Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

PARTLER MEDYA | Şehrin gündemine dair her şey!

Başlatan P A R T L E R, 29 Ekim 2021, 16:25:35
Okunma sayısı 5933 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Vladimir

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 07 Temmuz 2024, 19:20
Toplam oynama: 101 gün, 7 saat
Birlik: *VS
Köken: İngiliz
Son giriş: 22 Ocak 2024, 15:28
Toplam oynama: 15 gün, 21 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Partler Holding | Hayal etme, sür!
« Yanıtla #20 : 29 Ekim 2021, 19:30:40 »
Her tanıtıma kötü yorum atmanızdan bıktık tek kendinizi övüyorsunuz objektif bir şekilde bu konuya göz gezdirince kendinizi büyük gösteriyorsunuz tek demek istediğim kötü yorum yapmayalım hem bizler hem birlik kurucuları etkileniyor bir sorun varsa adminler ile konuşabilirsiniz elinizde öyle bir imkan var; Konu kapanması dileğiyle

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 19 Ocak 2024, 12:23
Toplam oynama: 253 gün, 10 saat
Birlik: *JNG
Köken: İtalyan
Son giriş: 18 Ocak 2024, 12:14
Toplam oynama: 16 gün, 17 saat
Arrigo Leone Lv.33
Son giriş: 18 Ocak 2024, 12:12
Toplam oynama: 0 gün, 17 saat
Toplam oynama: 2 gün, 5 saat
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Ynt: Partler Holding FM | Hayal etme, sür!
« Yanıtla #21 : 29 Ekim 2021, 19:36:53 »
O değilde kardeş adamlar partler soy adı ile açıyorlar diye seni niye alakadar ediyor anlamadım eğer ortada bir ihlal varsa adminler ilgilenirim ha birde her tanıtıma laf etmeni anlamadım kendini büyük mü görüyorsun Rami?
Yazılanları biraz dikkatli okusan bu yorumu yapmazsın zaten kardeşim adam aynı soy ad ile hem çete hem holding kuruyor ve nc atmıyor aynı isimde kalıp aynı soy isim ve aynı adla bir çok birlikte rol yapıyor.Hem çete hem holding anladın?
Aklımdan geçenleri yazıya dökmüşsün batu,Ağzına sağlık kardeşim :helal:
3

Çevrimdışı Hakwohvn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 10 Mayıs 2023, 19:08
Toplam oynama: 156 gün, 12 saat
Köken: Polonyalı
Son giriş: 05 Aralık 2022, 00:51
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Son giriş: 01 Ekim 2022, 19:05
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #22 : 29 Ekim 2021, 19:39:56 »
Her tanıtıma kötü yorum atmanızdan bıktık tek kendinizi övüyorsunuz objektif bir şekilde bu konuya göz gezdirince kendinizi büyük gösteriyorsunuz tek demek istediğim kötü yorum yapmayalım hem bizler hem birlik kurucuları etkileniyor bir sorun varsa adminler ile konuşabilirsiniz elinizde öyle bir imkan var; Konu kapanması dileğiyle
Çoğul olarak konuşuyorsun. Hiç insanları aşşağılayacak, hevesini kaçıracak, kötü yorumlar atmadım. Ailem de olanlara atmamalarını öğrettim. Rami hiç bir zaman kendini büyük görmedi, görmez. Konuyu kapatın, daha fazla uzamasın. İnsanlara rol çıkartmaktan, eğlendirmekten, kendi rolüm çöp olsa bile, insanlar rollerini kral gibi yapsın diye, her şeyimi feda etmekten vazgeçmedim, vazgeçmeyeceğim. Hiç bir zaman kendimi övmedim, insanlardan büyük göstermedim. Doğru yolda olduğumu düşünüyorum, isterse tüm dünya karşıma gelsin, böyle yapmaktan asla vazgeçmeyeceğim. İyi forumlar.
4

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Ocak 2024, 22:21
Toplam oynama: 161 gün, 14 saat
Son giriş: 04 Aralık 2023, 20:01
Toplam oynama: 1 gün, 6 saat
Ynt: Partler Holding FM | Hayal etme, sür!
« Yanıtla #23 : 29 Ekim 2021, 19:40:14 »
O değilde kardeş adamlar partler soy adı ile açıyorlar diye seni niye alakadar ediyor anlamadım eğer ortada bir ihlal varsa adminler ilgilenirim ha birde her tanıtıma laf etmeni anlamadım kendini büyük mü görüyorsun Rami?
Yazılanları biraz dikkatli okusan bu yorumu yapmazsın zaten kardeşim adam aynı soy ad ile hem çete hem holding kuruyor ve nc atmıyor aynı isimde kalıp aynı soy isim ve aynı adla bir çok birlikte rol yapıyor.Hem çete hem holding anladın?
Aynı isimden iki kişi olabilir veya kendini klonlayıp hem çete hem holding yapabilir. Biraz düşüncenizi geliştirin. :helal:
3

Çevrimdışı Ba2HN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 03 Eylül 2023, 18:42
Toplam oynama: 11 gün, 2 saat
Andre Nachav Lv.26
Son giriş: 21 Ekim 2023, 14:46
Toplam oynama: 141 gün, 17 saat
Bruno Gaos Lv.26
Son giriş: 03 Eylül 2023, 18:43
Toplam oynama: 2 gün, 5 saat
Son giriş: 11 Ekim 2023, 15:30
Toplam oynama: 4 gün, 1 saat
« Yanıtla #24 : 29 Ekim 2021, 19:40:37 »
Kötü yorum atmak değil kardeşim anlamıyorsun adam illegalden bir anda legale geçiyor ve bunu nc atmadan yapıyor bizde yaptığı hatayı uyarıyoruz ve bunu jonny'ede kaç kere söylendi sonrasında jonny de nc attı sen şimdi bize kendinizi k göstermeye çalışıyorsunuz diyorsunda biz kendimizi değil sizin hatalarınızı söylüyoruz yaptığımız hataymış gibide bize laf yapıyorsunuz.
4

Çevrimdışı Vladimir

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Temmuz 2024, 19:20
Toplam oynama: 101 gün, 7 saat
Birlik: *VS
Son giriş: 22 Ocak 2024, 15:28
Toplam oynama: 15 gün, 21 saat
« Yanıtla #25 : 29 Ekim 2021, 19:46:55 »
Kötü yorum atmak değil kardeşim anlamıyorsun adam illegalden bir anda legale geçiyor ve bunu nc atmadan yapıyor bizde yaptığı hatayı uyarıyoruz ve bunu jonny'ede kaç kere söylendi sonrasında jonny de nc attı sen şimdi bize kendinizi k göstermeye çalışıyorsunuz diyorsunda biz kendimizi değil sizin hatalarınızı söylüyoruz yaptığımız hataymış gibide bize laf yapıyorsunuz.
Aynısını feigenbaum birliğinin forum sayfasında yaşamıştık inşallah yorumunu silip ileride iyi yorum yapmazsın hep bu yorum kalır.

Çevrimdışı PERES

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Joan Peres Lv.19
Köken: Rus
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 23:59
Toplam oynama: 82 gün, 13 saat
« Yanıtla #26 : 29 Ekim 2021, 19:53:49 »
basarilar aslan
1

Çevrimdışı 13579

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Haziran 2024, 00:31
Toplam oynama: 47 gün, 22 saat
Son giriş: 08 Temmuz 2023, 06:22
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
« Yanıtla #27 : 29 Ekim 2021, 20:09:27 »
tanıtım bayağı hoşuma gitti, başarılar

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 23 Mart 2024, 22:28
Toplam oynama: 162 gün, 8 saat
Birlik: ******OVA
« Yanıtla #28 : 29 Ekim 2021, 20:14:09 »
Bişey diyicem de aynı soyadla çete sonra holding demişsiniz arkadaşlar ben bu Michael Partler karakterine 2018 yılında terapi yaptım. Karakteri çeteydi ve aradan ooc olarak üç yıl geçmiş bende o zaman legal bir psikolog rolü yapıyodum. Yani şimdi ben organizasyon lideriyim o da holding yönetimine yükselmiş olabilir. Ooc olarak geçen 3 yıldan söz ediyoruz arkadaşlar. İnsan 27-30 yaş arasında hayatının dönüm noktalarını da yaşayabilir belki onu işleyecek. Ayrıca tek bir sicili bile yok. Bence hiç saçma durmuyor bilginize, şehirde uzun soluklu karakter çok yok belki de kendisi aynı karakterini çok seviyor ondan devam etmek istiyor ve böyle bir senaryo üretiyor. Eskiden sokak serserisi olsa da artık yoluna yasal bir şekilde büyük bir iş adamı olarak dönebilir. Para kazanabilir. Geçmişte bir mafyada güvenlik şefliği yapıyordu gitgide karakteri büyümüş demek ki. Bence aşırı mantıklı bir rol çizelgesi var. Sürekli sürünen Michael sonunda yolunu bulmuş güçlü bir karaktere dönüşmüş. Ben takdir ettim açıkçası, başarılar canım cidden. Mantıksız değil yaptığın şey rollerde illegal kaçırmazsan zenci bir iş adamı rolü de izlemek isteriz.
3

Çevrimdışı P A R T L E R

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify: