rapor et yazısına bas derler büyük ihtimalle

şaka maka seni koysalar harbi kuş uçurtmazsın, 7/24 forumda geziniyon zaten işini en layiğiyle sen yaparsın vallahi

Çevrimdışı elmander

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 02 Kasım 2021, 20:06:51 »

92 tane Helper var. 44'ü FG ve OG. Robot demiyorum, sadece bunların direkt moderatörlüğe atanması durumunda çabucak hallolabileceğini söylüyorum. Konuyu nerenle okudun bilmiyorum ama yanlış okumuşsun.

Çevrimdışı 13579

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 02 Kasım 2021, 20:26:13 »

92 tane Helper var. 44'ü FG ve OG. Robot demiyorum, sadece bunların direkt moderatörlüğe atanması durumunda çabucak hallolabileceğini söylüyorum. Konuyu nerenle okudun bilmiyorum ama yanlış okumuşsun.
tam okumadım knk üşendim "Şu son aylar içerisinde forumda argo kelimeler(aq vb.) artmaya başladı. Bölüm moderatörleri olmasına rağmen forum üzerinde bir esneklik var ve moderatörler moderatörlüğünü yapmıyor." şu kısmı okudum sadece, bölümlerin birden fazla moderetörü olması iyi olur cidden bunun bende farkına vardım bazı moderetörler görevini çok iyi yapamıyor  :54: :54:

Çevrimdışı 13579

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #7 : 02 Kasım 2021, 20:28:48 »

şaka maka seni koysalar harbi kuş uçurtmazsın, 7/24 forumda geziniyon zaten işini en layiğiyle sen yaparsın vallahi
kim bilir belki bir gün fg olurum  :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Arap
Son giriş: 14 Kasım 2023, 20:17
Toplam oynama: 95 gün, 0 saat
Birlik: ****ANG
Mbappe Tan Lv.19
Köken: İsrail
Son giriş: 23 Eylül 2022, 15:36
Toplam oynama: 0 gün, 17 saat
« Yanıtla #8 : 03 Kasım 2021, 19:37:16 »

Çevrimdışı elmander

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #9 : 03 Kasım 2021, 20:45:43 »

Ağzıyla okumayan bir kişi daha.  :hugging-face_1f917: