Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Sniper PD SD

Başlatan SPEX, 31 Ekim 2021, 12:19:57
Okunma sayısı 3529 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı SPEX

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 23 Şubat 2025, 21:23
Toplam oynama: 119 gün, 6 saat
Birlik: ********CHT
Son giriş: 30 Ekim 2023, 23:05
Toplam oynama: 1 gün, 6 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Sniper PD SD
« Yanıtla #20 : 31 Ekim 2021, 14:39:59 »
pdde metro, sdde de seb ve air alabiliyor. onun için de belirli bir rütbeye gelmek icap ediyor, önüne gelen kafasına göre sniper çekemiyor merak etme. ayrıca devlet oluşumlarına da sıkıyorsan sonuçlarına katlanmak zorundasın. :kingsmile:
Ek olarak gereksiz yere kimse sniper çekmiyor çekerse de oluşturursun şikayetini güç aşımından olur biter.
sniper i savunanların sheriff yada PD olduğunu görüyoruz  :'D

Çevrimdışı euria

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 19 Aralık 2024, 17:05
Toplam oynama: 105 gün, 17 saat
Son giriş: 30 Ekim 2023, 15:02
Toplam oynama: 0 gün, 13 saat
« Yanıtla #21 : 31 Ekim 2021, 14:48:21 »
merhaba, sniper kafaya tek atıyor m4 yetmiyormuş gibi sniper alıp sağda solda elinde sniperle koşup DM serveri gibi sıkıyolar. Adam yakın mesafeden tek atsın diye sniper ile NON RP sekilde sıkıyor sonra insanlar sunucuyu kötülüyor sniperi kaldırın artık onune gelen alıyor sunucuda hiç illegal olmasın o zaman police pursuit yada lspd rolpelay olsun adamlar sniperi aldımı iş bitiyo  SONUÇ ŞU SNİPERİ KALDIRIN
'Sniper alıp sağda solda geziyor DM serveri bla bla' demen saçma. Sniper dediğin üzere, evet güçlü ve kafaya tek atıyor fakat her durumda çekilmiyor. Örnek olarak;
İki adet sultan düşün ve hepsi full. A bölgesine çekiyorlar veyahut toplanıp bütün birimlere sıkılıyorlar, bu durum abartılıyor ve yaklaşık 3-4 kez oluyor. Tabi bu durumda Sniper çekilir ki çok normal bir durum.

Arkadaşların veya ekibinle kolluk kuvvetlerine sıkma durumunu abarttıysanız veya sayıca fazlaysanız 'Terörizm' olarak adlandırılır. Bu durumlarda gerektiği zaman Sniper çekilir.

Son olarak ise 'Sağda Solda Sniper ile geziyorlar DM server' gibi gibi demen aşırı saçma. Sen onlara normal M4, Deagle gibi silahlar çektiğin zaman sana Sniper çekip sıkmaz sıkarsa güç aşımına girer ve bunu şikayet edebilirsin.

Çevrimdışı Litheriaria

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Amy Daphne Lv.9
Köken: Rus
Son giriş: 07 Temmuz 2022, 14:36
Toplam oynama: 3 gün, 20 saat
« Yanıtla #22 : 31 Ekim 2021, 14:50:50 »
Desteklemiyorum, devlet ile eşit olamazsınız
kardeşim sonuç olarak bi oyun oynuyoruz iki tarafın da eğlenmesi lazım lspd ve lssd ye herkesin çatışma için girdiginide biliyoruz PD olunca ooc polis olmuyorsun bu bi oyun herkesin oyun zevkini düşünerek yazdım beyinsiz ya
  Çatışarak eğlenmek istiyorsan git DM Sunucularında eğlen, burası bir Roleplay sunucusu, Gerçek hayatta hangi adam Kalashnikovla Polislere her saat sıkıyor? Sizin gerçekteki mahallenizde Silah ticareti geçiyor galiba? Roleplay kapsamında ki bir sunucuda gerçeğe göre ilerlenmesi gerekiyor düşünceme göre Desteklemiyorum.

Çevrimdışı pag

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Ağustos 2022, 13:47
Toplam oynama: 119 gün, 20 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 09 Ağustos 2022, 23:16
Toplam oynama: 0 gün, 17 saat
« Yanıtla #23 : 31 Ekim 2021, 14:52:27 »
Sniper sadece hilecilere karşı kullanılıyor ya da çok çok ağır dm olduğu durumlarda.

Çevrimdışı SPEX

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #24 : 31 Ekim 2021, 15:00:21 »
kardeşim sonuç olarak bi oyun oynuyoruz iki tarafın da eğlenmesi lazım lspd ve lssd ye herkesin çatışma için girdiginide biliyoruz PD olunca ooc polis olmuyorsun bu bi oyun herkesin oyun zevkini düşünerek yazdım beyinsiz ya
  Çatışarak eğlenmek istiyorsan git DM Sunucularında eğlen, burası bir Roleplay sunucusu, Gerçek hayatta hangi adam Kalashnikovla Polislere her saat sıkıyor? Sizin gerçekteki mahallenizde Silah ticareti geçiyor galiba? Roleplay kapsamında ki bir sunucuda gerçeğe göre ilerlenmesi gerekiyor düşünceme göre Desteklemiyorum.
tamam 6 level pizza rolcü sü

Çevrimdışı shinkansen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #25 : 31 Ekim 2021, 15:00:38 »
Ben hürriyet mahallesinde oturuyorum

Çevrimdışı Savior

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Shane Fade Lv.33
Son giriş: 10 Ocak 2024, 22:58
Toplam oynama: 6 gün, 5 saat
Son giriş: 10 Ocak 2024, 22:54
Toplam oynama: 286 gün, 10 saat
Köken: İskandinav
Son giriş: 10 Ocak 2024, 22:56
Toplam oynama: 21 gün, 6 saat
Son giriş: 03 Eylül 2023, 23:17
Toplam oynama: 0 gün, 16 saat
Georgy Logan Lv.33
Son giriş: 28 Aralık 2023, 19:35
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #26 : 31 Ekim 2021, 15:02:46 »
74747473736251154848599694848. sniper argesi, devletle bir grup terörist hiçbir zaman eşit olamaz. Sniper’da kaldırılmaz.

Çevrimdışı shinkansen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #27 : 31 Ekim 2021, 15:03:00 »
pdde metro, sdde de seb ve air alabiliyor. onun için de belirli bir rütbeye gelmek icap ediyor, önüne gelen kafasına göre sniper çekemiyor merak etme. ayrıca devlet oluşumlarına da sıkıyorsan sonuçlarına katlanmak zorundasın. :kingsmile:
Ek olarak gereksiz yere kimse sniper çekmiyor çekerse de oluşturursun şikayetini güç aşımından olur biter.
legal ekibinin yarısından fazlası yetkili olduğu için geri dönüş alamıyoruz şikayetlerden :help: :( :D

Çevrimdışı ŞEKER

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Mayıs 2024, 16:35
Toplam oynama: 107 gün, 21 saat
Son giriş: 11 Şubat 2023, 23:23
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
« Yanıtla #28 : 31 Ekim 2021, 15:03:47 »

Bu kadar zevk almak istiyorsan PD/SD orada duruyor. Adam sniper çekiyor çünkü şehrin güvenliği ve departmanın güvenliğini koruyor. Eğer her olayda sniper varsa orasını bilemem ancak belli olaylarda çekmesi gerekiyor.
1

Çevrimdışı SPEX

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #29 : 31 Ekim 2021, 15:06:19 »
Lspd ye yeni silah eklensin Rocket Launcher ve savas helikopteri Hunter  :tokmak: Allah korusun biri yumruk atarsa roket atsınlar